Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
124

Мокри,но доволни!

Мнениеот 124 » 06 авг 2009 00:07

Вярно,понамокрихме се,ама си струваше!Тези,които не дойдоха,могат да съжаляват,друго си е на живо...А сега май е по-спокойно,и футболистите го казват-друго си е още поне 8 мача в Европа!Падне ли напрежението,по съвсем друг начин се играе,още месец му трябва на Достанич да стабилизира отбора тактически-днес видях неща,които отдавна не бях гледал,елементарни,но важни!Само не знам как ще заместим Гаджев,но иначе определено ми хареса отбора днес.Имаме потенциал,малко търпение и късмет ни трябват и ще стане!Не искам да отличавам някой,защото на терена имаше ОТБОР,а това е най-важното-в тази игра нещата стават с общи усилия!Честито на всички,подкрепяли Левски тази вечер,съжалявам за онези,стискали палци за азерите,но така е във футбола,както и в живота:вали дъжд,вали понякога дълго и мрачно,но в един момент изгрява слънце!А на всички измокрени-наздраве!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Мокри,но доволни!

Мнениеот Kobra666 » 06 авг 2009 00:10

а, наздраве !! Друго си е с домошарката !!! Бая се понамокрихме , но не спряхме да викаме ..13 000 , но качествени. След краят на мача целият стадион пее " Да запееем дружно песента " ..красота беше !
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
stani_ls
Контакти:

Re: Левски-Фк Баку [официална тема]

Мнениеот stani_ls » 06 авг 2009 00:12

Бардон Зе и Дарко играха най-доббре Йовов пак се усираше доста , а останалите поддържаха ниво . Мен ми харесаха !

shpaci
Контакти:

Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски

Мнениеот shpaci » 06 авг 2009 00:13

Е те са ме стисни за оная работа :)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 авг 2009 00:14

stani_ls написа:Бардон Зе и Дарко играха най-доббре Йовов пак се усираше доста , а останалите поддържаха ниво . Мен ми харесаха !

Да бе, Йовов беше най- слаб мен ако питаш.... :twisted:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 авг 2009 00:15

delpi написа:
bajganjo написа:Великолепни Йовов , Бардон , Дарко , пък и всички останали на терена :)
Игра и резултат , за който само си мечтаех :)

Бардон не блестеше. Може повече!

Първо едно огромно БРАВО! Честито на всички сини фенове! Второ: Не съм съгласен с теб! Бардон изнесе страхотен мач! Много добри бяха всички, но може би се отличаваха Бардон ( страхотен поглед в играта, виждаше свободните пространства, знаеше и можеше да задържи топката, абе перфектен играч! Голямо браво, че го върнахте!)...... на мен много ми хареса Сърмов също, голямо желание, и им дръпна фъшкиите на азерите, да не забравим кой направи двете асистенции, нищо че първата малко случайно се получи- Тасевски!....Имам въпрос! Някой да знае сайта на това отворено азербайджанско вестниче, искам да се регистрарам там и да понапиша малко мнения, че вчера се вбесих!

Tino
Контакти:

Мнениеот Tino » 06 авг 2009 00:16

da te vali 90min bez da spira - losho
DA vidish kak lubimiqt ti otbor pe4eli i 6te igrae nai malko 8 ma4a v LIGA EVROPA - BEZCENNOOOOOOOO!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 06 авг 2009 00:16

Намокрихме се,но поне си заслужаваше.Добре,че размислих да отида в последният момент :?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 06 авг 2009 00:18

monster1011 написа:Току що се връщам мокър и щастлив. един въпрос - има ли го някъде мача на запис от тв предаването?

Във форума на Левски ще го има утре сигурно в разела Видео и Снимки ;)
Мокри сме,ама доволни :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 авг 2009 00:19

Някой има ли инфо какъв е формата на групите на Лига ЕВРОПА?
До миналата година бяха по 5 отбора в група, като всеки отбор изиграваше по 4 мача ако не се лъжа - срещу всички от групата, но не на разменено гостуване.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”