Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

UFIJD
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот UFIJD » 29 фев 2012 15:01

Голямо обсъждане,голямо нещо:кой играч какъв билПрисо,Мрисо,Драме, и не знам си още какви!Всъщност какво става в отбора?Срока за картотекиране на нови футбоисти изтече вчера 28.02.2012г - аз не съм чул кой е картотекиран,защото без картотека играча не може да упражнява професията футбол!Навсякъде пише: "Селекцията в ЦСКА приключи", ок, но без картотека за каква селекция говорим? Гледах представянето на "бадемите" преди час, как обаче нито един от журналистите не се сети да пита Живков - колко играчи е картотекирал до вчера и има ли изобщо новокартотекирани играчи!Явно ще се играе с отбора от есента!Друго обяснение за мъглата нямам!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 фев 2012 15:04

UFIJD написа:,!Явно ще се играе с отбора от есента!Друго обяснение за мъглата нямам!

Как с отбора от есента бе пич? :) Няма как да стане тая работа за съжаление! ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

UFIJD
Контакти:

Мнениеот UFIJD » 29 фев 2012 15:09

Разбира се, че си схванал какво имам в предвид?Остатъците от отбора след търговията!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 фев 2012 15:18

Добре аз тва не мога да схвана. някой тук ме плюят, че все съм пишел срещу Титан. Махаме настрана всички техни глупости като това да биеш собствените си играчи, съмненията за черно тото, допинга, дори и Казанския скандал в Левски, на който аз се радвах искрено като малко дете :) (единственото тяхно пъклено дело, на което съм се радвал ;) )
Но нека някой от тези които се кълнат и се кланят пред Титан да ми каже: Защо по дяволите при положение, че сме с равни точки с Лудогорец на върха на класирането по средата на сезона ние продаваме най-добрите си играчи и на всичкото отгоре нe взимаме техни адекватни заместници??? Защо???

Тимът се крепи единствено на Димитър Пенев в момента. И аз се ядосах, че той ги защитаваше и не го разбирам и него. Но той е последната светлинка която блещука в железния светилник на ЦСКА ;) Мани ли се и той- край. Четирите букви ще се разпаднат напълно! Все едно ще съм фен на някакъв друг отбор, а не на ЦСКА! ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 29 фев 2012 15:26

danko_sot написа:Но нека някой от тези които се кълнат и се кланят пред Титан да ми каже: Защо по дяволите при положение, че сме с равни точки с Лудогорец на върха на класирането по средата на сезона ние продаваме най-добрите си играчи и на всичкото отгоре нe взимаме техни адекватни заместници??? Защо???

Аз ще ти отговоря, въпреки, че съм един от хората тук който не харесват Титан .
Нещата в първенството са ясни още от сега. Титан знаят, че не могат да станат шампиони и решават да продадат всичко което могат и да вземат някакви пари.
Казвал съм го и преди, ще го кажа и сега : Докато Титан са на власт в ЦСКА, отбора няма да стане шампион. Те просто са с тази идея в ЦСКА, насила сложени и прибират всичко което могат от отбора, просто защото така им е наредено .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 фев 2012 15:38

Joni_ написа:
danko_sot написа:Но нека някой от тези които се кълнат и се кланят пред Титан да ми каже: Защо по дяволите при положение, че сме с равни точки с Лудогорец на върха на класирането по средата на сезона ние продаваме най-добрите си играчи и на всичкото отгоре нe взимаме техни адекватни заместници??? Защо???

Аз ще ти отговоря, въпреки, че съм един от хората тук който не харесват Титан .
Нещата в първенството са ясни още от сега. Титан знаят, че не могат да станат шампиони и решават да продадат всичко което могат и да вземат някакви пари.
Казвал съм го и преди, ще го кажа и сега : Докато Титан са на власт в ЦСКА, отбора няма да стане шампион. Те просто са с тази идея в ЦСКА, насила сложени и прибират всичко което могат от отбора, просто защото така им е наредено .

Как знаят че не могат да станат шампиони? Нашите шансове бяха най-големи преди началото на сезона. Имахме играчи като Зику(който аз не харесвам, но то е по-скоро заради това, че дълго не пасваше в схемата на игра), Делев, Платини, Мораеш все още е при нас. Логично беше през паузата да се опитат да продадат някои и да вземат някои и после да атакуваме титлата. Че кои са тия Лудогорец да ни стряскат? Че те нямат 1/10 на нашта публика. ЦСКА само с историята си и харизмата си щеше да ги надвие. А какво се получи сега? Продадоха най-добрите играчи и не взеха(откраднаха) почти никой.
Те просто видяха, че могат да печелят за собствения си джоб от покупко-продажби в клуба ни и това им се ослади. В началото бяха амбицирани горе-долу, сложиха Любо Пенев и т.н. Но после видяха, че нещата в бг футбол стават много трудно. Пробваха с черно тото. Но от УЕФА веднага се усетиха. И сега намериха тази ниша- да намират играчи от чужбина без пари и после да ги продават и така да печелят на гърба на клуба. Друго обяснение няма защо Титан са още в ЦСКА.
Искам да ви питам нещо: Според вас вие като им знаете вече привичките и начините на работа на Титан , те биха ли стояли в ЦСКА и биха ли издържали този клуб, ако нямат полза от това и само губят пари, а не печелят нищо??? Простичък въпрос ви задавам, отговорете ми!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 фев 2012 18:01

Надявам се най-силните "трансфери" на ЦСКА тази пролет да са Ст.Костов,Ант.Карачанаков и Ал. Якимов !!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 фев 2012 19:02

Pichichi написа:Надявам се най-силните "трансфери" на ЦСКА тази пролет да са Ст.Костов,Ант.Карачанаков и Ал. Якимов !!!

Дано ... заради доброто на българския футбол

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 фев 2012 21:21

Скандалният футболист Анисе Абел вече е играч на Академик София, научи Livesport.bg. Мадагаскарецът преди два часа е бил картотекиран във футболния съюз от представители на клуба, който се подвизава в Западна „Б“ група.

Анисе разтрогна през зимата с Черноморец и подписа с ЦСКА. В последствие обаче спортно-техническата комисия към БФС го присъди на „акулите“. Днес обаче той бе картотекиран от Академик.

Очаква се утре сателитът на ЦСКА да преотстъпи Анисе на клуба от „Армията“ и той да се подвизава през пролетта с червената фланелка.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 фев 2012 21:47

onegavon написа:Скандалният футболист Анисе Абел вече е играч на Академик София, научи Livesport.bg. Мадагаскарецът преди два часа е бил картотекиран във футболния съюз от представители на клуба, който се подвизава в Западна „Б“ група.

Анисе разтрогна през зимата с Черноморец и подписа с ЦСКА. В последствие обаче спортно-техническата комисия към БФС го присъди на „акулите“. Днес обаче той бе картотекиран от Академик.

Очаква се утре сателитът на ЦСКА да преотстъпи Анисе на клуба от „Армията“ и той да се подвизава през пролетта с червената фланелка.

Писах ти вече, на тез не им вярвай много. Обичат да си правят пиар с измислени новини, а и са интриганти. Ако излезе в друг сайт, добре.

Върни се в “Архив”