Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ
Мисля че Саша няма място в отбора.
- levskarinvt
- Контакти:
Re: БАТЕ отпаднаха.Жалко.
Между другото какво стана с Шахтьор? 

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ
вече е сигорно симонович официално е футболист на левски
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Re: Вероятни съперници !!!
Няма ли шанс да играете с Лион?
Re: БАТЕ отпаднаха.Жалко.
Kobra666 написа:Сега стискайте палци за Апоел Никозия ...Партизан трябва да отпадне , за да се разминем с Макаби
Няма начин да се разминете с тея Макаби. Всичко е ясно.. Макаби, Вентспилс, Дебрецен, Залцбург или Цюрих..
... and You'll Never Wall Alone...
- smash_the_reds
Rodn1 написа:Няма ли шанс да играете с Лион?
Ебаваш ли се или сериозно не знаеш???

Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
Не е лошо всички "разбирачи"(90% от левскарите в този форум) да се извините на Ицо Йовов!!!
След днешната победа лично за себе си се чувствам най-много доволен от това, че не си позволих да ругая и плюя Ицо в трудните моменти както за него така и за Левски!!! Защото знаех, че той е един от малкото истински играчи в отбора. Истински бижутер!!! След излизането на Жо на терена остана само един играч, който може да центрира топката прилично и това беше Ицо! Дано и Достанич е забелязал това!
Браво ИЦО - голям си! Показа на феновете кой си и колко струваш!!!
А аз лично мога да се извиня на Жоро Христов, защото през миналия сезон имаше моменти, в които съм казвал лоши думи за него. Последните мачове на миналия сезон, както и досегашните от новия сезон ЖОРО показа, че има данни да е новия Гонзо, а защо не и нещо повече в ЕВРО мащаб???!!! (Да е жив и здрав този, който даде акъл на Ратко, че Жоро трябва да играе!)
След днешната победа лично за себе си се чувствам най-много доволен от това, че не си позволих да ругая и плюя Ицо в трудните моменти както за него така и за Левски!!! Защото знаех, че той е един от малкото истински играчи в отбора. Истински бижутер!!! След излизането на Жо на терена остана само един играч, който може да центрира топката прилично и това беше Ицо! Дано и Достанич е забелязал това!
Браво ИЦО - голям си! Показа на феновете кой си и колко струваш!!!
А аз лично мога да се извиня на Жоро Христов, защото през миналия сезон имаше моменти, в които съм казвал лоши думи за него. Последните мачове на миналия сезон, както и досегашните от новия сезон ЖОРО показа, че има данни да е новия Гонзо, а защо не и нещо повече в ЕВРО мащаб???!!! (Да е жив и здрав този, който даде акъл на Ратко, че Жоро трябва да играе!)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Евробоецът за последните 10 години - факти, а не измислици
Моето мнение е,че ЦСКА също направи няколко забележителни мача през тези 10 години,но това не може да се сравни с четвърт финала за УЕФА и влизането в Лигата на Левски.От едната страна стоят епизодични победи,а от другата призови класирания,недостижими за друг отбор в последните 20 години.Според мен нямат значение точките,а това кой докъде е стигнал.Успех на всички и дано България да върви напред във всяко отношение!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Red_champions
Re: Евробоецът за последните 10 години - факти, а не измислици
Нека не спорим за глупости!Всички са евробойци!Честита победа на Левски,успех на всички български отбори в евротурнирите!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Малко съм настрани от новините и наистина не знам просто ми се искаше да ги гледам .нищо лично