brossy написа: Ти от футбол разбираш ли изобщо?Подготовката е най-важното нещо и ако не се направи както трябва се полу4ава "епидемия"от контузий.Аз о4аквам още поне 2-3 до септември.А ина4е идиот си ти
Пич,за физическите натоварвания се грижи КОНДИЦИОННИЯТ треньор. Сещаш ли се? Чувал ли си за такова животно? Подготовката беше 2 седмици.Защо?Говори с БФС.
До колкото си спомням Жо беше жестоко наритан.Божката е с контузия в ръката..надали заради кофти подготовка.Гаджев е със скъсан мускул.Ти знаеш ли как се получават тези контузии? " Може да се получи от силен удър,от рязко движение със голяма тежест,непосилна на самия мускул да я понесе,или по точно в крайната си точка на разтягане да не може да осигори достатъчно сила,за да генерира обратно движение със тази тежест.Общо взето от ситуации при които нещата стават с голяма скорост,без мускула да има възможност да отреагира или в краен случай няма самия потенциал за да го направи." Това не го казвам аз.Копирал съм го от друг сайт. Гаджев може да получи контузията и заради недобра загрявка преди да влезне като резерва.Пак ли Велев ще обвиниш за това? Не се излагай вече.
От футбол не знам дали разбирам,може и да съм идиот, но поне знам как да използвам буквичката "Ч" и как се пише думичката "контузии".