cska_90 написа:шивача написа:На Сливен 2милиона за карето
Пирин около 600 хилки за Спас
Зику, мораес, гранден, нелсън и тн. са св. агенти, ама и за тях, и техните мениджъри е хвърчала луда пара
25 футболисти, по 15 хилки средно на месец, е 375 хил за заплати на Месец или около 5 милиона за заплати в клуба годишно(включвам целия персонал)
отделно са данаците, такси, подготовки и тн. и това на прима виста.
Тия от Сливен ги бях забравил-въпреки че се съмнявам да са платени 2 млн за тях-абсурдно е!
Да твърдиш, че средната заплата е 15 000 е смешно- да има 3-4 дето зимат над 15 000 , още толкова около тая сума и другите зимат не повече от 5-6 000!
Самият Борисов го каза,че за заплати отиват между 3 и 3, 5 млн и половина-това не си го измислям аз!!!
ТРи години по 3,5 млн -кво излиза -10, 5 млн разходи за заплати!! С др разходи да станат 14-15млн!!!
Е кво излиза-че те горките кажи речи само от изходящи трансфери са си избили паричките вложени в ЦСКА?? А тука не броим и др приходи-2-3 млн от Уефа, билети, рекалми(само от Глобул около 2 млн), акато сложим и тотото и заемите от техни фирми и .....................май са на загуба, аааа?

E, ти вярваш на Борисов половинчато, тоест, което ти е изгодно. Любо Пенев е получавал по 60 на месец, Зику и Мораес и те взимат толкова, а ти въобще не си наясно със заплащането. Георги Андонов(ако си го чувал) от Черноморец взима 10 бона, колко мислиш , че взимат Платини, бандата, мболи, адемар, и тн. Ето, анесе колко е взимал и за колко мислиш е дошъл при нас. Вярно е, че бая са намалили разходите от година насам, ама всяка една сделка има ддс, което ги дърпа назад, всеки футболист струва като осигуровки и сумати пари(не ми се смята) да не забравяме и премиите и там отиват към 500хилки.
Само за глоби от хвърлени бомби и тн. плащат 100 хилки на година.
Не искам да съм им защитник на боклуците, просто не правя с чужда пита помен. Ако така се печелиха пари от ЦСКА, черепа нямаше да ни продаде, а той май е единствения шеф, който успя да си избие вложените средства, я чрез тото или друго нещо. Виждам и се дразня на някой неща в клуба, ама като се настройват хората срещу тях, или като седна да мрънкам, кво ще им помогна!?