Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: да започнем сезона с настроение

Мнениеот igor tomasic » 06 авг 2009 22:17

Вчера беше много яко в сектор Б когато след втория гол всички развявахме шалчетата и скандирахме олееееееее ШАМПИОНИ СМЕ , ОЛЕЕЕЕЕ ШАМПИОНИ СМЕ , ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШАМПИОНИ СМЕ , ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШАМПИОНИ СМЕ :P
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: ГОРЧИВАТА ИСТИНА

Мнениеот ehh » 06 авг 2009 22:18

Някои хора тук ще ги помоля да слязат на земята и да разсъждават по-трезво.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Ще има ли нова синя приказка

Мнениеот unist_gp » 06 авг 2009 22:19

anons написа:Ако е Шериф ще има ....другите са малко по силни от Левски на тоя етап ...а пък Залцбург е класа над Левски в момента

ти май не си гледал мач на Залцбург, аз гледах и двата срещу ирландците и двата срещу Загреб. и в четирите мача бяха супер слаби и само с късмет продължиха. в ейре вкараха гол в 83мин. срещу Загреб дори коментаторът на австрийската телевизия ги оплюваше,защото нищо не показваха. случайни голове, силни са само в статичните положения. много слаби и неориентирани играчи, много слаб тренер е този стевенс. който и да се падне от 4те отбора - залцбург, дебречен, апоел или шериф, Левски ще ги отстрани. Дано е Залцбург,че да паднат повече пари и да е сигурно,че ще гледаме и двата мача :)

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 06 авг 2009 22:20

Левски до гроб братлета! И аз съм оптимист за отбора...има много потенциал, които трябва да се използва :!: ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 06 авг 2009 22:21

comorad написа:Не искам да се заяждам с никого, нищо че днес на работа ми се случи 2 пъти:(.

Но аз харесвам как работи Борат, вярно е имаме нужда от скъпи и добри играчи, но помислете и за другата страна. Ако сега похарчим 1 милион евро за играч , заплатата му ще е около 300-400 хилки в евро на година, значи от тези 7.5м ни остават около 6м, като сложим премий и други разходи сумата намалява доста. А само за този сезон ли мислим.?Борат има да мисли за отбора и за другата година, стана ясно , че няма да го продаде, така че с парите от ШЛ тази година ще се опита да върже бюджета за следващите 2-3 години.

Напълно съм съгласен с теб, че Батков се справя добре с организацията на тима. Освен това май успя да се пребори с мафията на Наско. Това си е успех. Трябва да му отчетем, че отборът отново е единен. Ако тази тенденция се запази, резултатите няма да закъснеят, дори и с по-малкото пари. А като сравнявате бюджети на отборите, НЕ ГО ПРАВЕТЕ МЕХАНИЧНО. Имайте предвид, че в Западна Европа преките и непреките разходи са доста повече, отколкото у нас. Само пенсионното осигуряване, данъците и медицинското обслужване в България е десет пъти по-евтино! Така че не може да се сравняват само отделни цифри.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 06 авг 2009 22:21

Симонович не е лош вариант при сегашната липса на пари. Опитен и има качества, дано да му тръгне играта и покрай него да се понаучат и по-младите ни играчи. Успех!!! Само Левски!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 06 авг 2009 22:22

Не искам толкова Левски да е шампион, а да влезе в ШЛ да завърши на 3 място в групите и да влезе в ЛЕ и да направи нещо голямо там .
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

nikiR1
Контакти:

Re: Ще има ли нова синя приказка

Мнениеот nikiR1 » 06 авг 2009 22:24

Каква приказка?Батков започна с продажбите(Рабех).Защо като купят някой наистина качествен играч,нямат търпение да го продадат?

Потребителски аватар
Rumbinho
Контакти:

Мнениеот Rumbinho » 06 авг 2009 22:26

fr3ak_boy написа:Не искам толкова Левски да е шампион, а да влезе в ШЛ да завърши на 3 място в групите и да влезе в ЛЕ и да направи нещо голямо там .

А дано!

LSS1914

Мнениеот LSS1914 » 06 авг 2009 22:30

fr3ak_boy написа:Трябваше Батков да развърже кесията и да върне Пелето от Енерги.

ДА.И САШО КОСТОВ,И ПАНОВ И КУРДОВ...АБЕ ЗА 100ЕВРО ИМА МОМЧЕТА ДЕТО ЩЕ ИЗГРИЗАТ ТРЕВАТА ..АМА ДАЙ ДА ВРЪЩАМЕ..АКО БОБИ МИХАЙЛОВ ЗАСТАНЕ НА ВРАТАТА В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА МУ ВКАРА ГОЛ :)

Върни се в “Архив”