Жуниор (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Re: Жуниор (Официална Тема)

Мнениеот lebed4eto » 14 фев 2012 07:49

BLUE CHAMPIONS написа:Много съм доволен от контракта за наем с опция за закупуване. С други думи или 6 месеца си скъсва г*за и изяжда тревата и на лято със заслужено титулярно място в ект или се издънва нелепо и бегом обратно към "Овча купел". Предпоставките за концентрация и доказване са добри, всичко си е в негови ръце! 8-)

И да се подкрепя за да се раздава, а не да се освирква, както някой по-горе предположи. ;)

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 14 фев 2012 09:22

wilge написа:Веднъж вече взехме под наем нападател от Славия, трябваше да ни е като обеца на ухото.

Най - смешното е , че ни го пробутаха за 23 годишен , а от километър си личеше че е над 30 години .
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 14 фев 2012 10:18

Ще го видим и него
Обичам Левски

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2012 10:35

Мисля,че Жуниор е точно типа нападател, който ни трябваше за схемата на Ники - подвижен поливалентен нападател, който умее както да задържа топката, така и да я раздава бързо или да вкарва голове.
А в тактиката на Костов си мисля, че не нападателят ще е основният реализатор.
Един нападател тип Дембеле не би се вписал така.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 фев 2012 12:51

И аз съм скептичен по отношение на този нападател, но винаги има НО...
Гарата дойде от Локо Пд, като за 15 мача имаше вкарани 2 гола...
Знае ли, човек?
При нас може да се отпуши...ще видим, но наистина съм против предложението за освиркването!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 14 фев 2012 14:27

А според мен Жуниор бе единствения футболист на Славия който се отличаваше,така че дайте малко уважение. Трябваше ни нападател,имаме нападател. Сега да видим как ще играе и после да говорим дали е 6-7 избор на Костов и дали е затънал бразилец
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 фев 2012 15:04

СНИМКИ: Жуниньо като чул, че отива в Левски: Ох, много добре, айде!

Изображение

Нападателят Жуниньо от вчера е играч на Левски. Той даде интервю за Дарик радио и Gong.bg на добър български език, който е научил от престоя му в Славия. В началото споделя дали е бил изненадан от този трансфер.

„Здравейте, тук е много добре в отбора на Левски, започна Жуниньо.Аз много се радвам, че ще играя в Левски и сега в главата ми е само как Левски ще стане шампион.”

За феновете бе изненада трансфера на бразилския нападател в Левски, а дали е изненада за самият футболист?

„Да, да, да, аз не съм мислил за трансфер в Левски, откровен е Жуниньо.Вчера сутринта президентът ми каза и аз „ Ох, много добре, айде!”. Няма проблем.”

Левски винаги се бори за спечелването на титлата, Купата, а дали Жуниньо е готов да помогне на Левски за спечелването им?

„Да, сега ще се концентрирам в мачовете за Купата и шампионата, категоричен е Жуниньо. Няма проблем да съм концентриран и да играя. В първия мач със Славия няма да играя, защото така са се разбрали двата клуба. Ако играех нямаше проблем да играя за победата на Левски.”

Дали е приет добре от новите му съотборници и избрал ли си е вече номер , с който да играе?

„Добре ме приеха, сподели Жуниньо. Всичко е наред и всичко е много добре.Аз вече 100% съм в Левски. Не знам с кой номер ще играя, но няма проблем с кой номер ще играя.

Изображение

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 14 фев 2012 15:32

ivaka написа:И аз съм скептичен по отношение на този нападател, но винаги има НО...
Гарата дойде от Локо Пд, като за 15 мача имаше вкарани 2 гола...
Знае ли, човек?
При нас може да се отпуши...ще видим, но наистина съм против предложението за освиркването!

Гарата играеше във Локомотив Пловдив като крило лично съм го гледал срещу Черно море.Тогава Тича победи 3:2

Потребителски аватар
didko0
Контакти:

Мнениеот didko0 » 14 фев 2012 15:49

metodito написа:Мисля,че Жуниор е точно типа нападател, който ни трябваше за схемата на Ники - подвижен поливалентен нападател, който умее както да задържа топката, така и да я раздава бързо или да вкарва голове.
А в тактиката на Костов си мисля, че не нападателят ще е основният реализатор.
Един нападател тип Дембеле не би се вписал така.

Точно казано :!:

Потребителски аватар
didko0
Контакти:

Мнениеот didko0 » 14 фев 2012 15:53

Само времето ще покаже дали е добър трансфер или не,когато е играл за Славия винаги е бил един от най-дейните им футболисти.. мисля,че ще е сполучлив трансфер,а и плюс това той може да играе и на крилото.С този трансфер си мисля,че уредихме и 1вия си мач за пролетта със Славия. :)

Върни се в “Архив”