Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: СКАНДАЛНО Селския доведе бивш затворник за треньор на Ботев

Мнениеот Fallen_Angel » 06 авг 2009 14:27

carefree написа:МИТЬО ПРЕЗИДЕНТ..... ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ВЕЛИК ЧОВЕК! :P

Тъпанар...

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 авг 2009 14:32

Митьо е бъдещ затворник този бивш,защо не нашия отбор какво ли не видя

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Енрико Пичони: Как не го е срам Христолов да ми ползва името

Мнениеот Fallen_Angel » 06 авг 2009 15:49

След бурните събития около стадион Ботев тази сутрин представяният за треньор Енрико Пичони бе забелязан от фенове в компанията на Лилчо Арсов и преводач да влизат в пловдивско заведение близо до стадион "Христо Ботев".

Феновете настръхнаха, че са били обект на нагла лъжа само час по-рано, предвид това, че Арсов до скоро бе част от "Света троица", водеща тренировките на Ботев. Веднага се изказаха предположения, че Арсов реално "сдава" отбора на Пичони, което предизвика гневни коментари.

15-на фена упорито чакаха Пичони и Арсов да излязат от заведението, като някои от тях тихичко се надяваха Димитър Христолов да се присъедини към компанията на италианеца. За да са в течение на нещата, феновете пращаха "скаути", които да проверяват дали някой не се е присъединил към Арсов и Пичони.

Търпението на феновете бе възнаградено, след като тримата следени излязоха от заведението. Привържениците веднага наобиколиха Пичони с въпроси. Енрико бе крайно възмутен от цялата ситуация, като хвърли вината за неразборията върху Димитър Христолов. Според Пичони, той самият наистина е бил в Пловдив като турист, събирайки успоредно впечатления от българския футбол. Италианецът коментира с думите "Как не го е срам да ползва името ми! " твърденията, че футболната общественост в България знае, че той е новия треньор.

Още

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Re: Енрико Пичони: Как не го е срам Христолов да ми ползва името

Мнениеот Vas.s.il » 06 авг 2009 16:33

Ами аз лично не съм изненадан.Напълно в селсия му стил.Ясно е че това са поредните му лъжи и дори да доведе някой ''италианец''то той ще бъде просто за потушаване на напрежението,нещо което ми се струва,че вече няма как да стане.Както беше казал Боби Димитров преди няколко седмици-дано природата си го пребере по-бързо.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

veseo
Контакти:

Re: Фен поиска автограф от Христолов

Мнениеот veseo » 06 авг 2009 18:14

whitesnake написа:Интересното е как въпросният еничар е открил президента на "Ботев" Пд ? И не само го е намерил,но взел и автограф от Селския ?! :roll: Интересно,защото то не бяха закани,че и смъртни присъди,едва ли не Командоса е най-издирвания ...Какво излиза ? Селския си щрака необезпокояван,даже и автографи раздава ! Май някои само си чешат езиците и пръстите по форумите,а накрая "Буферите" са виновни. :roll:

Много правилни разсъждения :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bismarck
Контакти:

Мнениеот bismarck » 06 авг 2009 19:00

До carefree.Ей,бръснато пиче!Като ти гледам аватара и ми става неуморния и ще ти пръсна бабалайката!Честит ви вековен турски концесионер!Те ония рязани бургий оттатък Босфора ще ви оправят!Споко!Тая мечка която играе днес у нас утре ще заиграе утре и у вас само че ми се струва че при вас ще е много болезнено.Сега иди да цункаш на бате ви Зеки к...а и на Зулума ръката!Нали той ви доведе турците на лайнута?!Да са ви живи и здрави!ЦИГАНИ СЕ РОДИХТЕ И ТУРЦИ ЩЕ УМРЕТЕ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 авг 2009 19:22

bismarck написа:До carefree.Ей,бръснато пиче!Като ти гледам аватара и ми става неуморния и ще ти пръсна бабалайката!Честит ви вековен турски концесионер!Те ония рязани бургий оттатък Босфора ще ви оправят!Споко!Тая мечка която играе днес у нас утре ще заиграе утре и у вас само че ми се струва че при вас ще е много болезнено.Сега иди да цункаш на бате ви Зеки к...а и на Зулума ръката!Нали той ви доведе турците на лайнута?!Да са ви живи и здрави!ЦИГАНИ СЕ РОДИХТЕ И ТУРЦИ ЩЕ УМРЕТЕ!

Да уточня само,че този с превръзките е от Асеновград и е фен на "Левски.Не че има значение.За всичко са виновни "буферите".
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 06 авг 2009 23:11

Кур и за двама ви тогава.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

hetfield
Контакти:

Селския ни изпързаля

Мнениеот hetfield » 07 авг 2009 16:33

Пак се помисли за селски хитрец,намерил е треньорче с лиценз и кво ще идат до софия да станат за смях.Ок до тук нищо ново обаче селска к...о нали идва домакинство.Ей тва същество е уникално тъпо

plovdivesamona6
Контакти:

Re: Селския ни изпързаля

Мнениеот plovdivesamona6 » 07 авг 2009 16:47

не става въпрос какво с направил селския,а кой му позволява да го направи.пак с някаква шашма бфс му позволяват да си прави каквото си иска,защото сигурно коце ангелов не са му разтрогнали договора и се води още треньор и по някакъв правилник има право 2-3 мача да се избутат така.не си дават сметка ,че така предизвикват страшно много хора и да няма после оплаквания ,че делегат бил с разбита глава,главния съдия с комоцио ,а страничния в убит.

Върни се в “Архив”