Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

plamak
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА готвят нови протести!

Мнениеот plamak » 09 фев 2012 22:00

Не че се заяждам , но ЦСКА би трябвало да се целят в печелене на промоция за В група от А окръжна. Ако се спазват законите в България , армейците не трябва да получават лиценз за елита.

Напълно те подкрепям и мисля, че рано или късно това ще се случи, защото все някога законите ще сработят.

Bumer

Мнениеот Bumer » 09 фев 2012 22:07

plamak написа:Не че се заяждам , но ЦСКА би трябвало да се целят в печелене на промоция за В група от А окръжна. Ако се спазват законите в България , армейците не трябва да получават лиценз за елита.

Напълно те подкрепям и мисля, че рано или късно това ще се случи, защото все някога законите ще сработят.

Дай Боже, поне тогава да не сте "вечно втори", щото ако се появи някой друг по-силен отбор, ще трябва и него да го закривате чрез БФС.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 09 фев 2012 22:10

Всеки един ден оставане на титан в ЦСКА ни обрича само на срам след срам за това вън боклуците от ЦСКА И НАЙ ПОСЛЕ ЕВРОПЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ НА КЛУБА ОТ ХОРА КОЙТО ОБИЧАТ ЦСКА И ИСКАТ ДА ГО РАЗВИВАТ, А НЕ САМО ПОКУПКО ПРОДАЖБА НА ВСИЧКО.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 фев 2012 22:40

Hrabar написа:
Red_Girl написа:Много мие интересно как дучето говори от името на всички фенове. Зад него са некви нещастници. Ами другите, които сме? Ние нема се съобразяваме с него. Плюс тва как не го е срам да говори за протестите с рапид при положение, че след това той се отказа от протестите и поднови ходенето по мачове, а още не играехме на Армията. И всъщшност тези които протестирахме бяхме много малко и главно 2 фракции..Ходешесе само на гостуване и се виждаше и разликата. Долен лъжец и глупак!

Именно!
Доколкото си спомням точно вие тогава простестирахте, за разлика от Дучето.

Тези изпълнения на Дучето са в стил "лизане гъза на властта" и просто няма да минат. Много неща в управлението на Титан не ми харесват, меко казано не ми харесват. Но ще протестирам след края на сезона. Всичко друго е в полза на враговете на отбора. Това разбира се ще му го кажа(на Дучето) в очите, както винаги съм му казвал каквото мисля.

Смао си говори.Преди 2 годин ,кат праехме протести, един мач протестира, след тва Титан му дадоха кинти и спря. Долен лъжец! Ако ние другите фенове не се вдигнем на протест, той нищо не може да направи.. всъщност ще направи добро-няма да виждаме онея 50 човека.. дет пречат на всички.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 09 фев 2012 23:17

zavinagicska написа:Всеки един ден оставане на титан в ЦСКА ни обрича само на срам след срам за това вън боклуците от ЦСКА И НАЙ ПОСЛЕ ЕВРОПЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ НА КЛУБА ОТ ХОРА КОЙТО ОБИЧАТ ЦСКА И ИСКАТ ДА ГО РАЗВИВАТ, А НЕ САМО ПОКУПКО ПРОДАЖБА НА ВСИЧКО.

Вероятно разполагаш с готов кандидат,или... :roll:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 фев 2012 23:33

kufur написа:
zavinagicska написа:Всеки един ден оставане на титан в ЦСКА ни обрича само на срам след срам за това вън боклуците от ЦСКА И НАЙ ПОСЛЕ ЕВРОПЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ НА КЛУБА ОТ ХОРА КОЙТО ОБИЧАТ ЦСКА И ИСКАТ ДА ГО РАЗВИВАТ, А НЕ САМО ПОКУПКО ПРОДАЖБА НА ВСИЧКО.

Айде пак се почна. Абе стига с тея изтъркани лафове. Разберете ЦСКА тва е марка, кат си в ЦСКА ти се отварят много други врати за бизнес, ПР голям си правиш и т.н. Чистачите сега щяха ли да чистат в Сф, ако не бяха взели ЦСКА питам аз ааа? Утре Тодор Батков шъ сдаде шефското място в Левски и за 1 година хората шъ забрават кой е бил тоя Тодор Батков. Чаткате ли??? Затва не ми излизайте с тея лафое: Кой предлагаш за президент и т.н. Все ще се намери кой. А дали ще попаднем на точния човек вече е въпрос и на късмет
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот Joni_ » 09 фев 2012 23:42

Аз го казах и преди, ще го повторя и сега : Докато Титан са начело на ЦСКА, ние няма да станем шампиони !
Тези хора са в ЦСКА на сила и изобщо не мислят за развитието на отбора, а само как да изкарат бързи пари с мутренски далаверки .
В отбора цари тотален хаус, няма никаква организация и никой не знае кой какъв е и каква отговорност носи. Клуба се превърна в бит пазар, всеки трансферен прозорец се привличат и продават поне по 5-6 човека, а така всички знаем ,че отбор не се прави, но за тях всичко това е ОК .
В момента положението в отбора е трагично, цари една неизвестност в играчите и не се знае кой ще бъде продаден, кой ще играе и тн.За Дуци не искам да говоря защото това е един дребен тарикат вписващ се чудесно в плана на Титан .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 фев 2012 23:42

kufur написа:

Или просто повторя като папагал купешки приказки. ;)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 09 фев 2012 23:46

гражданин от село написа:
kufur написа:

Или просто повторя като папагал купешки приказки. ;)

Добре де, я кажи какво ти е мнението за Титан ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот danko_sot » 09 фев 2012 23:46

Joni_ написа:Аз го казах и преди, ще го повторя и сега : Докато Титан са начело на ЦСКА, ние няма да станем шампиони !
Тези хора са в ЦСКА на сила и изобщо не мислят за развитието на отбора, а само как да изкарат бързи пари с мутренски далаверки .
В отбора цари тотален хаус, няма никаква организация и никой не знае кой какъв е и каква отговорност носи. Клуба се превърна в бит пазар, всеки трансферен прозорец се привличат и продават поне по 5-6 човека, а така всички знаем ,че отбор не се прави, но за тях всичко това е ОК .
В момента положението в отбора е трагично, цари една неизвестност в играчите и не се знае кой ще бъде продаден, кой ще играе и тн.За Дуци не искам да говоря защото това е един дребен тарикат вписващ се чудесно в плана на Титан .

+++1
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”