Левски-Фк Баку [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Оптимисте ли сте за Левски срещу Баку
про честно да ти кажа боли ме к..а за по нататък само нека бием баку.а ти запомни това което ще ти кажа бием ли в сряда гарантирам че сме в групите на шл.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:про честно да ти кажа боли ме к..а за по нататък само нека бием баку.а ти запомни това което ще ти кажа бием ли в сряда гарантирам че сме в групите на шл.
Е па земе ви се падне Арсенал как ще гарантираш или Лион? Те се включват после !

[center]

[/center]

-
- Контакти:
Rodn1 написа:Mне!
ТЕБ НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА!

АЗ СЪМ ОПТИМИСТ
- delqnski47
- Контакти:
Не ми приемайте коментара ми само и само защото съм цесекар,но дори и левскар да бъда,не съм оптимист за този мач!Като видях кви положения изпуснаха срещу вас мамата си трака просто! 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- maximalniq
- Контакти:
MaRTo1233 написа:zlatan написа:про честно да ти кажа боли ме к..а за по нататък само нека бием баку.а ти запомни това което ще ти кажа бием ли в сряда гарантирам че сме в групите на шл.
Е па земе ви се падне Арсенал как ще гарантираш или Лион? Те се включват после !
Повярвай ми ,ако бием бием Баку,който и да ни се падне следващият кръг ,ще ги бием.

Задължително трябва да биеме в сряда.Всички ЛЕВСКАРИ трябва да сме на ГЕРЕНА и да подкрепяме отбора до края на мача,макар че си мисля че не вкараме ли първите 20мин. гол ще ни бъде много трудно срещщу тия боклуци
levski_777 написа:Rodn1 написа:Mне!
ТЕБ НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА!![]()
АЗ СЪМ ОПТИМИСТ
всеки трябва да си изразява мнението и твоето мнение не ме интересува нали

Ще гледате в сряда сейр говедата как ще се изложат
- delqnski47
- Контакти:
maximalniq написа:MaRTo1233 написа:zlatan написа:про честно да ти кажа боли ме к..а за по нататък само нека бием баку.а ти запомни това което ще ти кажа бием ли в сряда гарантирам че сме в групите на шл.
Повярвай ми ,ако бием бием Баку,който и да ни се падне следващият кръг ,ще ги бием.
Айдее...замина главата на Арсенал!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
maximalniq написа:MaRTo1233 написа:zlatan написа:про честно да ти кажа боли ме к..а за по нататък само нека бием баку.а ти запомни това което ще ти кажа бием ли в сряда гарантирам че сме в групите на шл.
Офф опитвам се да ти повярвам ама не мога ... Дано биете ама ми се струва невъзможно ако ви се падне който и да е! Ако имате късмет ДА!

[center]

[/center]