Внимателно изчетох всичко,което се появи в електронните медии след мача с Черно Море и държа да кажа,че не съм съгласен и то с почти всички коментари за мача.Заключението е,че Левски съкрати 3 точки на цска! Не ви отива уважаеми журналисти да не намирате баланса в изказванията си и малко повече да мислите,преди да залитате в уникални крайности само след един 1ви мач.В историята си Левски никога не е играл с 4ма чужденци отзад,единия от който не само, че няма общ говорим език с другите, но и сигурно не им е научил имената още.
Всички вкупом ще го разпънете на кръст Костов,че сменил бижутера преди края на първото,да ама как никой не каза,че този дето влезе, има главна заслуга за първия гол? Как никой не каза, че с рутина и след заучена комбинация на крилото Левски поведе с 2-0.
Как никой не отдели заслуженото и не изказа положително мнение за паса и поемането на топката,при гола на Черно Море?
Все футболни моменти с достойнство!
И малко тактическа материя за вас господа журналисти!
Черно Море е отбор, който от край време има изграден стил на игра а именно затворено и на контри с две думи.Играха по същия начин и срещу ПСВ Айндховен в първия мач,тогава Холандците едвам биха с 1-0!
Нормално е при тази сгъстена защита Левски трудно да намира пространства,но все пак две заучени комбинации,два гола!
Вратаря ни е 20 годишен,защита интернационална,средата е добре,но спрете да изисквате от тях и ще почнат да играят,нападението...тук просто трябва да върнат Дембеле,всякакви други коментари са излишно чесане на езици,просто Левски не е имал такъв нападател от времето на Гунди,но вие му брояхте повече пиянските а не головете,както и да е....мисля да спирам,иначе мога да пиша до утре,много съм афектиран,гледам футбол от повече от 30 години,Левски стоя добре на терена срещу добър и затворен отбор!Спрете с платените коментари или се понаучете малко на футбол и стига сте промивали мозъците на феновете,в България се играе нормален футбол и в момента има 5-6 отбора дето се борят за 4 квоти в Европа,отдайте им заслуженото,така и хората ще почнат да се връщат по стадионите.Стига с евтини сензации и бижутера стига сте го опявали...спомнете си какво изпусна срещу Удинезе и се сетете какво ви е причинил в тоя момент на сърцето и нервната система.Нищо му няма,той е перде и е на 36,ще му мине.
Дайте малко по- футболно и по -позитивно да отразявате нещата
Благодаря ви
Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Към всички спортни журналисти отразяващи Левски
Има много истини в това мнение.
Прав си имен много ме дразни ама не се учудвам ,че се пишат такива работи защото спортна журналистика няма. Повечето драскачи са за уйкенд и тем подобни жълти издания ,а специалистите си го казаха истинското лице на Левски ще си проличи след 4-5кръг дали ще е в положителна или отрицателна посока божа работа само стискам палци и в неделя на стадион Огоста и мощно само ЛЕВСКИ 

- Бижутера
- Контакти:
apostola13 написа:в България се играе нормален футбол
е тва е....

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
+1 и от мен.
Бих добавил още две неща:
1. Обезпокоителен е факта, че "безпристрасните" ни "журналисти" коментират само единия отбор. Създава се впечатление, че Левски играят срещу анонимници от втора украинска дивизия. Къде е уважението тук?? Не сме преди 1990-та и в България няма само два отбора!
2. Прочетох само хубави отзиви за играта на Левски. Моряците създадоха няколко от т. нар. 100-процентови положения. А ми ако някое от тях беше влязло? Каква би била играта на Левски в родните медии тогава?? Всички знаем каква
Бих добавил още две неща:
1. Обезпокоителен е факта, че "безпристрасните" ни "журналисти" коментират само единия отбор. Създава се впечатление, че Левски играят срещу анонимници от втора украинска дивизия. Къде е уважението тук?? Не сме преди 1990-та и в България няма само два отбора!
2. Прочетох само хубави отзиви за играта на Левски. Моряците създадоха няколко от т. нар. 100-процентови положения. А ми ако някое от тях беше влязло? Каква би била играта на Левски в родните медии тогава?? Всички знаем каква

- Ultras_Levski
- Контакти:
Съгласен съм.

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
Същите журналисти са виновни и за уволнението на Дуци и мен ме е яд, защото той щеше да довърши ЦСКА.
AN71 написа:Прав си имен много ме дразни ама не се учудвам ,че се пишат такива работи защото спортна журналистика няма. Повечето драскачи са за уйкенд и тем подобни жълти издания ,а специалистите си го казаха истинското лице на Левски ще си проличи след 4-5кръг дали ще е в положителна или отрицателна посока божа работа само стискам палци и в неделя на стадион Огоста и мощно само ЛЕВСКИ
Прав си...не съм левскар обаче е тъпо да се сработи отбора още в първият мач,при селекция до последният момент, и то срещу толкова подреден отбор като Черно Море ..а колкото до "журналистите" еми ...и те са шир потреба..кво изчукат,тва ще изпукат...с толкова багаж..толкова им чукането....
- deepblue1963

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!