Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Old_death » 10 фев 2012 19:22

vaskonti написа:
Old_death написа:
vaskonti написа:Какъв защитник, тоя си играе дефанзивен халф...

И на мене ми се струва по скоро опорен халф,от колкото защитник.В клипчето се виждат добри намеси,но притеснително е,че не е играл редовно.

Йовчев като играе редовно, какво?

Такива като Йовчев има много в България.Според мен за да вземем чужденец,трябва да е класа от това,което имаме на пазара.Не го зная в каква форма е и що е за играч,но ми се струва,че ще може да помогне в дефанза до Галчев.
Последна промяна от Old_death на 10 фев 2012 19:24, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 фев 2012 19:23

vaskonti написа:
Old_death написа:
vaskonti написа:Какъв защитник, тоя си играе дефанзивен халф...

И на мене ми се струва по скоро опорен халф,от колкото защитник.В клипчето се виждат добри намеси,но притеснително е,че не е играл редовно.

Йовчев като играе редовно, какво?

Е ся със Станко ли да го сравняваме? Няма да го бъде според мен тоя. Не виждам с какво може да ни помогне.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 10 фев 2012 19:24

Не че искам да всявам негативизъм, ама това момче не е играло от 22.01.2011г. и като за 25 годишен играч има притеснително малко малчове :oops:
това мнение е взето назаем от човек от официалния форум на ЦСКА
нещо ново около Кардочио да има?
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 10 фев 2012 20:04

и мене не ме кефи нещо в тва франсе. по-добре грънчов :!:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 фев 2012 20:32

Хм, много странно от къде го иматие тва инфо, че не е играл от миналата година. На мен ми се вижда добър играч. Играе дефанзивен халф, но погледнете в края на клипа- в последния мач ясно се вижда, че играе централен защитник. И така да обобщим: капитан на юношите на Франция, с които става шампион. После взет от Нант, който по това време май беше доста силен, а там играят доста добри играчи. Даден под наем на Седан с 3 мача там, не е успял да пробие и там. И след това от Нант е продаден в Хибс, където има 39 мача мисля. Показва добри дефанзивни умения в клипчето. А на нас ни трябва точно такъв играч, който да играе зад Галчев, а пък може и като централен защитник да го ползват. За мене тоя може да се окаже попадение в нашата селекция даже повече от Кардосио, за уругваеца съм по-скептичен, а и той може въобще да не дойде. Единствено ме притеснява при тези добри качества, които притежава защо не е играл в последно време в Хибс? Да не е само някой като Гара Дембеле да ходи само по кръчмите. но все пак трябва да го пробват задължително
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 фев 2012 20:40

danko_sot написа:Хм, много странно от къде го иматие тва инфо, че не е играл от миналата година. На мен ми се вижда добър играч. Играе дефанзивен халф, но погледнете в края на клипа- в последния мач ясно се вижда, че играе централен защитник. И така да обобщим: капитан на юношите на Франция, с които става шампион. После взет от Нант, който по това време май беше доста силен, а там играят доста добри играчи. Даден под наем на Седан с 3 мача там, не е успял да пробие и там. И след това от Нант е продаден в Хибс, където има 39 мача мисля. Показва добри дефанзивни умения в клипчето. А на нас ни трябва точно такъв играч, който да играе зад Галчев, а пък може и като централен защитник да го ползват. За мене тоя може да се окаже попадение в нашата селекция даже повече от Кардосио, за уругваеца съм по-скептичен, а и той може въобще да не дойде. Единствено ме притеснява при тези добри качества, които притежава защо не е играл в последно време в Хибс? Да не е само някой като Гара Дембеле да ходи само по кръчмите. но все пак трябва да го пробват задължително

39 мача за 3 сезона,преди това 3 мача за 3 сезона,страшен е! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 фев 2012 20:46

danko_sot написа:Хм, много странно от къде го иматие тва инфо, че не е играл от миналата година. На мен ми се вижда добър играч. Играе дефанзивен халф, но погледнете в края на клипа- в последния мач ясно се вижда, че играе централен защитник. И така да обобщим: капитан на юношите на Франция, с които става шампион. После взет от Нант, който по това време май беше доста силен, а там играят доста добри играчи. Даден под наем на Седан с 3 мача там, не е успял да пробие и там. И след това от Нант е продаден в Хибс, където има 39 мача мисля. Показва добри дефанзивни умения в клипчето. А на нас ни трябва точно такъв играч, който да играе зад Галчев, а пък може и като централен защитник да го ползват. За мене тоя може да се окаже попадение в нашата селекция даже повече от Кардосио, за уругваеца съм по-скептичен, а и той може въобще да не дойде. Единствено ме притеснява при тези добри качества, които притежава защо не е играл в последно време в Хибс? Да не е само някой като Гара Дембеле да ходи само по кръчмите. но все пак трябва да го пробват задължително

Има си Wikipedia за тая работа и там си пише:
Сезон 2008-09, 20 мача
http://en.wikipedia.org/wiki/2008%E2%80 ... .C._season
Сезон 2009-10, 11 мача
http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80 ... .C._season
Сезон 2010-11, 8 мача
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... .C._season
Сезон 2011-12, няма го в групата играчи на отбора
http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80 ... .C._season
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 фев 2012 20:50

jermiun написа:бах мама му, нищо не намирам за него :o

Виж във форума на отбора, откъдето идва...Лошото е, че френски малко хора знаят. При нас се появи човек от Франция фен на отбора на втория Али.Пишеше на английски и каза, че бил тояга и има много проблеми с дисциплината.От форумите много неща излизат!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 10 фев 2012 20:52

Зле е май тоя, ама пък току-виж се оказал някое попадение. Успех на момчето, но нямам особено големи надежди. А такова клипче мога и с Галчев да направя :lol: .

mario
Контакти:

Мнениеот mario » 10 фев 2012 20:54

Искам да ви кажа, че в лицето на Ники Дюлгеров, ЦСКА ще има много добър опорен халф. Печели всички единоборства, обира всички високи топки пред наказателното поле ,много борбен, здрав физически футболист. Има 25 мача за младежкия национален отбор.Избиран е за най-добър футболист на Минъор и най-добър футболист на Лудогорец за сезон 2010- 2011г.(национала Мишо Александров,Шоко и др.остават след него). Млад, на 23г.и перспективен, има силен и точен шут отдалеч, ЦСКА трябва да го задържи.

Върни се в “Архив”