Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Време е Батков да привика Асус или Симонович!

Мнениеот tprodanov » 02 авг 2009 15:18

Ричи е свободен агент. Това с феновете го забрави...

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 02 авг 2009 15:19

не знам но според мен ричи е свободен агент , договорът му е изтекъл ;)
1914

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!

Мнениеот buffon » 02 авг 2009 15:20

Th3_K1ng написа:Ако, Дарко не се оправи зад нападателя ще играе Йовов... помнете ми думата...

и това не е много сигурно ако Жо не е готов за цял мач ще трябва да играе отляво.

tprodanov
Контакти:

Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!

Мнениеот tprodanov » 02 авг 2009 15:20

Христов на мястото на Тасевски и ортега централен. Рабех може да мръдне малко по-напред.

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 02 авг 2009 15:23

Който и да дойде ще е след мача с азерите. Не знам дали не греша, но срока за картотекиране в 3 предварителен кръг май мина? Ако дойде сега само ще поддържа форма. Пък и съм 70% сигурен, че няма да привлечеме никой, ще преправят малко схемата и състава и пак ще се получи. От всички аз си избирам Ричката да се върне. Спомнете си отбора от преди няколко години който ни радваше в Европа... Петков, Топузаков, Миланов, Бардон, и сега ако дойде Еромоигбе..... 100% СИНИ ШАМПИОНИ!!!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 02 авг 2009 15:25

man_united_fen написа:не знам но според мен ричи е свободен агент , договорът му е изтекъл ;)

Ми ако това е вярно значи проблема е решен.не вярвам да не иска да се върне при нас.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 авг 2009 15:30

Ричи не е играл по-вече от година
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 02 авг 2009 15:32

tprodanov написа:Ричи е свободен агент. Това с феновете го забрави...

Защо да го забрави?! ЛЕВСКИ има най-много фенове в България. Има и по-заможни който биха дали 10лв или 50лв или 150лв за любимия си отбор. Все пак не забравяй, че не става да седиш само в къщи и да не помагаш на отбора си! Аз примерно имам, нямам пари отивам на мача купувам си билетчето и подркепям отбора до последно (от снощи съм прегракнал) и това е всеки мач. ходя и на гостуванята и така малко или много давам своя принос и подкрепа към ЛЕВСКИ! Тъй, че ако се наложи бих дал пари за селекция, били те 10лв или 20лв. Ние не сме Барселона, Реал, Манчестър и т.н. да правиме много пари от реклама,ТВ права и от фен артикули и абонаментни карти....няма нищо лочо в това да дадеш пари за отбора ако искаш да го гледаш как пак побеждава Удинезе, Марсилия, Оксер и т.н.
Последна промяна от Victor Apostolov на 02 авг 2009 15:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 02 авг 2009 15:32

миналата седмица си продадох стария телефон така че без да се замисля давам 10 лева за трансфер на Ричард Еромоигбе :)

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Харесвали Ви играта на Левски?

Мнениеот peho » 02 авг 2009 15:33

BGarmy написа:
UltraBlue написа:
Volov_Forever написа:И Тампере... :)

Изтърва Жиняк и Тулуза, Хайдук Кула, МТК, разбира се Торпедо ....

Тук е мястото да припомним и за подвизите на вечния дубльор от „Герена“, който у дома е допускал пет изключително позорни поражения – от Люцерн, Олимпия,Жилина, Тампере и БАТЕ. Във визитката на ЦСКА подобни унижения има само един случай с МТК. Сигурен съм, че около 70-ата минута на мача с Дери Сити, част от „синия“ футболен спектър е потривал доволно ръце от нулевото равенство на „Васил Левски“. Да, за ЦСКА и 0:0 щеше да е провал, но той в крайна сметка бе избегнат. „Червените“ са орисани да излизат от неудобни ситуации. Така бе и в мача реванш с Омония преди 5 години, когато кипърците водеха на „Армията“ с 1:0 до последната минута и се виждаха вече в следващия кръг на турнира за Купата на УЕФА, но тогава се появи Амиран Муджири, който с фамозен удар с левачката прати мача в продължения. ЦСКА вкара още два гола и се класира.

Преди два сезона Омония отново бе равностоен на „червените“, поведе в София, но Неи бързо изравни, а в последната минута Чиликов вкара за 2:1. Не знам как, но ЦСКА винаги се измъква, винаги си взема своето, а такива клубове се броят на пръсти. Затова „червените“ приемат болезнено отпадания като тези от Тулуза, Торпедо (Москва), Блекбърн..., които за Левски биха били съвсем рутинни елиминирания. За „армейците“ Тулуза е равносилен на Тампере за „сините“. Дори в Борисовата градина драмата срещу французите бе приета по-тежко, отколкото на „Герена“ излагацията на века срещу велосипедистите от Финландия. Това показва разликата в двата свята. А тя е огромна и непреодолима.

Армеецо, кат син толко умен може ли да ми кажеш колко мача изброих. С МТК, Торпедо, Хайдук Кула, Тулуза, Стяуа (3 на 3 като гост, 0 на 2 в София), Омония ( 90 мин. срам на Армията, Муджири ви спасява в 90 мин.), Галатасарай- на два пъти с отличника Трйчо...Това всичко е от новия век, демек за 9 години. Вие пропуснахте една година турнирите и какво се получава-за 8 години 8 срамни мача. Всяка година срам!!! Това са факти. Да ти кажа ли какво постигна Левски за това време. Няма ти си знаеш. Аре ходи да ревеш! :) :) :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Върни се в “Архив”