Трай бабо за хубост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kambata написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:blue,lagoon написа:Сюлейман Диамутен е сигурен за Левски. Вече е ясно че дупката в защитата ще бъде запълнена. Али -2 пък е бил изпратен без проби да се прибира,защото почти сигурно Диара от Партизан е готов да дойде в Левски. Отбора придобива заплашителен вид. Мисля че ще изглеждаме така: Илиев,Мюлдер,Диамутен,Грийн,Пинто,Гаджев,Йовов,Тасевски,Калво,Рамос,Диара! Супер! Само Левски!
Не пиша коментар с цел да се заяждам,но проверихте ли този Диамутен колко мача е изиграл за лече в близката 1 година вероятно не е лош футболист щом има 109 мача в Серия А играл е 4-мача ако не се лъжа и за Рома,но все пак дано не останете разочаровани хубаво ще е ако има класа в А група макар,че съм на мнение,че само много закъсалите биха дошли да играят тук!
Абе като Диого втори няма. Каквото и да си говорим едва ли ще подпише и ще избяга послеПък Диого не беше играл сумати и време
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:blue,lagoon написа:Сюлейман Диамутен е сигурен за Левски. Вече е ясно че дупката в защитата ще бъде запълнена. Али -2 пък е бил изпратен без проби да се прибира,защото почти сигурно Диара от Партизан е готов да дойде в Левски. Отбора придобива заплашителен вид. Мисля че ще изглеждаме така: Илиев,Мюлдер,Диамутен,Грийн,Пинто,Гаджев,Йовов,Тасевски,Калво,Рамос,Диара! Супер! Само Левски!
Не пиша коментар с цел да се заяждам,но проверихте ли този Диамутен колко мача е изиграл за лече в близката 1 година вероятно не е лош футболист щом има 109 мача в Серия А играл е 4-мача ако не се лъжа и за Рома,но все пак дано не останете разочаровани хубаво ще е ако има класа в А група макар,че съм на мнение,че само много закъсалите биха дошли да играят тук!
blue,lagoon написа:Сюлейман Диамутен е сигурен за Левски. Вече е ясно че дупката в защитата ще бъде запълнена. Али -2 пък е бил изпратен без проби да се прибира,защото почти сигурно Диара от Партизан е готов да дойде в Левски. Отбора придобива заплашителен вид. Мисля че ще изглеждаме така: Илиев,Мюлдер,Диамутен,Грийн,Пинто,Гаджев,Йовов,Тасевски,Калво,Рамос,Диара! Супер! Само Левски!
Donald Duck написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:blue,lagoon написа:Сюлейман Диамутен е сигурен за Левски. Вече е ясно че дупката в защитата ще бъде запълнена. Али -2 пък е бил изпратен без проби да се прибира,защото почти сигурно Диара от Партизан е готов да дойде в Левски. Отбора придобива заплашителен вид. Мисля че ще изглеждаме така: Илиев,Мюлдер,Диамутен,Грийн,Пинто,Гаджев,Йовов,Тасевски,Калво,Рамос,Диара! Супер! Само Левски!
Донякъде си прав, че много рядко добър играч ще дойде в А група.Има нещо обаче , което може да ги привлече като магнит, това са европейските турнири.Защото те обикновено идват от отбори, които не са помирисали ЕКТ, а им се играе там. Те няма да дойдат заради клуба, първенството или парите, а най- вече заради Европа.Човек трябва да бъде оптимист за играчите , които идват, иначе няма смисъл!
kambata написа:Абе като Диого втори няма. Каквото и да си говорим едва ли ще подпише и ще избяга послеПък Диого не беше играл сумати и време
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:kambata написа:Абе като Диого втори няма. Каквото и да си говорим едва ли ще подпише и ще избяга послеПък Диого не беше играл сумати и време
Вероятно е разбрал за какво става на въпрос в България,но този вашия няма да избяга вече е на 29 години няма къде да ходи освен да се върне в Мали или в Серия Ц1А хаха.При Диого е почти същото,но все пак мисля,че той си е намерил отбор в Примера или Сегунда и се опитва да ни изработи по-някакъв начин,но това няма да е лесно имаме страхотни юристи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта