Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2012 18:17

Абе вие сте или адски тъпи или се правите нарочно на олигофрени!
Кво сички ми се радвате-колко пари били взели и видите ли колко било хубаво,че за Диого били взети некви пари, а дори никога не е играл за нас!!
Абе хубаво -ама аре сега някои да ми обясни(защото аз очевидно не разбирам) кво ми дреме това на мене!От къде на къде треа се радвам,че тия боклуци са зели пари-да не би и аз и вие да печелим от това! Добре щях да я оправдая тая неистова радост до някъде ако поне мааалка част от тия пари се влагаха за трансфери -да ма не!
Аре сега философчета ми кажете колко от тия 12-13 милиона ,които само от трансфери прибраха боклуците(който не вярва веднага мога да му докажа, че са толкова)са платени за нови играчи-ако има и 1 млн пък на!! ;) ;) Аз освен Присо и Платини за цялата им ера друг купен играч не се сещам-всичко е безработни,които после се продават!!
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 фев 2012 18:20

cska_90 написа:Абе вие сте или адски тъпи или се правите нарочно на олигофрени!
Кво сички ми се радвате-колко пари били взели и видите ли колко било хубаво,че за Диого били взети некви пари, а дори никога не е играл за нас!!
Абе хубаво -ама аре сега някои да ми обясни(защото аз очевидно не разбирам) кво ми дреме това на мене!От къде на къде треа се радвам,че тия боклуци са зели пари-да не би и аз и вие да печелим от това! Добре щях да я оправдая тая неистова радост до някъде ако поне мааалка част от тия пари се влагаха за трансфери -да ма не!
Аре сега философчета ми кажете колко от тия 12-13 милиона ,които само от трансфери прибраха боклуците(който не вярва веднага мога да му докажа, че са толкова)са платени за нови играчи-ако има и 1 млн пък на!! ;) ;) Аз освен Присо и Платини за цялата им ера друг купен играч не се сещам-всичко е безработни,които после се продават!!

Такива като теб са най-големите буклуци - тъпи комплексарчета! :evil:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 фев 2012 18:25

На Сливен 2милиона за карето
Пирин около 600 хилки за Спас
Зику, мораес, гранден, нелсън и тн. са св. агенти, ама и за тях, и техните мениджъри е хвърчала луда пара
25 футболисти, по 15 хилки средно на месец, е 375 хил за заплати на Месец или около 5 милиона за заплати в клуба годишно(включвам целия персонал)
отделно са данаците, такси, подготовки и тн. и това на прима виста.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2012 18:35

шивача написа:На Сливен 2милиона за карето
Зику, мораес, гранден, нелсън и тн. са св. агенти, ама и за тях, и техните мениджъри е хвърчала луда пара
25 футболисти, по 15 хилки средно на месец, е 375 хил за заплати на Месец или около 5 милиона за заплати в клуба годишно(включвам целия персонал)

Тия от Сливен ги бях забравил-въпреки че се съмнявам да са платени 2 млн за тях-абсурдно е!
Да твърдиш, че средната заплата е 15 000 е смешно- да има 3-4 дето зимат над 15 000 , още толкова около тая сума и другите зимат не повече от 5-6 000!
Самият Борисов го каза,че за заплати отиват между 3 и 3, 5 млн и половина-това не си го измислям аз!!! ;) ;)
ТРи години по 3,5 млн -кво излиза -10, 5 млн разходи за заплати!! С др разходи да станат 14-15млн!!! ;) ;)

Е кво излиза-че те горките кажи речи само от изходящи трансфери са си избили паричките вложени в ЦСКА?? А тука не броим и др приходи-2-3 млн от Уефа, билети, рекалми(само от Глобул около 2 млн), акато сложим и тотото и заемите от техни фирми и .....................май са на загуба, аааа? :lol: :lol: :lol:
Изображение

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 02 фев 2012 18:45

cska_90 написа:Самият Борисов го каза,че за заплати отиват между 3 и 3, 5 млн и половина-това не си го измислям аз!!! ;) ;)
ТРи години по 3,5 млн -кво излиза -10, 5 млн разходи за заплати!! С др разходи да станат 14-15млн!!! ;) ;)

