ЛЕВСКИ - Септември (Симитли)4:0 /FT/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Септември (Симитли)4:0 /FT/

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 21:09

Синьо сърце написа:
milen.hristov написа:
tevez написа:Не успях да гледам мача,та въпросът ми е как се представиха новите попълнения-Рамос?,Диамутен?,Жуниньо-въпреки,че е вкарал гол,как игра?
Гледах само репортаж с головете и не може да се направи кой знае какъв извод.
Дузпата срещу Тасевски е доста смешна :lol:

Диамунтем не се отличи но само защото нямаше никаква работа, останалите перфектни, Жуниньо даже и въпреки гола

Нито бяха перфектни, нито се напрягаха особено. Но разнообразната игра в атака е факт, остава да видим как ще е в мачовете за първенство. :)

Това е моето мнение истоя зад всяка своя дума.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 фев 2012 21:25

Може.Аз лично съзирам ирония, но всеки има право на мнение. Като човек, изгледал контролите в Турция си имам моето- Левски играе бърз и комбинативен футбол.Нещо немислимо преди 4 месеца. Този отбор няма ама нищо общо с онзи от октомври.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 фев 2012 21:34

Синьо сърце, вероятно е така както споделяш, но никога не си прави крайни заключения от един контролен мач, в контролите всичко е лесно защото няма НАПРЕЖЕНИЕ, не се гони задължителен резултат, тестват се във всяка такава различни нови тактически указания и т.н., и т.н.

Утре идва официален мач, същият тръгва на криво и тогава напрежението ти налива олово в краката, а с напредване на времето то става все повече и повече, така че нека не изпреварваме времето.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 21:39

Синьо сърце написа:Може.Аз лично съзирам ирония, но всеки има право на мнение. Като човек, изгледал контролите в Турция си имам моето- Левски играе бърз и комбинативен футбол.Нещо немислимо преди 4 месеца. Този отбор няма ама нищо общо с онзи от октомври.

Нямам и какпа ирония

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2012 23:03

BadBoy написа:Синьо сърце, вероятно е така както споделяш, но никога не си прави крайни заключения от един контролен мач, в контролите всичко е лесно защото няма НАПРЕЖЕНИЕ, не се гони задължителен резултат, тестват се във всяка такава различни нови тактически указания и т.н., и т.н.

Утре идва официален мач, същият тръгва на криво и тогава напрежението ти налива олово в краката, а с напредване на времето то става все повече и повече, така че нека не изпреварваме времето.

Не оспорвам, ти отскоро се появи, но правиш впечатление на разбиращ и коректен събеседник.Както и да е-наистина контролата е само контрола, но пък там се влагат 30 % от силите. В мач за точки ще се играе по друг начин, ще се пресира по друг начин и въобще е друго, както казваш.Аз затова споменах, че искам да видя сините в два официални мача и тогава вече да давам оценка. Не че някой го бърка моята оценка, но все пак...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”