KZL_KZL написа:Интересно ,аз ли съм гледал друг мач или никога през живота си не съм гледал как се играе футбол,но от това,което пишете ще помисли човек ,че се играл някакъв супер футбол.Нима със сините очила не видяхте селския манталитет на футболисти и съдия.Лежане по терена за какво ли не,Урсула бие аутове по 1 мин,съдията се прави на луд и не му прави забележка(все пак осмели се да му даде жълт картон).По едно време се скриха и децата ,които подават топката.Това май и по селата не го правят вече:)))А какви фалове даваше!!!!!Като този при който Гаджев се контузи.Сандринио дишаше неправилно в този момент!За капак,понеже играта беше много бърза и данамична,Пастата свири 30 сек по рано!!!!Тези мечешки услуги и сините ви очила на вас и сините журналисти са виновни за изцепките ви в Европа......Там пак си уреждате съдийски аванти,ама като тези на Пастата не успявате!
Ти си БОЛЕН бе!Ние сме великата сила, която даже и в Европа си урежда съдийте
Съдията толкова услуги ни направи , че няма на къде - червен картон, 10 несъществуващи фала в полза на Литекс, на 2-3 пъти не даде фал в атака на Попето, а да не говориме още колко фала не даде за нас.Сандриньо за 2 минути направи 3 груби фала, обаче съдията си беше загубил картоните май ...