Левски София - Дебрецен [Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски София - Дебрецен [Официална тема]
левски има голям прогрес в последните два мача вижда се борбата и желанието за игра !имаме добри изпълнители който във всеки един момент могат да изригнат -пожелавам си късмет и без гол в нашата врата в софия 2-0 за левски и 1-2 там трябват победи защото само левски вдига коеф. последните години успех сини шампиони и носители на супер купата !!!!!
- monster1011
- Контакти:
Дебрецен са силни, гледах в youtube. Но мисля че и 1:0 в София ни е достатъчен. Там вкарваш 1 и съперника трябва да вкара 3.
Имали още някои които да се съмнява в способностите на Достенич като тактик? Битката ще е на това ниво. И Левски ще е спечели.
sirius123 написа:Имали още някои които да се съмнява в способностите на Достенич като тактик? Битката ще е на това ниво. И Левски ще е спечели.
Да, аз. Един спечелен мач, и то срещу отбора на Баку не го прави велик тактик. Тактик беше Любко Петрович, тоя още не го знам какъв е. Левски и с Кокала щеше да стигне до тук, можеш да си сигурен.
Още нещо - шансовете с Дебърцин са 50:50. Нито сме по-силен, нито сме по-слаб отбор от тях. С тази разлика, че това кюскане на топката, както беше в Баку, този път няма да ни помогне. Още повече, че Дебърцин е поредният евро-анонимник, който ще дойде на Герена. Ще есрамно тия да влязат в групите на ШЛ за сметка на Левски, особено след легитимирането на БАТЕ от миналата година. Елате да им видите форума в момента, все едно са били Барселона с 6-0. Изтеглиха Литекс и вече питат откъде да си купят билети за групите на Лига Европа.
Друг проблем е, че ако пак влезем в групите на ШЛ (или на ЛЕ) не можем да си позволим да бъдем отново боксова круша и да не спечелим поне 4-5 точки. Повторим ли 0-0-6, това рязко ще ни сниши клубния и националния коефициент. Аз вярвам, че Литекс ще отвее ония говна белоруски и ще влезе в групите, но за да мислим за нещо повече, трябва повече отбори да играят в групите на турнирите. Спомнете си 2005, когато имахме 3 отбора вътре, Левски и Литекс прескочиха групите, а ЦСКА дори записа победа над Викинг.
Кокала щеше да отстрани Баку, ама някои друг път... с него и Боримиров, който мълчеше като женски полов орган, докато футболистите не са спазвали дисциплината и Кокала и той си е поркал, на Боровец на лагера сигурно е било всяка вечер маса-Кокала, селянина-шеф от Самоков и приятели... Та къде има такова нещо отложиха контрола, че не им се пътува и дойдоха някакви анонимници от Севойно уж за спаринг, а направиха равен на шампиона и то в България... Добре че Батков взе много точното решение и отстрани Кокала и Боримиров и назначи Ратко и Гонзо, с тях съм сигурен, че ще изпитаме много радостни моменти. 

-
- Контакти:
Според мене Левски има сили да бие Дебрецен и да влезе за 2ри път в Шампионска Лига.Всичко си зависи от тях.Играчите имат голям потенциал,повечето де.Треньора също има какво да покаже на футболистите.Тези момчета имат шанса просто за 2ри път да накарат почти цяла България да се радва!Аз лично не давам прогнози но смятам че ще ги отстраним.Защото това е ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!
7_!_2 написа:Кокала щеше да отстрани Баку, ама някои друг път... с него и Боримиров, който мълчеше като женски полов орган, докато футболистите не са спазвали дисциплината и Кокала и той си е поркал, на Боровец на лагера сигурно е било всяка вечер маса-Кокала, селянина-шеф от Самоков и приятели... Та къде има такова нещо отложиха контрола, че не им се пътува и дойдоха някакви анонимници от Севойно уж за спаринг, а направиха равен на шампиона и то в България... Добре че Батков взе много точното решение и отстрани Кокала и Боримиров и назначи Ратко и Гонзо, с тях съм сигурен, че ще изпитаме много радостни моменти.
В една нормална фирма, ако работниците не спазват дисциплината, шефа уволнява тях, а не ръководителя на отдела, защото който и да сложи на негово място, ще работи със същите работници. Обратното го има само в България и то само в Левски. Така и Батков - ами имало проблеми с дисциплината. Що не ги каже какви са? Що не каже - тоя и тоя направиха това и това? Айде, ето ти го Рабех и Тиберканин - ако Батков беше такъв мъжкар, и двамата сега щяха да гледат видео от януари насам и да се молят да видят терен поне с резервите, че да ги вземат някъде. Днес го питаха Петър Заберски, мениджъра на Рабех - вярно ли е, че Рабех иска да играе само в Европа и се прави на ударен за мачовете от А група? И Заберски казва - няма такова нещо. Само няколко часа след това Рабех е извън групата за мача с Ботев. Сигурно ще се мисли тактиката за мача с Дебрецен тук, щото Рабех е наказан за него мач. Докато ти се молиш да махнат Кокала, щото не върви играта Левски, в същото време играта на Левски не върви, щото некви лайняри вместо да спазват режим, вършеят из Студентския град. Ричард като прави разни изцепки и кво - веднага го шитнаха в Русия. Малката перука като се въртя с джипа си по бул. България, моментално го продадоха.
