ЛЕВСКИ - БАТЕ Борисов|11.02.2012г, 17.00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - БАТЕ Борисов|11.02.2012г, 17.00

Мнениеот tevez » 11 фев 2012 20:24

Костов остава оптимист: Доволен съм от загубата срещу БАТЕ

"Заради грип футболистите не бяха пълноценни; Пинто се контузи, името на Диамутен говори достатъчно; Стартът на А група трябва да се отложи, ако условията са лоши"

Наставникът на Левски - Николай Костов остана доволен от отбора си, въпреки загубата от БАТЕ Борисов с 1-2 тази вечер в турския курорт Белек.

"Допуснахме доста грешки, основно в средата на терена, но въпреки това съм доволен. Доста от играчите ни имаха здравословни проблеми през седмицата и това също оказа своето влияние. Очаквам в официалните мачове да играем още по-добре. Нуно Пинто е с изкълчен глезен и ще почива минимум седмица", заяви Николай Костов.

"Кръгът в първенството би трябвало да бъде отложен, ако времето не позволява практикуването на нормален футбол. Трябва да се съобразим и с програмата, тъй като знаете, че и националния отбор има мачове", добави Костов.

"Сюлейман Диамутен е добър футболист и не считам за правилно да му правя излишна реклама. Предстои да видим в какво състояние се намира, тогава мога да говоря повече за него. Убеден съм, че останалите играчи бързо ще навлязат в оптимална форма", допълни специалистът.

"Следим какво правят конкурентите. Вече гледах Славия, а и други отбори. Знам, че те гледат и нашите изяви, но това не е проблем за нас", завърши Николай Костов.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 11 фев 2012 20:38

Пропуснах минутите след гола. Смятам, че липсва 1 качествен нападател. Не знам за вас, но чувах как Костов вика: "Старокин хайде по-бързо се връщай." Или пък, когато Дани Младенов стреля, след като румънците викаха шут. Каза нещо подобно на, абе те ти казват шут и ти стреляш. Не се плаши задръж я тази топка(или влез с топката) :lol: Като цяло чувах доста често Старокин. Това ме води на мисълта, че не спазва тактическите указания и все му се повтаря. Имам големи надежди за новият защитник, защото се казва, че големият проблем е, че е играл за кръвен враг. Да не се окаже, че с Иво Иванов или Милиев ще направят добър тандем, а Грийн ще мине като дефанзивен халф. Мисля, че и грипа е повлиял. Смятам, че в най-лошият случай сме 2-ри, зад Лудогорец. Игата днес и в 1 кръг ще се различава, а също и някои играчи . Пинто дано се върне скоро :) Очаквах заяждане и всеки може да види статистиката в контролите на българските с румънски отбори :oops: По-важно е на есен да се паднем пак с Бате и да ги отстраним :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 фев 2012 20:41

trex написа:Или пък, когато Дани Младенов стреля, след като румънците викаха шут. Каза нещо подобно на, абе те ти казват шут и ти стреляш. Не се плаши задръж я тази топка(или влез с топката)

Teзи изречения ме развеселиха тази вечер!
Няма такъв идиот като Младенов.Много пъти съм го казвал и ще продължавам

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 11 фев 2012 21:04

BLUE CHAMPIONS написа:Този мач е показателен за ръководството- още 2 седмици в които е задължително намирането на централен нападател. Без никакви условности!!! Да си опичат много внимателно акъла, до 10-ина дена искам нападател на Г.Аспарухов :evil: :twisted:

Влизай ти! Хем си без пари,хем не ставаш. Точно като Йовов и Младенов например :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 11 фев 2012 21:05

Синьо сърце написа:
AnalBreaker написа:То пък Левски, ако не падне от БАТЗ, кой ще падне. Очаквах по-голямо поражение

Е, случва се...То и вас ви одра цялата румънска дивизия, ама и толкоз ли да не е?

Общо взето и Левски и ЦСКА са мега слаби. Тези отбори не стават дори за сенки на отборите от едно време. Лентяи и продажници! Само за курвите от студентски град мислят
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 фев 2012 21:08

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
blue avalanche написа:Като цяло съм доволен от играта.
След излизането на Калво и Дарко,играта се поразстрои,но в края натиснахме!Физически не отстъпвахме на БАТЕ.
Гаджев-пълна мърда!
Добро включване на Вутов!
Не мога да не отбележа солидната игра на Иво!

blue avalanche написа:Независимо от гола,смятам,че бяхме по-добрия отбор на терена.Като сметнем,че бяхме с човек по-малко(Младенов "остана в съблекалнята").Спокойно можехме да водим!Цветков изпусна 3 ЧИСТИ гола!
Жалко за Пинто.Дано да не е сериозно!Тези урунгели се ритат като за световно!
Ако Йовов и Гаджев смятат да "разхождат фанелките" цял полусезон,по-добре отсега да се разкарат!!!

blue avalanche написа:Това го разбрахме.Не разбрахме само защо на "табелата" пише 2-1 за Динамо(БАТЕ??)... :?

Защото,за разлика от нас,БАТЕ си вкараха положенията!Така добре ли е?
За разлика от вас,обаче,ние никого не ритахме и не се боксирахме!

Еми то и за нас същото мога да кажа...
П.П.Не сте ''боксирали'',защото е нямало причина...примерно!Дори и Домусчиев каза,че му е било малко боя на оная мамалига!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 фев 2012 21:20

Какво ни боли нас шнура какво е казал Домусчиев :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 фев 2012 21:25

TristaNNN написа:Какво ни боли нас шнура какво е казал Домусчиев :lol:

Обяснявам на съфорумника ти,че не само ние,а и Лудогорец пострада от оная мамалига,дето Платини го наби!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red till Dead
Контакти:

Мнениеот Red till Dead » 11 фев 2012 21:32

Някой има ли представа коя е песента от клипа в sportal :?

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 11 фев 2012 21:36

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Какво ни боли нас шнура какво е казал Домусчиев :lol:

Обяснявам на съфорумника ти,че не само ние,а и Лудогорец пострада от оная мамалига,дето Платини го наби!

Да ти кажа мисля, че влизането беше ужасно и умишлено с цел да го контузи. Да всички про играчи трябва да си траят и т.н., но Платини си е избухлив. Пак казвам, че дори румънците се радваха на удара на Платини :lol: :lol: :lol: Не е за тази тема обаче това, защото се коментира друга мач
:)

Върни се в “Архив”