Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Харесвали Ви играта на Левски?

Мнениеот futbolqga » 02 авг 2009 10:24

MuroCSKA написа:
lucio написа:Еб. . тоя слаб и нещастен Левски , който ниама кой да го бие :)

Хахаххахаха, е кой да ви бие бе? Санта Клаус(Джулия) или мерси Баку??? Или Латекса, начело с хасковския бостанджия??? Забавен си. Интересно Гришата до кога ще го държи тоя смешник???

За тоя "Латекс", който ви направи смешни ли говориш?!?Дааа, наистина са слабо отборче, ама пак си имат 1-2 абоната, които да си бият ...

Иначе като гледам какъв беше съставът ни, наистина съм доволен от играта.Като играем с всички титуляри мисля че играта ни ще е на доста добро ниво.Чакаме Баку и всички на стадиона!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: феновете на мача

Мнениеот futbolqga » 02 авг 2009 10:27

Има ли някъде официална информация колко хора бяхме на стадиона? :roll:

honda
Контакти:

Re: Как е Гаджев?

Мнениеот honda » 02 авг 2009 10:28

Дано да греша,но от това ,което видях ми се струва ,че контузията е доста тежка. Кат гледах записа-аз имах абсолютно същата ситуация,тогава аз имах съсани минискус и предна кръстна връзка. Дано на Гаджев да му се е разминало, а да пожелаем на Владо да се оправи по-бързо.

KZL_KZL

Мнениеот KZL_KZL » 02 авг 2009 10:28

Интересно ,аз ли съм гледал друг мач или никога през живота си не съм гледал как се играе футбол,но от това,което пишете ще помисли човек ,че се играл някакъв супер футбол.Нима със сините очила не видяхте селския манталитет на футболисти и съдия.Лежане по терена за какво ли не,Урсула бие аутове по 1 мин,съдията се прави на луд и не му прави забележка(все пак осмели се да му даде жълт картон).По едно време се скриха и децата ,които подават топката.Това май и по селата не го правят вече:)))А какви фалове даваше!!!!!Като този при който Гаджев се контузи.Сандринио дишаше неправилно в този момент!За капак,понеже играта беше много бърза и данамична,Пастата свири 30 сек по рано!!!!Тези мечешки услуги и сините ви очила на вас и сините журналисти са виновни за изцепките ви в Европа......Там пак си уреждате съдийски аванти,ама като тези на Пастата не успявате!
Последна промяна от KZL_KZL на 02 авг 2009 10:29, променено общо 1 път.

cskar_forever
Контакти:

Мнениеот cskar_forever » 02 авг 2009 10:29

Каква игра,Мъри отново се нагъзи на говедата.ПЪЛЕН ЦИРК. :mrgreen:

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 02 авг 2009 10:34

обаче, гледам че червената част от форума най-активна в нашите теми. СЛедите ли ни? (са сигурно ще ме банне някой собтственик на гей-календара на цска)

Така ми сини несини очила, хващаме се като удавник за сламка...имаше добри неща. Видях характер видях разигравания! А Зе изнесе силен мач като тоя срещу втория в БГ първенството...по напи ги :)

Длъжни сме в сряда да напълним стадиона!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 авг 2009 10:36

KZL_KZL написа:Интересно ,аз ли съм гледал друг мач или никога през живота си не съм гледал как се играе футбол,но от това,което пишете ще помисли човек ,че се играл някакъв супер футбол.Нима със сините очила не видяхте селския манталитет на футболисти и съдия.Лежане по терена за какво ли не,Урсула бие аутове по 1 мин,съдията се прави на луд и не му прави забележка(все пак осмели се да му даде жълт картон).По едно време се скриха и децата ,които подават топката.Това май и по селата не го правят вече:)))А какви фалове даваше!!!!!Като този при който Гаджев се контузи.Сандринио дишаше неправилно в този момент!За капак,понеже играта беше много бърза и данамична,Пастата свири 30 сек по рано!!!!Тези мечешки услуги и сините ви очила на вас и сините журналисти са виновни за изцепките ви в Европа......Там пак си уреждате съдийски аванти,ама като тези на Пастата не успявате!

Ти си БОЛЕН бе!Ние сме великата сила, която даже и в Европа си урежда съдийте :lol: :lol: :lol:
Съдията толкова услуги ни направи , че няма на къде - червен картон, 10 несъществуващи фала в полза на Литекс, на 2-3 пъти не даде фал в атака на Попето, а да не говориме още колко фала не даде за нас.Сандриньо за 2 минути направи 3 груби фала, обаче съдията си беше загубил картоните май ...

hopla
Контакти:

Kога и къде...?

Мнениеот hopla » 02 авг 2009 10:38

Дали ще продават билети на Леге,и кога ги пускат в продажба,за мача реванш срещу Баку...?

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 02 авг 2009 10:43

Крайно слаба игра....От Левски съм, но напоследък отбора играе потресаващо. Това не е футбол, това е някакво надгонване и отпращане на една топка и никой няма идея на къде ще отиде. Слаба игра, слаба тактика и слаба организация.

Не коментирам Литекс или който и да било друг отбор, съдиите също ги оставям без коментар, но за Левски.......да си пазиш скромното резултатче с брутално бавене на време, ритане без посока и г :geek: лупави изчиствания е.......това наистина го няма никъде.

И все пак съм в оптимистично настроение за мача с Баку - дано ги отнесем.......дори и със скромно резултатче
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 02 авг 2009 10:44

Добър мач, заслужен успех. Срещу един от най-добрите български отбори, носител на Купата на България, ЛЕВСКИ показа че може!
Честита СУПЕРКУПА!
Да се готви Баку!
А на тези, които ни обвиняват че сме играли по еди какъв си начин, с центрирания и незнам си какво още - никой не ви кара да харесвате ЛЕВСКИ. Бъдете си от разни други тимчета, дето не центрират...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Архив”