Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!

Мнениеот spiker » 01 авг 2009 11:08

valdi написа:Е за мене пък най добрия треньор В МОМЕНТА е Мъри.Акуратен,последователен в своите действия за 3 години треньорска дейност той постигна много..браво на такива хора.Да не забравяме и миналата година когато бе извикан на пожар в националния той пое отговорността да поеме отбора.Не съм слушал неговите изказвания но не ме и вълнуват.Големи футболни деятели са говорили къде къде по неверни и глупави неща и са се изказвали неподготвени.Така че Мъри Стоилов е чудо в българския футбол!

Мдаа,изгони половината Левски, сега го прави с Литекс, усира се с националния. Супер треньор.
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: БАТКОВ МАЙ НЕ ИСКА ШАМПИОНСКА ЛИГА

Мнениеот alexpk » 01 авг 2009 11:09

Ясно,че Батков е боклук.Най–добрият футболист който играе в България той не го взе.Става дума за Кривия.Батков така съсипва отбора,както комунягите не можаха за 65г.
Баткоff вън

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!

Мнениеот zlatan » 01 авг 2009 11:13

валди не се съмнявам в качествата на мъри аз също много го уважавам,но ме подразни факта че си приписва заслуги за които такива няма разбери ме правилно.
Националният селекционер коментира и трансфера на Станислав Манолев в холандския гранд ПСВ Айндховен: „Факт е, че ще ни липсва. Той е един от основните ни футболисти. Даваше разликата, особено когато отборът трябваше да атакува по-масирано. Но пък аз съм изключително щастлив от този трансфер. Все пак български футболист и мой играч за пореден път успя да премине в голям отбор. Това е оценка не само за моята работа, но и за работата в целия клуб. Станислав си заслужи този трансфер, а Литекс като клуб също заслужи да има негов представител на такова високо ниво!”
„Естествено, че ме ласкае фактът, че докато аз бях треньор в Левски, бяха продадени Ники Михайлов в Ливърпул, Валери Домовчийски в Херта, Наско Курдов в Байер. Тук трябва да прибавим и трансфера на Ричард в Русия, който пък бе продаден за сериозна сума. Не всеки ден се случва да продадем играчи в клубове от толкова високо ниво. Изключително съм щастлив, че мои играчи намират място в сериозни европейски клубове”, завърши бившият наставник на Левски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 01 авг 2009 11:19

batmanlive написа:ТАЗИ ГОДИНА МАЙ ПАК ТРУДНО ЩЕ ВКАРВАМЕ ГОЛОВЕ.ЗА6ТО НЕ СЕ ПОМИСЛИ ЗА ВРАЩАНЕ НА НАИ -ДОБРИЯ ХАЛФ ИГРАЛ НЯКОГА В БЪЛГАРИЯ ПЕТЕР КАБАТ,КОЙТО ПРАВИ ЧУДЕСА В ДОЖА УИПЕЩ.СЪЩО НА ОМОНИГО ТЕМИЛЕ,ИЛИ ЧАКАМЕ ДА ГО ВЗЕМЕ ЧОРБАТА.А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ЕДИН ЦЕНТЪР КАТО ЧИЛИКОВ.Е ТОВА ВЕЧЕ Е АТАКА НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА.АМА МАЙ БАТКОВ НЕ ИСКА ЛЕВСКИ ДА Е ТАМ

Тука явно може да се издържи само 1 ден без да се пусне някоя тема в която някой "капацитет" да не оплюе отбора. АМАН!!!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 01 авг 2009 11:22

Тоя Чиликов пък въобще не го искам в Левски! А защо трябва да връщаме стари играчи? Не можем ли да намерим някой нов по-добър? Ние само старите купуваме дето е почти ясно, че ще се върнат щото Левски им е на душата. Кривия трябваше да го вземем, много ни беше ценен, ама..
Изображение

djenko_409
Контакти:

Мнениеот djenko_409 » 01 авг 2009 11:32

Някой трябва да ни купи!!! В противен случай Левски ще тъпче на едно място още 100 години каквито и играчи да имаме . Не съм фен на Велев но Батков просто нямаше право да го сменя точно преди най-важните два мача за отбора. Това е непростима грешка и ако пак отпаднем само той е виновен. Заради такива като Батков Левски не расте . Нямаше право да меня Кокала точно сега заради отбора, заради феновете заради развитието на момчетата.
БАТКОВ ПРОДАВАЙ!!!
или ти ще влзеш в историята като ТОМОВ- елиминатора на цска.
БАТКОВ - ЕЛИМИНАТОРА на ЛЕВСКИ
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 01 авг 2009 11:40

Кабат е добър играч, но за мен Цихмейструк беше много по-добър.
Трябваше да вземем Кривия ама ... не.
Дано ги бием тия Баку, а и да заиграем по-добре, защото нямам нерви вече да ги гледам как се мъчат на терен.
Относно Чиликов - айде няма нужда. Тоя въобще не ни трябва, няма да го забравя как се криеше от дузпите с Щурм.
Тоя като го видя се изприщвам.
Последна промяна от Levski26 на 01 авг 2009 11:49, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 01 авг 2009 11:41

Спомняте ли си къде г-н Батков сгреши-по мойто скромно мнение.Когато влязахме в групите на Ш.Л.Тогава той беше най-великия и си мислеше че всичко може.Да ама не,не продаде част от играчите както им беше обещал,не купи никакви нови попълнения,а парите от Ш.Л. си ги разделиха като комисионни и премий.И какво на другата година,на играчите не им се играеше,защото бяха изчерпани и нямаха предизвикателства пред себе.И се видя какво стана Тампере и БАТЕ.А сега сме там където бяхме преди 10г.И кой е виновен за това?Мъри,Вучов или Кокала?Не мисля.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 01 авг 2009 11:43

Моля ви хора, които нямат представа от Левски и футбол да избягват шизо-теми...
Какъв Чиликов бе?
Какъв Темиле?
Разходете се навън малко изпушили сте съвсем!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 авг 2009 11:45

айде да спрем малко бе хора и аз съм критичен ама всеки ден караме направо нов отбор да правим,за влади гаджев как успя да изръсиш подобна глупост бе човек в сряда ще го гледаш,а между другото единствения бг футболист заедно със ст петров който може да вкара гол от30метра.браво влади кефиш ме.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”