Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ултрасите по европа!!!!
НА КАРАИСКАКИ 4ЕРНАТА СЕДМИЦА ОТ СЕДАЛКИ В ГЕИТ 7 Е ОТ 21БРОЯ. БРОЯ НА ЗАГИНАЛИТЕ.
Re: ИЛИАН ИЛИЕВ
Днес Берое играха добре, но Илиян Илиев имаше доста търкания с публиката им миналата година. Цяла есен го освиркваха и даже малко преди да влязат в "А" група обяви, че напуска, но после се отметна.
Истината за него е сигурно някъде по средата между днешното превъзнасяне и доскорошните освирквания. Млад треньор е още, тепърва ще показва какво може на това поприще.
А и първенството е дълго, трудното сега започва.
Истината за него е сигурно някъде по средата между днешното превъзнасяне и доскорошните освирквания. Млад треньор е още, тепърва ще показва какво може на това поприще.
А и първенството е дълго, трудното сега започва.
Re: Лъчо???
Верно кво става с Милиев и Балтанов. Нищо не се говори за тях, а мисля че са много талантливи деца. Мани кви простотии стават със славните ни отбори... Ботев умират, Нафтата свършиха и те, са почват от В група. Трагедия пълна.
-
- Контакти:
Маи е контузено още.Но трябва да почне Достанич да налага младите в първенството!И тогава вече ще го призная!
-
- Контакти:
Приятно изненадан съм от футбола, който предложиха двата отбора, доста бързи разигравания, добри пасове с едно докосване и добро темпо, дано и за напред е така. Такива мачове искам да гледам
Re: Сърмов??
Phoenix_ написа:Мълчи бе идиот, знаеш ли колко ми пука на колко мача си ходил бе келеш.... ти си един тъп селянин, който си мисли, че като ходи на мач е най-верния и голям фен, и най-големия разбирач относно Левски... ТРАЙ там не се обаждай бе!!! Не разбираш грам от футбол... МА ГРАМ, знаеш ли к'во значи ГРАМ!!!! Ти си един дрънкач на глупости, ти си един от тея идиоти които викаха и срещу Гонзо!! Вие сте банда селски пръчове, които си мислят, че разбират от футбол понеже са на стадиона... Нали се сещаш, пич че като седеш и гледаш как самолетите излитат, не означава че ще се качиш в самолета и ще го дигнеш във въздуха!! ВЪЗДУХАР! МЛЪКВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ бе келешииииииииииииии
Не знам кой е келеша , май си ти . всеки има право на менение , какъв си ти да казваш кой какво да приказва бе идиот нещастен , аман от тъпаци . Аз ходя на мачове , а ти май само си плямпаш по форумите
-
- Контакти:
Re: Спомени и надежди!
ЕДИНСТВЕНО ЛЕВСКИ С ТЕЗИ УСПЕХИ И ТЕЗИ УНИКАЛНИ МАЧОВЕ МОЖЕ ДА НАКАРА ЧОВЕК ЗА МАЛКО ДА СЕ ПОЧУВСТВА ЧЕ ВСЕ ЕДНО Е В РАЯ!!!
-
ХАХАХАХА, май на бързо пак го изкарахте левскар, а ?!
Съжелявам, но отдавна мина ерата на комунизмът, когато всичко се преписваше на отборите от София, приемете факта, че най-големите ви звезди нямат нищо общо с вас.
Съжелявам, но отдавна мина ерата на комунизмът, когато всичко се преписваше на отборите от София, приемете факта, че най-големите ви звезди нямат нищо общо с вас.
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
Re: Сърмов??
Сърмов да навлезе във форма и ще покаже защо е в отбора, според мен е един много качествен футболист. 

- Acm1899
- Контакти:
brossy написа:track.and.field написа:to6kata1912 написа:Миналата година с що годе приличен състав ни бихте 6:0, а тази година с детската градина не ми се мисли.
ПП - колко е рекорда на Гинес за най-голяма победа в официален мач
14 : 0 . Обаче не си спомням отборите ...
Австралия биха Самоа в световна квалификация с 23:0
В грешка си брат мача е същия но резултата е: Аustralia 31–0 American Samoa 2002 FIFA World Cup qualification April 11, 2001