Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот jermiun » 14 фев 2012 20:48

vaskonti написа:По-бързо ще се "интегрира" този, който има нужното самочувствие и нужната тактическа подготовка, ще помогне и това до колко е тип "перде". значи, езикът не е от значение, нито, че венков знае играта на всички десни крила
Освен това, за Венков Динев иска Адемар, 200к евро и процент. Извинявай, ама Венков не си струва чак толкова!аз пък четох за сумата от 50 евро, което си заслужава според мен, освен това , румънчето също ще струва пари, дори да е св. агент
И не знам защо ми даваш за пример някакъв тинейджър от Перу, когато аз ти давам за пример Забавник, който нито знае езика, нито познава играта на хората в първенството ни.тук не си схванал смисъла на примера ми, идеята е, че другите се държат негативно, щото е чужд, сега и с румънеца ще е така, ще му подават топката за да го затворят, а не на чисто, поне част от отбора Става въпрос за научен, знаещ и можещ играч, това е.това е хубаво
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 14 фев 2012 20:51

[quote="NAKEV"

:arrow:Според мен проблемите си ги създавате самите вие........винаги вътре в кухнята нещата са смърдяли на прогнило........при ЛЕВСКИ в това отношение нещата са на светлинни години.....то и това беше основната причина да играеме в ШЛ преди вас и всички други отбори в БГ.Но ви е трудно да си го признаете защото сте свикнали все някой друг да ви е виновен. :roll:[/quote]
ама при вас е същото, просто няма гласност. Батков ги храни журналята, щото много държи на имиджа, титаните я карат по народно.
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 14 фев 2012 21:04

http://www.transfermarkt.de/de/dinamo-b ... n_312.html

Това е : Платини-1млн. €
Мушат-175 хил. €
Интересното е,че Платини преби футболист за 1,3 млн. евра и още двама взеха бичове,но не ги видях кои са... :lol: Понякога един милион наистина е =3 милиона :twisted:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 фев 2012 22:31

B__A__N__DA__TA написа:http://www.transfermarkt.de/de/dinamo-bukarest/startseite/verein_312.html

Мушат-175 хил. €
Интересното е,че Платини преби футболист за 1,3 млн. евра и още двама взеха бичове,но не ги видях кои са... :lol: Понякога един милион наистина е =3 милиона :twisted:

Интересното е, че трябваше да отговориш в една тема за разни работи, като например за злостни и иронични подмятания за пророчества и излагации...От днешна гледна точка те разбирам, че не ти се коментира, но човек трябва да има чест и достойнство, все пак...аз направих глупости и се извиних за тях, на когото трябва! Не че извинението маха вината ми, но е факт.Защо съм го направил, е мой проблем, но никой не може да каже, че Синьо сърце се е скрил и потулил от неудобните въпроси и факти...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 фев 2012 22:40

vaskonti написа:
jermiun написа:
гражданин от село написа:Ще пробваме румънче на 25г. на левия бек в Либия пише в гонг.

дано излезе нещо, ама съм скептичен към момчето, по-добре Венков, а и не е скъп. това е равносилно динамо да вземе Трифонов :roll:

Има към 130 мача в Румъния, включително и за шампиона от 2009 - Унирея. Общо взето изглежда на нивото на Венков и ако е част от сделката с Платини, по-добре защото поне няма да има трансферна сума.

Как ще е по "сделката с Платини" след като идва на проби? :o
Ако вземат,че не го одобрят,какво става със "сделката Платини"? :oops:

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 14 фев 2012 22:45

Синьо сърце написа:
B__A__N__DA__TA написа:http://www.transfermarkt.de/de/dinamo-bukarest/startseite/verein_312.html

Мушат-175 хил. €

Интересното е, че трябваше да отговориш в една тема за разни работи, като например за злостни и иронични подмятания за пророчества и излагации...От днешна гледна точка те разбирам, че не ти се коментира, но човек трябва да има чест и достойнство, все пак...аз направих глупости и се извиних за тях, на когото трябва! Не че извинението маха вината ми, но е факт.Защо съм го направил, е мой проблем, но никой не може да каже, че Синьо сърце се е скрил и потулил от неудобните въпроси и факти...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ей, оня е с бан ,а ти си сменяш снимката на аватара,малко си нагъл за да питаш,а :twisted:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 фев 2012 22:57

kufur написа:Така ли,нямам спомен,но не очаквай да ти се извинявам на теб или на който и да било другиго.Ако съм бил рязък е имало причина,за да не са ме санкционирали ,също.А и да ме санкционират, 8-) няма да ми е за първи път....в общи линии,не ми се занимава повече с теб :!: ,чао,шьон абенд :mrgreen:

Моето обръщение е към BANDATA, щом сте един и същ-сори! Не съм казал, че си бил рязък, нито пък ме бърка извинение на когото и да било... Нито пък съм искал санкция, за разлика от други. Дали ти се занимава с мен ми е през к..а, чао и да си жив и здрав!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 фев 2012 23:00

kufur написа: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ей, оня е с бан ,а ти си сменяш снимката на аватара,малко си нагъл за да питаш,а :twisted:

BANDATA не е с бан, отгоре има негово мнение, а снимката какво общо има? :shock:

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 14 фев 2012 23:16

Синьо сърце написа:
kufur написа: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ей, оня е с бан ,а ти си сменяш снимката на аватара,малко си нагъл за да питаш,а :twisted:

BANDATA не е с бан, отгоре има негово мнение, а снимката какво общо има? :shock:

[offtopic]Кажи сега,м/у другото бях с бан,до преди няколко дни и ДА ,писал съм много чрез рег-а kufur,TPAtkov,Bergkamp, перманентен бан имам по някои от тези :!: Много пъти съм избухвал и много съм цензуриран от модовете в този форум,както и да е,днес съм на кеф и ако искаш,ей така ще направя кефа на един левскар и ще си изпрося бан форевър,за да не ви дразня ;) ...искаш ли да ти направя кефа,дори се заклевам в децата си,че повече няма да влезна в този форум :?: :!:[/offtopic]
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 фев 2012 23:47

Какво ли прави ония с бана? :cry: :lol:

Върни се в “Архив”