100 ГОДИНИ БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Ботев пуска юбилейни фланелки на цена 8лв.

Мнениеот botev_1912 » 03 фев 2012 19:06

bulgaro написа:
botev_1912 написа:
За 5 кинта няма кой да ти донесе документна пратка, ти искаш цяла фланелка че и за лапачница да остане - ходи се лекувай някъде!!!

Защо изобщо някой трябва да ти я носи? Това е въпросът.
Не е ли по-логично, тези фланелки да стоят някъде, има подходящи за целта места, и от там който има желание, да отиде и да си я вземе. Така си спестяваме 5 лева, които иначе могат да отидат към 3.50 за 100-годишнината. А какво излиза, че за да дам 3.50 за честванията, аз трябва да напълня гушата на някакъв куриер с 5 лв! Безумие! Да се регистрира една банкова сметка и там да се превежат парите, ще дам 8.50, не ми трябва тениска :x

за да се регистрира банкова сметка не трябва ли да има и фирма?

във независимия си уговаряш среща с токобг и отиваш и си я взимаш. Куриера е за да имат опция хората извън Пловдив, това че се ползва от хора в Пловдив които ги мързи да се разходят до стадиона - няма да го коментирам! Аз лично няма да дам 5 лв за транспорт а ще ги пусна в касата, но други хора явно ги мързи!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 03 фев 2012 19:18

botev_1912 написа:

във независимия си уговаряш среща с токобг и отиваш и си я взимаш. Куриера е за да имат опция хората извън Пловдив, това че се ползва от хора в Пловдив които ги мързи да се разходят до стадиона - няма да го коментирам! Аз лично няма да дам 5 лв за транспорт а ще ги пусна в касата, но други хора явно ги мързи!

Не е задължително да бъде фирма, може да бъде всякакво юридическо лице. Клуб 1912 и Лудата Банда са съдебно регистрирани и могат да имат и сигурно имат банкови сметки. Сдружението, което уж се нагърби с организацията на честванията, също е юридическо лице и има банкова сметка. Изобщо, има много варианти.
Фланелки ще имам, поръчах си по друг начин, но въпросът е принципен. Малко хора особено хора на години ще тръгнат да се уговарят с някой по форуми, и да си правят срещи, това са дилетантски и несериозни изпълнения, така приходи няма да генерираме.
И друго нещо, много хора, не пишат по форуми и не знаят за тези инициативи за събиране на пари за 100-годишнината. Цяла есен на мачовете на никой не му хрумна да съобщава за това по радиоуредбата на стадиона. Има една урна във феншопа и толкова, ама аз например не съм влизал във феншопа от лятото, просто защото няма какво да си купя от там. Недомислици и лоша организация.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 04 фев 2012 13:50

bulgaro написа:
botev_1912 написа:

Не е задължително да бъде фирма, може да бъде всякакво юридическо лице. Клуб 1912 и Лудата Банда са съдебно регистрирани и могат да имат и сигурно имат банкови сметки. Сдружението, което уж се нагърби с организацията на честванията, също е юридическо лице и има банкова сметка. Изобщо, има много варианти.
Фланелки ще имам, поръчах си по друг начин, но въпросът е принципен. Малко хора особено хора на години ще тръгнат да се уговарят с някой по форуми, и да си правят срещи, това са дилетантски и несериозни изпълнения, така приходи няма да генерираме.
И друго нещо, много хора, не пишат по форуми и не знаят за тези инициативи за събиране на пари за 100-годишнината. Цяла есен на мачовете на никой не му хрумна да съобщава за това по радиоуредбата на стадиона. Има една урна във феншопа и толкова, ама аз например не съм влизал във феншопа от лятото, просто защото няма какво да си купя от там. Недомислици и лоша организация.

