Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е Батков да привика Асус или Симонович!
Ричи е свободен агент. Това с феновете го забрави...
-
- Контакти:
не знам но според мен ричи е свободен агент , договорът му е изтекъл 

1914
Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!
Th3_K1ng написа:Ако, Дарко не се оправи зад нападателя ще играе Йовов... помнете ми думата...
и това не е много сигурно ако Жо не е готов за цял мач ще трябва да играе отляво.
Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!
Христов на мястото на Тасевски и ортега централен. Рабех може да мръдне малко по-напред.
- Victor Apostolov
Който и да дойде ще е след мача с азерите. Не знам дали не греша, но срока за картотекиране в 3 предварителен кръг май мина? Ако дойде сега само ще поддържа форма. Пък и съм 70% сигурен, че няма да привлечеме никой, ще преправят малко схемата и състава и пак ще се получи. От всички аз си избирам Ричката да се върне. Спомнете си отбора от преди няколко години който ни радваше в Европа... Петков, Топузаков, Миланов, Бардон, и сега ако дойде Еромоигбе..... 100% СИНИ ШАМПИОНИ!!!
man_united_fen написа:не знам но според мен ричи е свободен агент , договорът му е изтекъл
Ми ако това е вярно значи проблема е решен.не вярвам да не иска да се върне при нас.
Ричи не е играл по-вече от година
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Victor Apostolov
tprodanov написа:Ричи е свободен агент. Това с феновете го забрави...
Защо да го забрави?! ЛЕВСКИ има най-много фенове в България. Има и по-заможни който биха дали 10лв или 50лв или 150лв за любимия си отбор. Все пак не забравяй, че не става да седиш само в къщи и да не помагаш на отбора си! Аз примерно имам, нямам пари отивам на мача купувам си билетчето и подркепям отбора до последно (от снощи съм прегракнал) и това е всеки мач. ходя и на гостуванята и така малко или много давам своя принос и подкрепа към ЛЕВСКИ! Тъй, че ако се наложи бих дал пари за селекция, били те 10лв или 20лв. Ние не сме Барселона, Реал, Манчестър и т.н. да правиме много пари от реклама,ТВ права и от фен артикули и абонаментни карти....няма нищо лочо в това да дадеш пари за отбора ако искаш да го гледаш как пак побеждава Удинезе, Марсилия, Оксер и т.н.
Последна промяна от Victor Apostolov на 02 авг 2009 15:33, променено общо 1 път.
миналата седмица си продадох стария телефон така че без да се замисля давам 10 лева за трансфер на Ричард Еромоигбе 

Re: Харесвали Ви играта на Левски?
BGarmy написа:UltraBlue написа:Volov_Forever написа:И Тампере...
Изтърва Жиняк и Тулуза, Хайдук Кула, МТК, разбира се Торпедо ....
Тук е мястото да припомним и за подвизите на вечния дубльор от „Герена“, който у дома е допускал пет изключително позорни поражения – от Люцерн, Олимпия,Жилина, Тампере и БАТЕ. Във визитката на ЦСКА подобни унижения има само един случай с МТК. Сигурен съм, че около 70-ата минута на мача с Дери Сити, част от „синия“ футболен спектър е потривал доволно ръце от нулевото равенство на „Васил Левски“. Да, за ЦСКА и 0:0 щеше да е провал, но той в крайна сметка бе избегнат. „Червените“ са орисани да излизат от неудобни ситуации. Така бе и в мача реванш с Омония преди 5 години, когато кипърците водеха на „Армията“ с 1:0 до последната минута и се виждаха вече в следващия кръг на турнира за Купата на УЕФА, но тогава се появи Амиран Муджири, който с фамозен удар с левачката прати мача в продължения. ЦСКА вкара още два гола и се класира.
Преди два сезона Омония отново бе равностоен на „червените“, поведе в София, но Неи бързо изравни, а в последната минута Чиликов вкара за 2:1. Не знам как, но ЦСКА винаги се измъква, винаги си взема своето, а такива клубове се броят на пръсти. Затова „червените“ приемат болезнено отпадания като тези от Тулуза, Торпедо (Москва), Блекбърн..., които за Левски биха били съвсем рутинни елиминирания. За „армейците“ Тулуза е равносилен на Тампере за „сините“. Дори в Борисовата градина драмата срещу французите бе приета по-тежко, отколкото на „Герена“ излагацията на века срещу велосипедистите от Финландия. Това показва разликата в двата свята. А тя е огромна и непреодолима.
Армеецо, кат син толко умен може ли да ми кажеш колко мача изброих. С МТК, Торпедо, Хайдук Кула, Тулуза, Стяуа (3 на 3 като гост, 0 на 2 в София), Омония ( 90 мин. срам на Армията, Муджири ви спасява в 90 мин.), Галатасарай- на два пъти с отличника Трйчо...Това всичко е от новия век, демек за 9 години. Вие пропуснахте една година турнирите и какво се получава-за 8 години 8 срамни мача. Всяка година срам!!! Това са факти. Да ти кажа ли какво постигна Левски за това време. Няма ти си знаеш. Аре ходи да ревеш!

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!