Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот scooool » 01 фев 2012 10:40

Омръзна ми сега остана само родния пазар и свободни агенти, който не са си намерили отбор до сега.Само не ми излизайте с номера Бардон един случей не значи винаги успех.Явно просто исканите не са искали да играят в България и ние трябва по трезво да гледаме на възможността по грамотни футболисти да идват да играят при нас.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 фев 2012 10:41

Есиенчо написа:[offtopic]Руските богаташи от Анжи (Махачакала) се интересуват от мъчещия се в Арсенал Андрей Аршавин. Полузащитникът се превърна в грешник при загубата от Манчестър Юнайтед с 1:2, когато се появи като резерва на мястото на Алекс Окслейд-Чембърлейн и носи огромна вина за победния гол на „червените дяволи”.

Според „Дейли мейл” сделката изглежда малко вероятна, но трансферният прозорец в Русия продължава до края на февруари, което дава допълнително време на Арсен Венгер да помисли дали има нужда от Аршавин.

Договорът на руснака с „топчиите” изтича след 18 месеца, но той е на 30 и френският мениджър не е никак впечатлен от последните му изяви с екипа на лондонския клуб.

Знам,че не е по темата,но вчера имаше един спор,че след като затворил пазара в дадена страна,клубовете там нито можели да купуват,нито можели да продават.Трансферния прозорец в Русия затваря в края на февруари и до тогава руснаците може да купят играч от Англия където прозореца вече е затворил.Положението в БГ е същото,прозореца тук затваря също в края на февруари и може да купим играч и от страна където той е затворен!Написаното от "Дейли Мейл" го потвръждава![/offtopic]

Отново ли съм се оказал прав. :? :oops: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 фев 2012 10:45

scooool написа:Омръзна ми сега остана само родния пазар и свободни агенти, който не са си намерили отбор до сега.Само не ми излизайте с номера Бардон един случей не значи винаги успех.Явно просто исканите не са искали да играят в България и ние трябва по трезво да гледаме на възможността по грамотни футболисти да идват да играят при нас.

Бях се притеснил, че скоро не съм писал, че трансферният прозорец в България все още е отворен и може да купуваме играчи от всички първенства, без значение дали при тях прозорецът е отворен или затворен. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 01 фев 2012 10:45

scooool написа:Омръзна ми сега остана само родния пазар и свободни агенти, който не са си намерили отбор до сега.Само не ми излизайте с номера Бардон един случей не значи винаги успех.Явно просто исканите не са искали да играят в България и ние трябва по трезво да гледаме на възможността по грамотни футболисти да идват да играят при нас.

Ето още един непросветен. :lol: :lol:
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 01 фев 2012 10:45

Tommi написа:

Бях се притеснил, че скоро не съм писал, че трансферният прозорец в България все още е отворен и може да купуваме играчи от всички първенства, без значение дали при тях прозорецът е отворен или затворен. :lol:

Дай да си го сложим за подписи,че да може да няма неподготвени изказвания като това! :lol:
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 фев 2012 10:52

Есиенчо написа:Дай да си го сложим за подписи,че да може да няма неподготвени изказвания като това! :lol:

Няма смисъл. Трябва да се появи новина в Гонг или Спортал, че прозорезът е отворен, иначе не вярват. :mrgreen: А Спортал усилено си твърдят, че прозорецът затваря на 31.01., така че предстоят още спорове. :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 фев 2012 11:44

"„Тема Спорт”: Левски договори Лео Белек

Левски бе на крачка от сензационен трансфер с искания от ЦСКА нападател Лео Белек. Сделката висеше в последните два дни и при отрицателен развой късно снощи съществуваше предварителна уговорка, отложена за сделка през лятото, когато изтича преотстъпването на футболиста от Удинезе в АЕК.

Играчът бе смятан като част от мистичното трио или каре „пратеници" на италианския тим при червените от София, но така или иначе Белек изобщо не е бил близо до преминаване в отбора на Димитър Пенев.

При проведените при пълна секретност сондажи, които са преминала в реални преговори, Левски и Удинезе са се разбрали за Белек, но двата клуба са срещнали яростната съпротива на АЕК.

Футболистът е преотстъпен на клуба от Атина от лятото на 2011 година, но не е получавал никаква заплата в Гърция и вчера е бил готов да напусне и да подпише договор с Левски до края на първенството на база контракт между сините и Удинезе. Договорът между Левски и Удинезе трябваше да влезе в сила снощи в 00:00 часа, когато е обявеният край на трансферния прозорец.

Вчера по обед Белек е уведомил АЕК, че напуска по посока Левски вследствие на разтрогване по вина на гърците. Агентите на играча дори са посъветвали клиента си да не посяга към спешно преведените по негова сметка вчера следобед 3 заплати. Гърците са заплашили, че са готови да отидат на съд и дори да изгубят казуса, трябва да мине месец и половина и едва тогава Белек може да получи служебна картотека в Левски.

До редакционното приключване на „Тема Спорт" Лео Белек бе по-близо до оставане в АЕК, отколкото до подпис върху пратения му по факс договор с Левски. Сините до последно не бяха съгласни да се забъркват в юридически саги и да ползват играча след 45 дни, и то със служебен сертификат до произнасянето на ФИФА.
В крайна сметка остана анонс за сключване на договор между Левски и Удинезе за камерунеца за летния трансферен прозорец, когато изтича преотстъпването на АЕК.
Лео Белек ще навърши 19 години на 21 февруари."

tipeca
Контакти:

Мнениеот tipeca » 01 фев 2012 12:04

Лео Белек е роден на 21 февруари,така както и Гара Дембеле!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 01 фев 2012 12:12

Да са ни честити новите придобивки!Толкова много станаха,че не знам какво ще ги правим.
На оня,който "отговаря зя всичко" и на този,заради когото го назначиха-вземете се гръмнете!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 01 фев 2012 12:28

Много се съмнявам, че този футболист е наблюдаван от нас и е бил част от списъка на Костов!!! Според мен става дума за това Тонев да си им го върне на розовите. Дето взеха Анеси под носа му както и Присо!!! За мен това е целта да им отмъстим като им вземем един от футболистите дето най-много са искали да вземат!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”