Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

djenko_409
Контакти:

Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!

Мнениеот djenko_409 » 01 авг 2009 13:35

Много се радвам че си доста запознат с историята на любимия Ни отбор да признавам имената които изброи са имена на наистина добри специалисти но аз не съм казвал че Мъри е по- добър от тях . Казах че той е постигнал най - голям успех т.е. най - успелият . Много ти благодаря за отговора. Надявам се и за напред да водим дискусии . :) . Пожелавам ти много радост довечера след 20 :30 . Всичко хубаво и САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!

Мнениеот metodito » 01 авг 2009 13:38

;) Само Левски!

П.С. Иначе на мен любимец ми беше Славо Муслин. В личната ми класация, той е начело. След това Люпко и Мъри като двамата са еднакво добри за мен. Ал Бънди ми беше симпатичен, каквото и да говорят за него.

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Re: С коя схема трябва да играем?

Мнениеот housestyle » 01 авг 2009 13:39

Lyubooo написа:абе на тая тема и е мястото във форум "ЛЕВСКИ"
ама де акъл да се сетиш
иначе дава мнения за схемата на игра, ама дали знае как да я приложи и къде най-вече!

а ти ни ми казваи къде да я сложа защото ако не знаеш
ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГРИЯ
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Игра точен резултат : Левски - Литекс

Мнениеот FC_LEVSKI » 01 авг 2009 13:45

3:2
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
lakito7

Re: Финтовете на Ратко Лъжеца

Мнениеот lakito7 » 01 авг 2009 13:45

от Lord VOODOO на 01 Авг 2009 07:57
Коментар на вестник "7 дни спорт":

Още преди да се запознае с футболистите на Левски и да им научи имената, Ратко Достанич взе да се прави на специалист. Обърна с главата надолу тренировките на сините. В Баку играчите не можеха да ходят след 60-ата минута и само Жоро Вратарчето спаси Левски от резил.
Оплетен в безизходица, Ратко Лъжеца вчера направи нов финт. Изкара, че половината отбор е контузен и не може да играе днес срещу Литекс. Всъщност играчите са си здрави и прави, но Лъжеца треска го тресе да не направи издънка в ревана с Баку. Затова ги контузи, напълно в духа на самодейните си изпълнения. А и да си върже гащите, ако падне.
А суперкупата? А феновете? Тях кучета ги яли.

За теб ще е най добре да идеш на психиатър. :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 авг 2009 13:49

nekakav написа:боли ме хуя за суперкупата, нека латекса я взимат. Да пусне резервите в тоя мач да се обиграват, а титулярите да са свежи за реванша.

Има си приоритети ... тая суперкупа освен паричната награда друга стойност има ли?

С такива изказвания вече не се очудвам,че "звездите" ни са доволни на резултат 0:0 срещу азерски тим. Пичове...началото на сезона е ! Сещате ли се? От сега ли се умориха? Ако е така викам направо да се отказват от тая игра.Каква ценност има победа срещу директен съперник за титлата преди започване на първенството? Защо трябва изобщо да се коментира? Комплексите не са за спортисти и фенове. Да отписвам мач още преди да се е играл ми се струва супер идиотизъм. Нека играят на пълни обороти за победа. Ако бият,бият. Ако паднат с игра никой няма да им се сърди. Ако отпишат този мач по никакъв начин не могат да ме убедят в мястото им в този отбор. Както футболисти,така и ръководство,треньори и фенове. Как мога да вярвам на футболист, който вече е пренебрегнал един мач?

zlatan написа:пак провокация с отбора на ЛЕВСКИ абе стига вече спрете се малко ние сме ебати народа.спрете се малко.

Къде видя провокация? Точно след 3-4 месеца Ратко олимпиеца ще бъде изгонен от тези,които изгониха Велев (били те футболисти,Борат или платени фенове)
110 години любов!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 01 авг 2009 13:56

lakito7 написа:
от Lord VOODOO на 01 Авг 2009 07:57
Коментар на вестник "7 дни спорт":

Още преди да се запознае с футболистите на Левски и да им научи имената, Ратко Достанич взе да се прави на специалист. Обърна с главата надолу тренировките на сините. В Баку играчите не можеха да ходят след 60-ата минута и само Жоро Вратарчето спаси Левски от резил.
Оплетен в безизходица, Ратко Лъжеца вчера направи нов финт. Изкара, че половината отбор е контузен и не може да играе днес срещу Литекс. Всъщност играчите са си здрави и прави, но Лъжеца треска го тресе да не направи издънка в ревана с Баку. Затова ги контузи, напълно в духа на самодейните си изпълнения. А и да си върже гащите, ако падне.
А суперкупата? А феновете? Тях кучета ги яли.

За теб ще е най добре да идеш на психиатър. :lol:

За мен??? Ти определено си тъп или луд! Че това да не са мои думи бе галфон? Както виждаш ясно си пише: "Коментар на вестник "7 дни спорт""!!! Аз просто пуснах темата!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 01 авг 2009 14:08

не знам дали лъже, или не лъже, ама е доста дружелюбен - на всяка тренировка поздравява всички. А и сега футболистите тренират поне три пъти повече, отколкото при Кокала

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 авг 2009 14:11

bor-don написа:не знам дали лъже, или не лъже, ама е доста дружелюбен - на всяка тренировка поздравява всички. А и сега футболистите тренират поне три пъти повече, отколкото при Кокала

Да, той е известен с пословичната си добронамереност и дотам.
Последна промяна от slavia_forever на 01 авг 2009 14:27, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 авг 2009 14:17

bor-don написа:не знам дали лъже, или не лъже, ама е доста дружелюбен - на всяка тренировка поздравява всички. А и сега футболистите тренират поне три пъти повече, отколкото при Кокала

Сигурно това е била причината да издържат 1 полувреме срещу азербейджанските скитници?
110 години любов!

Върни се в “Архив”