Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мохамед Али пристигна в Левски
В Левски е пълно с боксьори,така че Мохамед Али ще е добро попълнение 
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Миналите през френска школа футболисти са много добри качества и добра приспособимост.
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
шивача написа:blue avalanche написа:Синьо сърце написа:Абе, сините, не ви ли липсват тука коментарите на няколко субекта ? Дето много им беше смешно и забавно? Да не са се прехласнали от мащабната зимна селекция на ЦСКА и затуй да ги няма? Или гледат мачовете на червените с Валенсия и Райо Валекано от турнето им в Испания ?
[offtopic]Пратили са ги да търсят Диого...[/offtopic]
![]()
![]()
добър вечер! Този и по име, и по произход ще ви пасне идеално.............за Али иде реч.
Е-"Хишам Абдала и Седрик Чуто вече облякоха „червения” екип.". Нещо за име и произход?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Подозирам, че момчето ще отнесе доста бой в съблекалнята...
- Синьо сърце
- Контакти:
deladog написа:Подозирам, че момчето ще отнесе доста бой в съблекалнята...
Няма, бе ...Тоя е готин и носи на бой. И подозирам, че ще е по-адекватен от Милиев.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
- Prizrachen
- Контакти:
Твърдо За Ламине Диара да идва машина!
- santiliana
като, че ли нещата започват полека-лека да се натамънисват в любимия ни клуб. Прави се спойка между опитни и амбициозни млади момчета и перспективата изглежда обнадеждаваща...Дано! Лично аз няма да се "сърдя", ако не вземем титла или купа и този сезон. Но държа онези от Панчарево да ги разкатаем. Имаме да връщаме страшно много за подигравките им- на терена, а и извън него (знаете какво имам в предвид). Просто трябва да ги "сгазим" пролетта...
- modor
- Контакти:
turbogena написа:Сега ако вземем и Майк Тайсън ще заформим зловеща защита
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
santiliana написа:като, че ли нещата започват полека-лека да се натамънисват в любимия ни клуб. Прави се спойка между опитни и амбициозни млади момчета и перспективата изглежда обнадеждаваща...Дано! Лично аз няма да се "сърдя", ако не вземем титла или купа и този сезон. Но държа онези от Панчарево да ги разкатаем. Имаме да връщаме страшно много за подигравките им- на терена, а и извън него (знаете какво имам в предвид). Просто трябва да ги "сгазим" пролетта...
Хубаво ще е да ги бием, но е време вече да вземем купа. Аз лично се надявам на титлата, но ще е доста трудно. В ШЛ 90 на 100 няма да влезем, но поне ще имаме по-голям шанс за групите в ЛЕ.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- santiliana
Rivaldo10 написа:santiliana написа:като, че ли нещата започват полека-лека да се натамънисват в любимия ни клуб. Прави се спойка между опитни и амбициозни млади момчета и перспективата изглежда обнадеждаваща...Дано! Лично аз няма да се "сърдя", ако не вземем титла или купа и този сезон. Но държа онези от Панчарево да ги разкатаем. Имаме да връщаме страшно много за подигравките им- на терена, а и извън него (знаете какво имам в предвид). Просто трябва да ги "сгазим" пролетта...
Хубаво ще е да ги бием, но е време вече да вземем купа. Аз лично се надявам на титлата, но ще е доста трудно. В ШЛ 90 на 100 няма да влезем, но поне ще имаме по-голям шанс за групите в ЛЕ.
знаеш ли, прави ми впечатление, че нашата публика (в нейната по-голяма част) започва да разсъждава в перспектива.Което ме кара да бъда щастлив. Да, на всички ни ще е приятно, ако вземем някаква купа или станем шампиони, но по-важното е да се започне граденето на НОВИЯ ЛЕВСКИ. Не само на отбора, а на всичко- база, стадион, школа, инфраструктура в района на стадиона...Та да може за кратко време наистина да заприличаме на европейски клуб, с претенции за най-големия в България. Вече дребните и кратковременни успехи не ни блазнят, а искаме да бъдем клуб с визия за епохата, в която се намираме. Направят ли се тези неща, успехите неминуемо ще дойдат, а химна на ШЛ отново ще ехти над София...