Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smash_the_reds написа:Какъв Ред Бул,бре,какво Торо Росо?Това не е Ф1,Залцбург кажи!
acmilan написа:Моето мнение е,че ЦСКА също направи няколко забележителни мача през тези 10 години,но това не може да се сравни с четвърт финала за УЕФА и влизането в Лигата на Левски.От едната страна стоят епизодични победи,а от другата призови класирания,недостижими за друг отбор в последните 20 години.Според мен нямат значение точките,а това кой докъде е стигнал.Успех на всички и дано България да върви напред във всяко отношение!
Agentriot написа:Съжалявам,че наистина го казвам,а и предполагам,че много хора ще ми теглят една,че може и повече,но дори и днес останах разочарован и изнервен от отиграванията на Йовов,да преди беше наистина "бижутер" и ги развинтваше,ма сега е сууууууууууууууууупер мега бавния,повечето му пасове са грешни или в най-добрия случай-спорни,а и твърде много бави играта с опитите си да се прави на мн техничен.Да,преди и аз съм го възхвалявал и издигал за игрите и головете му,НО сега е друго време и той не е първа младост,което от физическа гледна точка е очевадно.Първото полувреме беше може би най-слабият от Левски,просто НИЩО не направи,второто малко повече се постара и вкара наистина един много важен гол,а и направи 2-3 много хубави центрирания,но не игра толкова колкото го хвалите и го изкарвате според мен.А за Жоро Христов-никога не съм го псувал аз специално или нещо,защото според мен реално има талант и потенциал да замести Гонзо като голмайстор на отбора,за лидер не се знае още.Просто му трябва да работи сериозно и съвестно и резултатите ще дойдат,а може би и вече идват.Иначе честита заслужена победа на всички левскари и успех в предстоящите мачове в европейските клубни турнири!И САМО ЛЕВСКИ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта