Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Щеше ли Ботев да е сред водещите отбори с нормален президент

Мнениеот Meto_1912 » 02 авг 2009 12:58

marjb написа:То и аз искам Нотингам Форест да си се върне на мястото ама...Разберете,че отбора ви не е фактор и няма да бъде фактор в първенството.Единствено може би за 1-2 години,но това ще е!Вече не става само с богат собственик.Повечето си праха парите във футбола,но в днешно време става все по-трудно това нещо...

Това се отнася за вашия отбор ;)

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Re: Щеше ли Ботев да е сред водещите отбори с нормален президент

Мнениеот friday » 02 авг 2009 13:16

bismarck написа:Ако Гриша Ганчев беше президент на БОТЕВ ПЛОВДИВ плюс верните фенове които има отбора,мисля че не си прав.

Онзи ден, когато беше при Росен Петров, Ганчев каза, че навремето е бил и ботевист. Можете само да завиждате на ловчанлии. всъщнот много хора са на мнение, че имат нещо, което не заслужават, дори и аз си мисля така. Има далеч по-футболни градове от Ловеч, но нали имаше една поговорка за късмета - хвърли ме на боклука, пък аз да съм с късмет. И така докато го има Ганчев ще го има и Литекс, след това ще изчезнат от футболната карта на страната, друг пример са Порточанов и Нефтохимик. Като се махна от клуба и Нафтата тръгна надолу. Освен Ганчев и Порточанов не се сещам за други президенти, които да са играли решаваща роля за отборите си. Левски и ЦСКА, който и да ги хване все са си на челото на таблицата.

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Селският гради ли, гради...

Мнениеот alive » 02 авг 2009 13:33

Ами така е,като има хора които още лижат з....а на цървула!Стадиона можеше да остане без лиценз,защо направиха онези вишки за камерите на ринг?Мисля,че селяка нямаше да види пари от тв правата!Големи глупаци има...абе нямам думи :evil:
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 авг 2009 13:37

едва ли в България има хора на обратното мнение от това,че некадърното БФС е причина за гаврата на този селяндур със спорта футбол въобще. да ходи да гледа овце по-добре! боби михайлов също! :twisted:

Потребителски аватар
taksista

Мнениеот taksista » 02 авг 2009 13:45

Некаа,нека!Така ви се пада мръсни,долни продажни майни!Ама хубаво ви беше миналата година когато продадохте мача на онзи олигофрен Коце Маца,а?Казано е ,господ гледа отгоре и никой не може да избяга от неговото наказание!Гърчете се,дано ви дойде акъла в главата, духачи нещастни!
по-добре малък,но твой и отпред,от колкото голям,но чужд и отзад

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 02 авг 2009 13:49

taksista написа:Некаа,нека!Така ви се пада мръсни,долни продажни майни!Ама хубаво ви беше миналата година когато продадохте мача на онзи олигофрен Коце Маца,а?Казано е ,господ гледа отгоре и никой не може да избяга от неговото наказание!Гърчете се,дано ви дойде акъла в главата, духачи нещастни!

Вярваш ли,че ако беше сега до мен щях да ти размажа тъпата физиономия :?: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Фен поиска автограф от Христолов

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 02 авг 2009 14:18

И това доживя президентът на Ботев Димитър Христолов! Плют, бесен, пален, псуван, той издържа стоически. Но отказа да повярва, когато му беше поискан автограф. След заседанието на Арбитража за футболистите Манчев и Тимонов бизнесменът беше причакан от запалянко. Фенът му поднесе книгата "Футболните битки за Пловдив" с молба за автограф. Христола видимо се зачуди дали не е жертва на отмъстителен запалянко, или скрита камера. В крайна сметка подписа и се усмихна широко, виждайки, че не са го взели за мезе. Запалянкото се оказа пловдивчанин, който от години живее в София. "Ценен автограф, лошо или добър, той е част от историята", аргументира се фенът на Ботев.

:arrow: http://sport.plovdiv24.com/103118.html
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Re: Фен поиска автограф от Христолов

Мнениеот Victor Apostolov » 02 авг 2009 14:32

А без Христолов за къде сте....? Никой не иска да купи Ботев, Христолов каквото и да прави пак плати и пак ще играете в А група а можеше и да не дочакате началото на сезона.... Застанете си твърдо за отбора и собственика и си помагайте взаймно и ще се получи ;)

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 02 авг 2009 14:37

Какъв фен бе?! Бил е някакъв кюстендилски резак.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 02 авг 2009 14:40

Викторееее , Викторееее , момчета христолов успява да промива мозъците и на неботевистите....жалко....
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Върни се в “Архив”