Друга песен щяхте да ми пеете, ако в 50-та минута шута на Перез беше влезнал във вратата на Петков. Или ако Баку бяха изравнили. Кво ми го величаеш Достанич, Левски да ти трепери от некви азери. Ми виж кой им е треньор - Гьоко Хаджиевски. Тоя човек кво толкова го величаят, кво пък е постигнал. Кои са им в отбора - Томаш, Муджири и Уилям Батиста. Ебаси, откога отбор, в който е Сашо Томаш е някаква заплаха да Левски? И това тактика ли беше да се дръпнем назад след 1-0 с Баку и да дебнем на контраатака? Че не ми се връзва (повтарям) как щяхме да реагираме, ако азерите бяха вкарали за 1-1 в 75 минута например?
Миналата година видяхме тактиката на Кокала при гостуването на БАТЕ, махна Лусио и пусна Веско Минев на негово място при 1:1 и с човек повече нашия отбор, а ни трябваше само един гол ... ДА не говорим за мача с Жилина тук в София, 1:1 първия мач и чакаме да ни вкарат гол, а след него играхме 30 минути без дясно крило, да не почваме с мачовете от България, които Кокала обърка... как игра с 5 крила в състава, а Бистрон централен нападател и още и още.
За мача с Баку, какво да ти кажа... явно различни мачове сме гледали, та отбора им нямаше удар във вратата на Левски, а ние имахме поне 5 почти 100 % положения за гол... Не знам къде си го видял това дърпане, така го изкарваш все едно глуха защита сме заиграли, а отново атакувахме и вкарахме втори гол.
За дисциплината в отбора отговарят треньора, спортно-техническия директор... след като те ги оставят да си правят каквото искат, Батков какво да направи да махне играч, за който е дал 1 млн. лева сигурно и от който може да вземе поне 2 млн. евро... да не е луд. Просто сега нещата са доста по-сериозни и по време на тренировките и след това, а не като при Кокала и Дани пълен тъшак.
За мача с Баку, какво да ти кажа... явно различни мачове сме гледали, та отбора им нямаше удар във вратата на Левски, а ние имахме поне 5 почти 100 % положения за гол... Не знам къде си го видял това дърпане, така го изкарваш все едно глуха защита сме заиграли, а отново атакувахме и вкарахме втори гол.
За дисциплината в отбора отговарят треньора, спортно-техническия директор... след като те ги оставят да си правят каквото искат, Батков какво да направи да махне играч, за който е дал 1 млн. лева сигурно и от който може да вземе поне 2 млн. евро... да не е луд. Просто сега нещата са доста по-сериозни и по време на тренировките и след това, а не като при Кокала и Дани пълен тъшак.
При сръбски треньор в България сериозни тренировки няма, няма такъв филм. Пак ще си говорим по темата.
Колкото до мача с Баку, не знам какво си гледал - миналата година с БАТЕ създадохме в пъти повече положения от тях, но крайния резултат го знаем. Футбола е игра на голове. И мен не ме топли това, че Баку не са имали удар във вратата ни- Бате имаха цели 2 (два) на мача в София - първия Гошо Петков все едно диня мята, така посрещна топката и я изби в корнер. Втория - след корнера, от него ни вкараха гол. На мача в Белорус до 80-тата минута имаха пак само два удара във вратата, ама единия влезе. Има ги висчките ни положения в интернет, виж ги.
Тук въобще не трябва да се страхуваме от Баку, но ето че и това се случи. Кое им беше силното на Баку? Нищо. И въпреки това с влизането на Муджири и Адамия ни натиснаха. Ударите им бяха сватбарски, ама то белята става за секунди.
Колкото до мача с Баку, не знам какво си гледал - миналата година с БАТЕ създадохме в пъти повече положения от тях, но крайния резултат го знаем. Футбола е игра на голове. И мен не ме топли това, че Баку не са имали удар във вратата ни- Бате имаха цели 2 (два) на мача в София - първия Гошо Петков все едно диня мята, така посрещна топката и я изби в корнер. Втория - след корнера, от него ни вкараха гол. На мача в Белорус до 80-тата минута имаха пак само два удара във вратата, ама единия влезе. Има ги висчките ни положения в интернет, виж ги.
Тук въобще не трябва да се страхуваме от Баку, но ето че и това се случи. Кое им беше силното на Баку? Нищо. И въпреки това с влизането на Муджири и Адамия ни натиснаха. Ударите им бяха сватбарски, ама то белята става за секунди.
- Blue World Order
- Контакти:
тоя па,кво недоволстваш пък ти бе... вижда се последните 3 мача при Достанич,че отбора тръгна да има някво лице,да показва някаква смислена игра... при Кокала беше пълен хаос. Левски стана шампион въпреки,а не благодарение на Кокала... времето ще покаже,не искам да защитавам сърбина отсега,но при всички положения се виждат някакви наченки на тактика,на идея в играта на отбора. мача с Баку тук беше най-силния ни мач от доста време насам... дори да не е някъв супер спец Достанич,важното е,че явно ги е надъхал наште,щото всички се раздаваха и се бореха за всяка топка с риск от контузии и т.н. нещо,което преди го нямаше... ако продължим в същия дух ще ги биеме и Дебрецените,а в ШЛ вече е друга тема на разговор какво ще става и пак в немалка степен зависи от жребия,щото както могат да ни се паднат супер грандове,които да ни опукат и 6-те мача,така можем да случим и на отбори,от които да вземем точки поне в София,а защо не и да се борим за 3-то място в групата примерно. но нека не избързваме. при всички положения с унгарците ще е голямо надлъгване и който е по-настоятелния отбор и най-вече с по-добра защита,той ще се класира в ШЛ...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...