Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот danko_sot » 06 мар 2012 14:47

mistreated написа:
dreben23 написа:От Драме по-свободен агент нема! ;) Ако и сега не го вземе Стойчо, вече ще е грехота! Ако трябва да му подправят кръщелното като на Присо и готово. :)Този пич направо ще унижи батковците! :lol:

Стига с тоя Драме. И на мен ми хареса много, но ни е запълнена квотата от чужденци. Не виждам как ще го картотекират.

Само това ли е проблемът да не го взимат? Може да махнат Адемар, просто да го освободят и от лятото да го разкарат
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 мар 2012 14:51

Квотите най-лесно се освобождават, стига са го държали тоя Адемар за изхранване само, не става за тоя отбор. Ти мислиш ли, че догодина ще е при нас? Не се ли възполваме сега, ще го изпуснем.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 мар 2012 14:52

dreben23 написа:Квотите най-лесно се освобождават, стига са го държали тоя Адемар за изхранване само, не става за тоя отбор. Ти мислиш ли, че догодина ще е при нас? Не се ли възполваме сега, ще го изпуснем.

Няма да го изпуснем, споко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 мар 2012 15:02

Спешно трябва един нападател, а Стойчо вика да се запознава две седмици с играчите! След две седмици Лудогорец ще са шампиони вече, ако не вземат до ден, два някой. Освен това ми направи лошо впечатление как Живков вика, ако треньорът не си върши работата, чао. А Стойчо вика, може да не станем шампион, искам организация. Нещо всеки си говори квото му е на душата! :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 мар 2012 15:07

dreben23 написа:Спешно трябва един нападател, а Стойчо вика да се запознава две седмици с играчите! След две седмици Лудогорец ще са шампиони вече, ако не вземат до ден, два някой. Освен това ми направи лошо впечатление как Живков вика, ако треньорът не си върши работата, чао. А Стойчо вика, може да не станем шампион, искам организация. Нещо всеки си говори квото му е на душата! :lol:

Стойчо какво може да каже друго? Това е реалността в момента. Да обещава титли и мачове от 21:45 ли? Айде мерси, наслушахме се на обещания.
Не е нужно да обещава каквото и да било, човекът много правилно си каза - много работа и добра организация иска. Това е най-важното в момента.
Естествено, че му трябва време да се запознае с играчите. Тук не става въпрос само за възможностите им, като футболисти.

st4ng0
Контакти:

Мнениеот st4ng0 » 06 мар 2012 15:16

Има ли възможност да се картотикира Драме като аматьор и да играе при мъжете? Може въпроса ми да е глупав, но не съм запознат с правилника.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 мар 2012 15:20

st4ng0 написа:Има ли възможност да се картотикира Драме като аматьор и да играе при мъжете? Може въпроса ми да е глупав, но не съм запознат с правилника.

Не и в професионален футболен клуб :)
Бяха писали за някаква друга възможност, нещо от сорта на това да го запишат като ученик в България и да бъде в състава на юношите. Тогава май можело да се ползва в първия състав, когато някой измежду тримата чужденци е извън групата. Не знам обаче дали всичко това е вярно.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 мар 2012 15:39

Нали това ти казвам, ама изпускаш нишката-единият иска твърдо шампиони да станем, иначе чао. Говорят си с намеци и прехвърлят топката, така се бяга от отговорност и нещо не са се доизяснили. Или, или се казва, само увъртат. Няма значение, ще видим по-нататък. Интересно, Дуци на никой не липсва, а човека съвсем законно си опъна Левски, което си е едно добро постижение. Само че тези неща се забравят бързо. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 мар 2012 15:53

dreben23 написа:Нали това ти казвам, ама изпускаш нишката-единият иска твърдо шампиони да станем, иначе чао. Говорят си с намеци и прехвърлят топката, така се бяга от отговорност и нещо не са се доизяснили. Или, или се казва, само увъртат. Няма значение, ще видим по-нататък. Интересно, Дуци на никой не липсва, а човека съвсем законно си опъна Левски, което си е едно добро постижение. Само че тези неща се забравят бързо. :mrgreen:

"Който бие Левски-в ЦСКА до живот"Изображение
Това ли е твоя девиз?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 мар 2012 16:04

deepblue1963 написа:
dreben23 написа:Нали това ти казвам, ама изпускаш нишката-единият иска твърдо шампиони да станем, иначе чао. Говорят си с намеци и прехвърлят топката, така се бяга от отговорност и нещо не са се доизяснили. Или, или се казва, само увъртат. Няма значение, ще видим по-нататък. Интересно, Дуци на никой не липсва, а човека съвсем законно си опъна Левски, което си е едно добро постижение. Само че тези неща се забравят бързо. :mrgreen:

"Който бие Левски-в ЦСКА до живот"Изображение
Това ли е твоя девиз?

Защо не, стига да ви измъчва тази мисъл нощем! :lol: Имах друго предвид, ама май с това се изчерпаха постиженията му, просто е факт, който не бива да бъде захвърлян просто така! Добрините не трябва да се забравят... :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Архив”