ВТБ Капитал обявява утре, че става спонсор на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: ВТБ Капитал обявява утре, че става спонсор на Левски

Мнениеот Neron » 29 фев 2012 18:38

Това вече е друга работа.Дано са сериозни и да си вдигнем нивото.Задължително е влизането в групите на ЛЕ и да им покажем че можем да бъдем също толкова популярни като Динамо.Само Левски.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 29 фев 2012 18:46

Дано всички Български отбори си намерят сериозни инвеститори,който са решили да вложат пари в Бг първенството ни.Тая година е за нас,за другата ще видим на есен ;)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 фев 2012 19:20

То пък досега парите бяха български, та прокопсахме ... Става като в стария виц - колко малко му трябва на човек да е щастлив. Ще бъда доволен, ако има реални пари (банките много-много не ги дават) и ако Левски започне да играе като в сезона, в който излязохме от групите и влязохме в ШЛ. Но до тогава ми се струва, че има още много време. Иначе и на мене ми се искат чудеса ... Но като си спомня що паралии се изредиха на ЦСКА-то, а привържениците му едва ли имат розови сънища, ми се иска по-кротко да преживея тази банка.
Между другото тука се изписаха куп щуротии за Левски, турци и българи, ама за стратегическите интереси на голямата руска банка никой - ни вопъл, ни стон. Явно "Здраствуйте, братушки" още ни топли сърцата. А не знам защо ....

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 29 фев 2012 21:52

Странджата написа:То пък досега парите бяха български, та прокопсахме ... Става като в стария виц - колко малко му трябва на човек да е щастлив. Ще бъда доволен, ако има реални пари (банките много-много не ги дават) и ако Левски започне да играе като в сезона, в който излязохме от групите и влязохме в ШЛ. Но до тогава ми се струва, че има още много време. Иначе и на мене ми се искат чудеса ... Но като си спомня що паралии се изредиха на ЦСКА-то, а привържениците му едва ли имат розови сънища, ми се иска по-кротко да преживея тази банка.
Между другото тука се изписаха куп щуротии за Левски, турци и българи, ама за стратегическите интереси на голямата руска банка никой - ни вопъл, ни стон. Явно "Здраствуйте, братушки" още ни топли сърцата. А не знам защо ....

+1
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2012 01:35

terata написа:
toffees написа:Момчета успех с новият спонсор.
П.П: Спомням си само как се радвахме като дойде мултимилионера Митал в ЦСКА , а то кво стана? Дано не стане така и при вас. :)

С малката разлика, че Митал взе Кремиковци, а вие бяхте просто подарък към това, за който на Митал не му пукаше ;)

То сега с ВТБ е същата работа. На руснаците се дава картбланш да правят бизнес в България и днес ще представят проектът си, и Левски им се явява като подарък, колко ще им пука за отбора времето ще покаже.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 мар 2012 18:23

Банката вече е спонсор на клуба! Дискусиите около спонсорството тук: levski/viewtopic.php?f=1&t=100599 :arrow:

Върни се в “Архив”