Е кво излиза-че те горките кажи речи само от изходящи трансфери са си избили паричките вложени в ЦСКА?? А тука не броим и др приходи-2-3 млн от Уефа, билети, рекалми(само от Глобул около 2 млн), акато сложим и тотото и заемите от техни фирми и .....................май са на загуба, аааа? :lol: :lol: :lol:

Тази сметка само от Титан си я знаят дали е така, ние само гадаем. Аз не мога да разбера обаче, ако са такива цифрите каква им е изгодата да не развиват отбора, да участват по-дълго в турнирите и да печелят от билети, ТВ права и УЕФА пари. Ей това ако може някой от критиците към ръководството да ми каже. Т.е излиза, че са на печалба от отбора, но нарочно правят така та да не печелят повече?!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 фев 2012 18:52

cska_90 написа:
шивача написа:На Сливен 2милиона за карето

Тия от Сливен ги бях забравил-въпреки че се съмнявам да са платени 2 млн за тях-абсурдно е!
Да твърдиш, че средната заплата е 15 000 е смешно- да има 3-4 дето зимат над 15 000 , още толкова около тая сума и другите зимат не повече от 5-6 000!
Самият Борисов го каза,че за заплати отиват между 3 и 3, 5 млн и половина-това не си го измислям аз!!! ;) ;)

E, ти вярваш на Борисов половинчато, тоест, което ти е изгодно. Любо Пенев е получавал по 60 на месец, Зику и Мораес и те взимат толкова, а ти въобще не си наясно със заплащането. Георги Андонов(ако си го чувал) от Черноморец взима 10 бона, колко мислиш , че взимат Платини, бандата, мболи, адемар, и тн. Ето, анесе колко е взимал и за колко мислиш е дошъл при нас. Вярно е, че бая са намалили разходите от година насам, ама всяка една сделка има ддс, което ги дърпа назад, всеки футболист струва като осигуровки и сумати пари(не ми се смята) да не забравяме и премиите и там отиват към 500хилки.
Само за глоби от хвърлени бомби и тн. плащат 100 хилки на година.

Не искам да съм им защитник на боклуците, просто не правя с чужда пита помен. Ако така се печелиха пари от ЦСКА, черепа нямаше да ни продаде, а той май е единствения шеф, който успя да си избие вложените средства, я чрез тото или друго нещо. Виждам и се дразня на някой неща в клуба, ама като се настройват хората срещу тях, или като седна да мрънкам, кво ще им помогна!?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2012 19:12

Никои в ЦСКА не взима 60 000-споко!Това е преувеличено!! ;) Да Зику,Мораеш,Банадата,М'Боли,Стоянов сиг зимат между 20 и 30000, но дотам!
Ти ако мислиш, че играчи като Костов,Карачанаков, Крачунов и др такива зимат повече от 4 , 5 хил на месец??Дори Делев игра няколко месеца само срещу 1500лв!
А и едва ли Борисов ще лъже за това-той няма сметка да твърди,че дава по-малко пари нали???Виж обратното е възможно!! А самият той след края на първата година каза,че са намалили разходите от 12 на 6 млн, а целта за следващата година(демек миналата футболна) е те да са около 3,5-4,5 млн!

Примера ти с Андонов е нелогичен-защото официално по времето на Балъков Ч-рец плащаха най-големите заплати-и дори и такива откровено посредствени играчи като него зимаха луди пари!!
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 фев 2012 19:53

Пичове, извинявам се на всички , които съм засегнал. Спора е глупав, особенно между нас си. Нямаме нужда от разцепление, а от обединение ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2012 20:08

Аз ни най-малко не съм се засягал!
Идеята ми е съвсем друга-че отборът с тия собственици не го чака нищо добро!Просто ми е адски странно как не го разбрахте за три години!Ок -ще изчакаме и края на сезона и ще видите че съм бил прав!! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 фев 2012 20:12

cska_90 написа:Аз ни най-малко не съм се засягал!
Идеята ми е съвсем друга-че отборът с тия собственици не го чака нищо добро!Просто ми е адски странно как не го разбрахте за три години!Ок -ще изчакаме и края на сезона и ще видите че съм бил прав!! ;) ;)

Ей тва е, нека да изчакаме и тогава ще видим кой крив и кой прав ;)

Върни се в “Архив”