Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: БОЖКАТА И ЖО АУТ!!!

Мнениеот groti » 06 авг 2009 18:47

brossy написа: Ти от футбол разбираш ли изобщо?Подготовката е най-важното нещо и ако не се направи както трябва се полу4ава "епидемия"от контузий.Аз о4аквам още поне 2-3 до септември.А ина4е идиот си ти

Пич,за физическите натоварвания се грижи КОНДИЦИОННИЯТ треньор. Сещаш ли се? Чувал ли си за такова животно? Подготовката беше 2 седмици.Защо?Говори с БФС.
До колкото си спомням Жо беше жестоко наритан.Божката е с контузия в ръката..надали заради кофти подготовка.Гаджев е със скъсан мускул.Ти знаеш ли как се получават тези контузии? " Може да се получи от силен удър,от рязко движение със голяма тежест,непосилна на самия мускул да я понесе,или по точно в крайната си точка на разтягане да не може да осигори достатъчно сила,за да генерира обратно движение със тази тежест.Общо взето от ситуации при които нещата стават с голяма скорост,без мускула да има възможност да отреагира или в краен случай няма самия потенциал за да го направи." Това не го казвам аз.Копирал съм го от друг сайт. Гаджев може да получи контузията и заради недобра загрявка преди да влезне като резерва.Пак ли Велев ще обвиниш за това? Не се излагай вече.
От футбол не знам дали разбирам,може и да съм идиот, но поне знам как да използвам буквичката "Ч" и как се пише думичката "контузии".
110 години любов!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: 14 мача !

Мнениеот Lyubooo » 06 авг 2009 18:48

ще стискаме палци, че ми писна да гледам само чужди отбори в евротурнирите
кофтито е че Левски, а и другите ни участници, са с много ниско футболно качество и ще е луд късмет ако постигнат нещо!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
radi1990
Контакти:

Re: ТОП 3 НА НАЙ-ДОБРИТЕ В МОМЕНТА

Мнениеот radi1990 » 06 авг 2009 18:52

1Tasevski
2Petkov
3Rabeh

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Re: Ще има ли нова синя приказка

Мнениеот ludost » 06 авг 2009 19:11

да аз съм оптимист.продължаваме в ШЛ и затваряме устите на всички завистливи копеленца.
:lol: :x FORZA LEVSKI!!!! :P :P :P :P :P :P

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Re: Ще има ли нова синя приказка

Мнениеот BOCA » 06 авг 2009 20:56

sasho1977 написа:
metodito написа:Според мен, защитата трябва да подобри представянето си. Вчера им създадохме две положения (не си ги създадоха азерите). Ако беше Бремен или някой подобен отбор от тези две положения щяха да ни вкарат три гола. Имаше един момент в който Топчо гардира някаква топка (по неговия си начин), а Минев седи и гледа все едно е седнал на трибуните. Не трябва да има такива неща. Иначе защитата като 1ици според мен е много добра, трябва им малко игрова практика и вс ще си дойде на мястото. А най ми хареса, че по едно време и Дениран и Христов бяха в нашата половина и помагаха на защитата. Това е начина. Все пак, си оставам предубеден спрямо РаДко. Кога мислеше да пусне Дарко, ако не се беше се контузил Жоазиньо. Колкото и мача да изиграем в Европа, каквото и да направим, сравнено с предните две години - ще е приказка. Дано накрая всички заживеят щастливо. Да има сватба, и мен да поканят. :mrgreen:

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:КАК СЕ ВКАРВА ОТ ДВЕ ПОЛОЖЕНИЯ- ТРИ ГОЛА. :) :) :

...един без положение(предния мач с Вердер).

vesodoc
Контакти:

Re: Батков:Не купих мача с "Баку"

Мнениеот vesodoc » 06 авг 2009 21:18

Поздравления, Kartago, за усилията да окултуриш част от форумците.
Преди два дни имаше едно подобно адски тъпо "цитиране" на интервю с Кокала в същия сайт (azerisport.com). Интервю наистина има с Кокала, но в *** го дописват и вкарват в устата на Кокала некви небивалици.
Един съвет към форумците, които не знаят руски: понаучете малко тоя език. Тепърва предстои да играем с отбори от бившия СССР. Тепърва ще се нагледаме на медийни провокации от техни и наши сайтове.

LSS1914

ГОРЧИВАТА ИСТИНА

Мнениеот LSS1914 » 06 авг 2009 21:41

Гледах моряците и ме е яд...Но още веднъж изпъква едно нещо-нямаме нападатели в Бг..и халфове..И защо не играят така борбено в А група?!Със Симонович няма да прокопсаме..Помните ли нещастните му пропуски?!Или вече в Мездра е станал съвършен?!Жалко...При такъв късмет да профукаш всичко,само защото си стиснат и не разбираш от футбол..ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕххххххххх...Б...оф!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: ГОРЧИВАТА ИСТИНА

Мнениеот Бижутера » 06 авг 2009 21:43

а знаеш ли как бие пряк свободни удари?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

LSS1914

Мнениеот LSS1914 » 06 авг 2009 21:46

да.пряко и свободно :) ти помниш ли го в Левски?!или имаш къса памет !?на всеки 5 минути ще му дават да бие пряк свободен удар :)

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 06 авг 2009 21:51

А кой да вземем, Иниеста ли?

Върни се в “Архив”