А ти какво направи, за да помогнеш с организацията и разпространението? Защото това е чисто фенска инициатива. В поредна тема само плюеш и си недоволен. Това е най-лесното, нали някой друг го отнася, а ти си стоиш на топло в дупката.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 05 фев 2012 11:52

На теб ли да давам обяснения, какво съм направил и колко съм дал за 100-годишнината :lol: Дал съм, дишай спокойно, и пак ще дам.
Ти, кога за последно беше на мач на Ботев? Или понеже дезертира от Родината и вече си европеец, имаш право да се изказваш като последна инстанция от Богата Скандинавия?
Гледай си Лилестрьом, от виртуални умници и поучители ни е писнало на всички!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 05 фев 2012 17:08

bulgaro написа:...от виртуални умници и поучители ни е писнало на всички!

Аз затова избягвам да пиша и коментирам, защото за разлика от теб, единственото с което мога да помогна са финанси. А с твоя постоянен негативизъм, ти не само, че не помагаш, а определено вредиш. Ако имаме да си казваме нещо от тук нататък, на лични, всичко останало ще го трия.

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 09 фев 2012 17:43

bulgaro написа:Добре де, някой може ли да обясни, кой малоумник измисли схемата с куриерската фирма и наложения платеж????

Тва, 100% съм сигурен, че някой е взел комисионна, поредната.
Не може да си купиш фланела за 8 лв., от които 3.50 да отидат за 100-годишнината, и същевременно да дадеш 5 лв. на някакъв куриер, тва е дебилно.

Поръчах си фланелката на адреса на работата на 42 км. от Пловдив и 5 лв. ми се сториха О'К , защото така или иначе ми е трудно да посетя магазина в работно време ,дори и да имаше начин да си я купя от там!Получих мейл с потвърждение на поръчката и сума за плащане 13 лв.Като дойде днес обаче-на 8-мия ден,мен ме нямаше и помолих един колега да я получи и останах неприятно изненадан , като ми каза , че платил 18.30 лв.!!! 8.10 за фланелката и 10.20лв. за доставката!!!

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Събиране на снимкови и видеоматериали от Бултрасите

Мнениеот Ботев Пловдив » 10 фев 2012 19:59

Изображение

Трибуна Изток и сайта http://www.Bultras.com отправят сериозна молба към всички ботевисти и пловдивчани за предоставяне на видео кадри (касети и dvd-та) свързани с любимия на всички ни футболен клуб Ботев Пловдив. Самата идея възниква от желанието и възможността да се създаде нещо хубаво по повод предстоящата 100 годишнина на пловдивския клуб. Нещо, което би ни карало още повече да се гордеем, че сме пловдивчани и Българи. Както и да си припомним всички онези мигове на слава с името и цветовете, които обичаме - тези на най-стария професионален футболен клуб в страната ни.

Няма никакви ограничения или критерии за съдържанието и качеството на въпросните материали. Предоставянето им е доброволно и необвързва с привилегии. След подбора на всички материали, те ще бъдат грижливо запазени и върнати на собствениците си.

Отново обичта на хората (бултрасите) е в основите на това начинание, което ще се появи на бял свят през есента.

Има инфо за свързане :arrow: http://bultras.com/index.php/fenove-bot ... tras-arhiv
Изображение Изображение

pmihalev1313
Контакти:

Мнениеот pmihalev1313 » 10 фев 2012 20:23

Tогава до Стара Загора колко ще излезе 25?Преди празника ше се продават ли щото чак тогава ще идвам до Пловдив?

ichkata66
Контакти:

Мнениеот ichkata66 » 10 фев 2012 20:48

Аз също си поръчах и ми я доставиха с такса 5,50 а уж беше 5 лева. Не че има значение за 50 ст. , но като се обяви такса трябва да се спазва..явно куриерската фирма е некоректна и си прави каквото иска...не ми се разправяше с глупости..за 50 ст.

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Re: До всички ботевисти и пловдивчани

Мнениеот izgrevist » 10 фев 2012 20:57

Такива неща не трябва ли поне да минат през някой ,,шото-шопър,, поне да оправи или измисли някаква картинка

Върни се в “Архив”