Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2012 20:02

Синьо сърце написа:Да бе, лелките брояха билетите и парите и ми викат-не може да ти дадем билетче. Трябва да те пуснат...

Абе организацията на домакинствата трябва да се подобри !
Аз незнам към кое време днес се достигна бройката от 10-на хиляди, но до към 10-тата минута, поне от това, което се виждаше по ТВ, имаше най-много 6-7 000 !

В смисъл, според мен е абсурдно такъв пропусквателен режим, който да задържа 2-3 хиляди навън, а мачът вече да е в 10-20-та минута.
Случайно си бях пуснал и радиото, Томето също спомена ( мачът вече беше започнал ) ... Че навън се вият страшни опашки и хиляди още не са влезли. :shock:
Незнам какъв е проблема, но трябва да се направи нещо.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: 10 000-души на Герена!!!

Мнениеот Neron » 04 мар 2012 20:06

Браво страхотна публика надявам се на мача със subhumans и аз да съм част от бройката.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 мар 2012 20:07

Тасевски игра добре в контролите... Мързел е, но си има класа!
Image
Image
Image

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 мар 2012 20:08

towa феновете на Ботев големи ги изкарахте бе пичове.
Сега сериозно не коментирайте как е играл Левски че вие сте скръб и не БГ-МОУ ами истинския да ви докарат все тая.
Моля ви не цапайте темата знаем че имате публика,което е похвално,но не цапайте.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 20:11

THE G.A.M.E написа:Абе организацията на домакинствата трябва да се подобри !
Аз незнам към кое време днес се достигна бройката от 10-на хиляди, но до към 10-тата минута, поне от това, което се виждаше по ТВ, имаше най-много 6-7 000 !

В смисъл, според мен е абсурдно такъв пропусквателен режим, който да задържа 2-3 хиляди навън, а мачът вече да е в 10-20-та минута.
Случайно си бях пуснал и радиото, Томето също спомена ( мачът вече беше започнал ) ... Че навън се вият страшни опашки и хиляди още не са влезли. :shock:
Незнам какъв е проблема, но трябва да се направи нещо.

Ами по-скоро проблемът е в тези, които почват да влизат минути преди началото на мача. Аз също съм го правил няколко пъти, и стана така че изпуснах 15 минути от мача, само защото е много сладко да пиеш бира отвън и да си бъбриш със стари познати :mrgreen:
Отскоро обаче влизам 40 минути преди началото на мача, и да ти кажа не е толкова зле - пропусквателният режим е добър, няма бутане...е - пак има опашки, но са по 10-20 човека, което е нищо.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 04 мар 2012 20:11

атмосферата беше стархотна ,радвам се ,че бях там и видях първата победа на Левски ,дано да ставаме още по-силни за напрад
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 20:18

Наистина беше страхотна атмосферата днес, за което силно допринесоха момчетата от Сектор Б. Пожелавам си по-честичко да сме толкова и зарядът и емоциите да са на такова ниво. Аз лично не предвиждах повече от 4 000 хиляди, ама на - хубавото слънчево време и полъхът на добрите вести около отбора си свършиха работата.
Това обаче беше само за днес, нека да сме реалисти. С тази игра, поне 30% от днес присъстващите няма да дойдат скоро, дано да не съм прав.
Следващата голяма сбирка се очаква да е двубоят със зелените от Делиормана. Там предвиждам около 20 000, с уговорката че дотогава и двата тима няма да губят точки 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 04 мар 2012 20:20

Чак след три седмици отново ще сме домакини, така че ако спечелим мачовете до 25-ти, отново ще има достатъчно фенове на стадиона. :?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2012 20:22

Да бе, дай да ходиме два часа преди мач...Днес 20 минути преди началото си влязох за две минути. Билет-за 5 минути. Проблемът се появи на полувремето.Аз много пъти преди съм излизал и никога не е имало спънки...Колата си оставям по уличките между сектор Б и Ботевградско и е наблизо. Не разбирам подобно нещо и ще го поставя на обсъждане на следващо събиране!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 20:27

Синьо сърце написа:Да бе, дай да ходиме два часа преди мач...Днес 20 минути преди началото си влязох за две минути. Билет-за 5 минути. Проблемът се появи на полувремето.Аз много пъти преди съм излизал и никога не е имало спънки...Колата си оставям по уличките между сектор Б и Ботевградско и е наблизо. Не разбирам подобно нещо и ще го поставя на обсъждане на следващо събиране!

Е, не казах 2 часа преди мач :lol: Просто ако всички пият по една бира по-малко, няма да има опашки преди мача. А що се отнася до твоето преживяване - да, кофти случка, но коментарът ми беше във връзка с опашките преди началото на мачовете, които колегата посочи.
[offtopic]

Върни се в “Архив”