Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: БОЖКАТА И ЖО АУТ!!!

Мнениеот groti » 06 авг 2009 18:04

brossy написа:
zlatan написа:КВА Е ТАЯ КАРЪЩИНА(късмет)ебати и гадоста божката за цял месец а жо 10 дена ще бъде с лонгета и ако за жо има алтернатива за цецо димитров не съм убеден че може да замести гошо петков.

Заради Емо Велев.Явно подготовката не е била на ниво.

Велев е виновен за контузията на Божо в ръката? Вече ставате смешни с тоя Велев.Пълна дебилщина. Жо беше контузен края на миналия полусезон.Дадена му беше почивка от Велев и в мачовете срещу морето и андорците.Тогава осрахте света защо не го е пуснал. Ето защо.Идиоти
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: В СИНЯТА ЕУФОРИЯ ЗАБРАВИХМЕ!!!!!!!!!!!

Мнениеот groti » 06 авг 2009 18:08

В еуфорията забравихме също да похвалиме Батков за едно от нещата,което наистина е направил. Терена беше в прекрасно състояние. Бях доста изненадан.
110 години любов!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 06 авг 2009 18:11

groti написа:
brossy написа:
zlatan написа:КВА Е ТАЯ КАРЪЩИНА(късмет)ебати и гадоста божката за цял месец а жо 10 дена ще бъде с лонгета и ако за жо има алтернатива за цецо димитров не съм убеден че може да замести гошо петков.

Заради Емо Велев.Явно подготовката не е била на ниво.

Велев е виновен за контузията на Божо в ръката? Вече ставате смешни с тоя Велев.Пълна дебилщина. Жо беше контузен края на миналия полусезон.Дадена му беше почивка от Велев и в мачовете срещу морето и андорците.Тогава осрахте света защо не го е пуснал. Ето защо.Идиоти

Ти от футбол разбираш ли изобщо?Подготовката е най-важното нещо и ако не се направи както трябва се полу4ава "епидемия"от контузий.Аз о4аквам още поне 2-3 до септември.А ина4е идиот си ти

novnik
Контакти:

Re: 14 мача !

Мнениеот novnik » 06 авг 2009 18:14

Напълно възможно, но ако играем в групите на ЛЕ, защото там ще има далеч по-поносими съперници. ;)

DeShawn
Контакти:

Мнениеот DeShawn » 06 авг 2009 18:20

Жоазиньо го ритна един азербайджански дърводелец, а не Велев. Айде стига глупости. Дано бързо се оправят и да са готови за важните мачове есента.

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 06 авг 2009 18:20

Аре стига бе на Божо Митрев какво му е бе лелелеле?
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

kustev
Контакти:

Re: 14 мача !

Мнениеот kustev » 06 авг 2009 18:29

Незнам дали 3-тите от шл се класират за лига европа?
Защтото ако не 1 или 2 в групата като 3-ти може и да прескочим рекорда (абе какъв оптимист съм и аз...?) 8-)

Потребителски аватар
124

Re: Изстрадалия ПФК Левски

Мнениеот 124 » 06 авг 2009 18:32

Аман от разбирачи и съветници.Но свиквайте-така ще бъде оттук нататък-сега УЕФА,НАТО,КГБ и УНИЦЕФ ще започнат злостната си кампания в подкрепа на Левски!За БФС,Първанов,Леков и мафията,съда и прокуратурата вече знаем-те са разкрити като сини фенове отдавна,кой ли още ще изскочи?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 06 авг 2009 18:34

Гадно!!! Но пък ще има шанс за други... Бъдете оптимистични реалисти! :lol:
Вече ни е БХ /за незапознатите - боли ни х--/! Да му мислят тези, които са по-зле от нас! :twisted: Пожелавам им да ни стигнат, за да имат тон!... :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Батков:Не купих мача с "Баку"

Мнениеот kartago » 06 авг 2009 18:37

Извинявам се, че малко дълъг ще ми е поуста, но си поиграх да преведа интервюто, и от там въпроса към автора, къде го видя това заглавие на темата?!

" Тодор Батков: „Хамиз Мамедов ще посещава мачовете на „Левски”

Президента на българския „Левски” в интервю за azerisport.com говори за мача с „Баку”, главните изводи от тази битка и си пожела късмет в Шампионската Лига.

Какво ще кажете за играта на „Баку” ?
Не искам да давам оценка на играта на противника ни. Главното е, че и двата отбора показаха не лош футбол. Днес „Левски” показа , че има потенциал за Шампионската лига. Ние изпълнихме своята задача минимум, като се класирахме за Лига Европа.

Кой е главния извод който направихте след мачовете с „Баку”?

Главното е, че намерих приятел в лицето на Хафиз Мамедов. Той е прекрасен човек. След последния съдийски сигнал аз му стиснах ръката и го поздравих, все пак неговият отбор ще играе в четвъртия предвърителен кръг за Лига Европа, а преди някакви си три години губеше от грузинския „Сиони” в първия квалификационен кръг за ШЛ.

Ще се интересувате ли и в бъдеще от ФК”Баку”?

Разбира се! Даже би ми се искало още веднъж да се срещнем с вашият отбор. Ако заемем трето място в груповата фаза на Шампионската Лига и попаднем в Лига Европа, там отново можем да срещнем шампиона на Азербайджан. Тогава Хафиз Мамедов ще дойде да наблюдава „Левски”, а аз ще гледам мачовете на „Баку”.

Могат ли да се сравнят бюджетите на двата отбора?

Мога да отговоря така: Мамедов харчи много повече отколкото аз. Аз издържам отбора наполовина, другата половина се поема от спонсори. А Хафиз харчи свои пари- този човек е подарък за Азербайджанския футбол.
Как мислите, „Баку” има ли сили да попадне в Лига Европа?

Този въпрос е повече към треньора на отбора, но на мен ми се струва, че във вашият отбор има „боен дух”. С всеки мач, вашият отбор прогресира. Защо загубихте? В Баку нашата игра не потръгна, а в София – вашата. Просто на нас малко повече ни провървя. Първият гол ме успокои. До този момент се страхувах, че всичко отново ще бъде не както трябва. "

Върни се в “Архив”