Мнениеот danko_sot » 10 фев 2012 20:32
Хм, много странно от къде го иматие тва инфо, че не е играл от миналата година. На мен ми се вижда добър играч. Играе дефанзивен халф, но погледнете в края на клипа- в последния мач ясно се вижда, че играе централен защитник. И така да обобщим: капитан на юношите на Франция, с които става шампион. После взет от Нант, който по това време май беше доста силен, а там играят доста добри играчи. Даден под наем на Седан с 3 мача там, не е успял да пробие и там. И след това от Нант е продаден в Хибс, където има 39 мача мисля. Показва добри дефанзивни умения в клипчето. А на нас ни трябва точно такъв играч, който да играе зад Галчев, а пък може и като централен защитник да го ползват. За мене тоя може да се окаже попадение в нашата селекция даже повече от Кардосио, за уругваеца съм по-скептичен, а и той може въобще да не дойде. Единствено ме притеснява при тези добри качества, които притежава защо не е играл в последно време в Хибс? Да не е само някой като Гара Дембеле да ходи само по кръчмите. но все пак трябва да го пробват задължително
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]