Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Дъжд вали, но Левски този път трудно ще победи.

Мнениеот Gretna » 05 авг 2009 14:50

Kobra666 написа:
Nikona написа:
А кой от вас е бил на Левски-Копенхаген,Аалст,Олимпия,Беверен

Аз на всеки един от гореизброените.

+1

Гретна , така и така си в София ..дай го по-оптимистично ..мачкаме ги , има билети ..вземи един и на стадиона ;) Този път ще е различно ..кефа ще е двоен , че си се престрашил да дойдеш :)

Така добре се престраших преди време и отидох на България - Ирландия. Бях песимист, в деня на мача обаче не издържах взех си билета (които ме чакаше от една седмица) и хукнах към стадйона.

Всички знаете историята нататък

На Левски - ?????? в четвъртият кръг ще отида, но днес покой и медитация.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Това ....... време!!!

Мнениеот groti » 05 авг 2009 14:52

Пичове,тук се готвиме с компанийката.Готина музика,биричка смешки,хилешки и в един момент някой изтърси.."Абе,тия да не вземат да отложат мача заради този дъжд?" Първата ни реакция беше "абе ти луд ли си бе? То ще спре и т.н." . Да,ама не спира да го оба..Някой знае ли при какви условия се отлагат мачове? Имам чуството,че ако продължи тоя потоп,терена може да е по-зле от мача срещу Марсилия.
110 години любов!

Потребителски аватар
lakito7

Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ

Мнениеот lakito7 » 05 авг 2009 14:54

За така стеклите се обстоятелства,както и за лошото финансово състояние, това е добър трансфер.
Последна промяна от lakito7 на 05 авг 2009 14:54, променено общо 1 път.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Far Right
Контакти:

Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ

Мнениеот Far Right » 05 авг 2009 14:54

Боже,никакво развитие в БГ футбола,само едни и същи лица се въртят през годините...трагедия!

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 05 авг 2009 14:54

Играта също не е била толкова лоша, имаше борба, нерви, въобще всичко, което може да се очаква от един мач.

Това наистина ли го вярваш или ей така си приказваш? Ми те вървяха, бе човек. Каква борба, кви 5 лева. Литекс е с най - класните играчи, ама в дискотеката. Средна възраст 42 години.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 05 авг 2009 14:56

Ми ако по терена може да се придвижват само с "пояс пате", трябва да е наводнено адски игрището.
Изображение

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 05 авг 2009 15:01

Говедо,

говориш истини. Явно аз не обичм Левски колкото теб. Има хора които много обичат има хора които по-малко обичат, има такива които не могат да обичат. Калъп няма. Ти си пример за едно поведение аз за друго. Има хора които ходят на мач за да гледат футбол има и такива които ходят за да подкрепят отбора, има хора които не знаят защо са отишли. Ти ходиш по една причина аз по друга.

Аз не обичам да ми е тъжно. Днес може и да бием но може и да не бием (виж мача с Литекс и с Баку в Баку). Шансът да ми е тъжно не е малък. Футбол няма да видя (лошо време, слаб противник, слаби сини). Не ме кори че не обичам отбора по твоя начин. Аз когато трябва ще го подкрепя. Правил съм го и ще го правя. С този отбор съм свързан и не само сантиментално. Искам много Левски да бие. Искам и да не го гледам този мач. Простете ми. Стар съм вече.

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Re: Цачев в пирин???

Мнениеот ivanpg » 05 авг 2009 15:02

metodito написа:Помните ли какво стана с М.Огнянов. В 5 мача ако не се лъжа, вкара 4 гола и го закотвиха на пейката, след което вкара на Челси и го шибнаха в Бела. Това е целенасочена политика на синия клуб в последните години. Цачев би могъл да е идеален заместник на Гаджев, баси. Всякакви несправедливости!

е да бе ти ще го сложиш и заместник на Петков :lol:
Цачев е НАПАДАТЕЛ :evil:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 авг 2009 15:02

Nikona написа:Ми ако по терена може да се придвижват само с "пояс пате", трябва да е наводнено адски игрището.

Мен ме устройва 8-) И без това тази година ще пропусна морето. Взимаме поясите и отиваме на стадиона.
110 години любов!

govedo
Контакти:

Мнениеот govedo » 05 авг 2009 15:04

komi написа:
Играта също не е била толкова лоша, имаше борба, нерви, въобще всичко, което може да се очаква от един мач.

Това наистина ли го вярваш или ей така си приказваш? Ми те вървяха, бе човек. Каква борба, кви 5 лева. Литекс е с най - класните играчи, ама в дискотеката. Средна възраст 42 години.

Кажи ми кво очакваш ти де??? Цял мач трябва да тичат като ненормални на 30 градуса ли? И само вас разбирачите и ценителите на играта да ви светна: вие все циврехте как наще нищо не тичали, пълен ташак били. И кво стана в крайна сметка - ръководството на Левски купи система за отмерване на избяганото разстояние от футболистите и се оказа, че всъщност и нашите бягат по 12 км и то в най-измисления мач, колкото бчгат и западните звезди. Ама друго си е постоянно да се циври за нещо. Радвайте си се там на Юнайтед и на мъжкарите им тип Роналдо, вместо да се чудите за кво да плюете.

Върни се в “Архив”