Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребият на Левски
Аз съм доволна от нашият съперника , който ни се падна , вярвам че момчетата могат да ги отстранят ако няма напрежение в отбора
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Re: Сърмов??
7_!_2 написа:Сърмов да навлезе във форма и ще покаже защо е в отбора, според мен е един много качествен футболист.

Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?
Е как на стадиона сме головата фиеста трябва да се види на живо
Ще предават и двата мача на Левски от Шампионската лига
PRO.BG ще излъчи двата мача на Левски за влизане в груповата фаза на Шампионска Лига.
В пряко предаване по RING.BG бе предаван жребият за плейофите на Шампионска Лига и Лига Европа, където бяха изтеглени съперниците на българските отбори в двата най-престижни клубни футболни турнира.Днес стана ясно, че шампионът на България ще трябва да се изправи срещу отбора на Дебрецен /Унгария/в последния решаващ кръг за класиране в груповата фаза на Шампионска Лига. На 19-ти август Левски ще бъде домакин, а на 25-ти август гост.
При жребия за Лига Европа в 14:30 часа бяха изтеглени и съперниците на другите два български отбора, борещи се за влизане в груповата фаза. Литекс ще се срещне с добре познатия на родните футболни фенове Бате Борисов, а ЦСКА ще мери сили с Динамо Москва.
Мачовете на Левски срещу отбора на Дебрецен ще бъдат предавани пряко по PRO.BG, както следва:
19 август, 21:45 часа – Левски – Дебрецен
25 август, 21:45 часа – Дебрецен – Левски
В пряко предаване по RING.BG бе предаван жребият за плейофите на Шампионска Лига и Лига Европа, където бяха изтеглени съперниците на българските отбори в двата най-престижни клубни футболни турнира.Днес стана ясно, че шампионът на България ще трябва да се изправи срещу отбора на Дебрецен /Унгария/в последния решаващ кръг за класиране в груповата фаза на Шампионска Лига. На 19-ти август Левски ще бъде домакин, а на 25-ти август гост.
При жребия за Лига Европа в 14:30 часа бяха изтеглени и съперниците на другите два български отбора, борещи се за влизане в груповата фаза. Литекс ще се срещне с добре познатия на родните футболни фенове Бате Борисов, а ЦСКА ще мери сили с Динамо Москва.
Мачовете на Левски срещу отбора на Дебрецен ще бъдат предавани пряко по PRO.BG, както следва:
19 август, 21:45 часа – Левски – Дебрецен
25 август, 21:45 часа – Дебрецен – Левски
-
- Контакти:
Re: Ще предават и двата мача на Левски от Шампионската лига
еми това е много добре тъкмо няма да се чудим къде да го гледаме,ако не на стадиона разбира се само тея от про бг да не се отметнат както с Баку
така е!
с аматьорите от про.бг трябва винаги да имаш едно на ум!
с аматьорите от про.бг трябва винаги да имаш едно на ум!

- KingForadayy
- Контакти:

- red dragon
- Контакти:
Няма да е лошо от Ринг да вземат да предават всички мачове на нашите Евро участници, а не само тези които им изнася!
След като са спечелили правата за предаване е редно да дават и гостуванията. Сега няма да могат да се оправдават че няма от къде да вземат сигнал. Като не могат да платят има други телевизии които ще го направят. Били спортната тв на БГ- пълни глупости!!!!
След като са спечелили правата за предаване е редно да дават и гостуванията. Сега няма да могат да се оправдават че няма от къде да вземат сигнал. Като не могат да платят има други телевизии които ще го направят. Били спортната тв на БГ- пълни глупости!!!!
Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?
alive, добре, че ме светна по въпроса, защото цяла нощ не съм спал за да мисля кой е буфер и кой не...

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...