PFC Litex написа:Според мен мисля, че грешно анализирате казаното от Мъри.
Къде казва, че той е открил въпросните футболисти?Все пак български футболист и мой играч за пореден път успя да премине в голям отбор. Това е оценка не само за моята работа, но и за работата в целия клуб.
Естествено, че ще каже "мой играч" все пак той е треньор когато са станали тези трансфери и естествено, че на това ниво тези футболисти са негови - мой играч не значи "аз открих тези футболисти"
Обърнете внимание на второто изречение "оценка за работата в целия клуб" никъде човека не си приписва тези трансфери в единствено число "АЗ"
Нима ще отречете, че Левски, когато направи тези трансфери които Мъри споделя не беше силен? - мачкахте тотално, играете красив и динамичен футбол, и това големите западни отбори го виждат.
Няма безгрешни треньори, както и футболисти. И при отбор, и при футболисти, и при треньор винаги има спадове за определен период от време, не може да бъдеш вечно на върха и във върхова форма.
Лично за себе си съм сигурен, че Батков ако беше оставил Мъри да работи в Левски сега Левски щеше да е поне три нива над всеки един български клуб.
Левски направи един слаб сезон в годината на ЦСКА и край вече света свършил, е хубаво Батков го махна и от това Левски, какво спечели? - ще кажете шампионска титла, да това ласкае, но след като сте шампион защо толкова Ви е страх от БАКУ, защо псувате по управниците в клуба, нали сте шампиона в момента?
ЕТО ТОВА МНЕНИЕ е най-добро от всичко, което прочетох и НАПЪЛНО СЕ ПРИПОКРИВА С МОЕТО.
Нещо друго обаче ми направи впечатление, а именно че фенове на Левски могат да пишат такива глупости за треньора, донесъл ни толкова радост.............не мога и никога няма да мога да си го обясня. Късата памет е нещо много лошо, липсата на уважение, признателност и озлоблението обаче са още по-лоши. Не знам за вас, но аз съм гледала Левски при Петрович, Муслин, Тодоров, Василев, Димитров, вуцов, Велев.....само при Мъри Левски играеше хубав футбол(поне по моите разбирания). Само при него ние играехме атакуващ и правилен футбол без значение от съперника......
2006година е най-щастливата в живота ми и това е защото тогава Левски освен, че игра невероятно постигна неща, които не вярвам скоро да видя.....Толкова безсънни нощи, толкова страхотни победи и то над имена в европейския футбол...Аз бях горда с отбора си тогава, защото успехите идваха като следствие от силен футбол, а не от типичните за България приоми(бавене на времето, груба игра, треперене до последния съдийски сигнал, мъкааааа в буквалния смисъл на думата).
Жалко че много левскари не са го оценили, за мен Левски ще има треньор едва когато Мъри се върне.