буфери са http://en.wikipedia.org/wiki/Debreceni_VSC
БУФЕРА ТАКА ЩЕ ВИ УАДАРИ ЧЕ СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лъчо???
edmon_dantes написа:Аз пък се питам къде е Милиев? Поне в първенството да му дават шанс за изява.
Милиев има някакъв проблем, мускулен според мен. Не може след всеки мач да се оплаква от умора. Зимата на лагера първи окапа, сега на подготовката пак първи се оплака от умора.
Голям талант но за момента Генев, от младите, играе по-добре
to6kata1912 написа:Утре ако ни биете с по-малко от 6 гола трябва сериозно да се замислите
Тоя до такава степен ли ви е докарал? Чак да си мислите, че ще ви бият с 6 гола

Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?
delpi написа:alive написа:pol1N написа:Говорим за левскарите дали ще ходят :D
Ако издигнете плакат срещу Д.Х-С много ще ви уважавам,въпреки,че харесвате повече буферите
Незнам как фенското ти съзнание определя кой е буфер и кой не![]()
За мен а предполагам и за повечето левскари вие сте точно толкова буфери колкото и тези, които ти наричаш така![]()
![]()
лОКО ПЛОвдив бе приятелю,какво се правиш на приятно разсеян.

- track.and.field
- Контакти:
Утре го пускам на точен , 0 : 4 ! Но мисля , че няма да се получи . Лично утре вдигам плакат срещу Христолов , все пак това е " БОТЕВ " , а не Белите Орли ...
Клубът има такива традиции , че просто не му подхождат "селски" номера !

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- to6kata1912
Миналата година с що годе приличен състав ни бихте 6:0, а тази година с детската градина не ми се мисли.
ПП - колко е рекорда на Гинес за най-голяма победа в официален мач
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
- blue_dobrich
- Контакти:
Re: ИЛИАН ИЛИЕВ
Да! Определено един от най- добрите ни футболисти за всички времена.
Още си спомням задната му ножица срещу ЦСКА. Да не говорим за онази АЛА ПИОЛА с която спечели класацията на ЕВРОСПОРТ за гол на кръга, когато играеше в Бенфика.
Такива Интелигентни футболисти стават и добри треньори. Мисля, че върви по правилният път.
Желая му успех !!!
Още си спомням задната му ножица срещу ЦСКА. Да не говорим за онази АЛА ПИОЛА с която спечели класацията на ЕВРОСПОРТ за гол на кръга, когато играеше в Бенфика.
Такива Интелигентни футболисти стават и добри треньори. Мисля, че върви по правилният път.
Желая му успех !!!

- track.and.field
- Контакти:
to6kata1912 написа:Миналата година с що годе приличен състав ни бихте 6:0, а тази година с детската градина не ми се мисли.
14 : 0 . Обаче не си спомням отборите ...
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- track.and.field
- Контакти:
Re: Отборът Дебрецен
Много трудно ще е . Не забравяйте , че това не е онзи Левски преди 2 години ... ! Влизане в ШЛ с родилни болки направо . 

Re: Отборът Дебрецен
ТЕЯ СА ПЪЛНИ РЕПИ! ЩЕ ГИ БИЕМ!