Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 28 яну 2012 10:03

Batkoto написа:тази схема с връщането на пенсионерите видяхме, че не става още по времето когато се връщаха Гонзовци,Топчовци и Мечота ;)

Не че нещо,ама при "завръщането" на Гонзо станахме 3 пъти шампиони.Иначе си голям "отворко"...
Не съм "очарован" от връщането на Ангелов!
ПП.Как "сработи" схемата със завръщането на пенсионерите Янчев и Гъргоров?

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 28 яну 2012 10:15

Пелето определено ще свърши работа,ако дойде.Един от малкото хора,които вече са изпълнявали подобни функции-да може да изнася топката,да я подава точно,дори да завършва атаки.В защитен план също е перфектен.Малко ме притеснява,че оставаме без нито един който да играе добре с глава...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 яну 2012 10:18

Aко Пелето дойде (защото както виждаме няма нищо сигурно около нашата селекция) дали ще играе като защитник или като халф :?
Само Левски!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 яну 2012 10:25

siniq_fen написа:Aко Пелето дойде (защото както виждаме няма нищо сигурно около нашата селекция) дали ще играе като защитник или като халф :?

Ако не вземете добър защитник може и като такъв да играе Ангелов. Двамата централни защитници ще бъдат преквалифицирани от халфове. Ще е интересно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 яну 2012 10:36

Левски е готов със селекцията-успокойте се.За последните три мача Костов ще има на разположение всички желани от него-централен защитник,нападател и халф.Как ще изглеждаме напролет знае само Господ и Костов.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Donald Duck
Контакти:

Мнениеот Donald Duck » 28 яну 2012 11:07

Дано да вземем Пелето.Ще пасне идеално на отбора.Той е поливалентен играч с опит.Може да играе като опорен халф или защитник. :mrgreen:
Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 яну 2012 11:38

Зимният трансферен прозорец на "Левски". Нищо особено. Засега. Или все още? Разликата и то положителна в сравнение с утвърдилата се традиция в последните години е, че не пристигнаха голям брой съсгезатели, които впоследствие като по правило разочароха. Поне не се трупат финансови загуби. Вместо това се дава път на няколко млади момчета школата. От чиито изяви лъха оптимизъм. Единственият новопривлечен Нуно Пинто не е предизвикал сериозни коментари с представянето си в контролите. Имайки предвид наличните състезатели и споменаваните имена, към които има интерес не мисля, че "Левски" има потенциал за представяне, отговарящо на името, историята и амбициите на привържениците си. Въпреки че беше привлечен още един началник. Който се обяви за най-големия. Познато име. С образование. С опит. Със самочувствие. Без впечатляващи резултати. Преди и сега.
Съжалявам, че си позволявам мнение и оценки, които са по-скоро отрицателни. Надявам се и горещо желая представянето на отбора през пролетния полусезон да ме опровергае.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 28 яну 2012 11:47

Donald Duck написа:Дано да вземем Пелето.Ще пасне идеално на отбора.Той е поливалентен играч с опит.Може да играе като опорен халф или защитник. :mrgreen:

А може и като ляв и десен бек, ляво и дясно крило. 8-) На всички постове е играл за вратар и централен нападател. Така че ще запълва дупки. :!: :geek:
Изображение

nomer9bativo
Контакти:

Мнениеот nomer9bativo » 28 яну 2012 12:16

към TristaNNN

Защо реши,че съм Димитър Пенев? Може би не харесваш начина ми на изказване?Много съм малък да ме оприличаваш на Пенев. За мен лично Пенев и Васил Методиев Шпайдела са най големите катили като трениори.И при двамата са най големите успехи на ЦСК и Левски. България при Пенев стана 4та в света,а България при Шпайдела се класира за Мексико 86 преди това 12 години не се класирахме на световното първенство (макар че тогава беше помощник на Вуцата) Левски при Шпайдела имаше най успешния отбор,който червените кмери Милко Балев,Джуров,Шпатов и др..административно разбиха през лятото на 85г. Мисълта ми е че от Локо София винаги излизат кадърни тренииори Шпайдела Пенев , Г. Берков при него станахме олимпийски витше шампиони през 68г. (мисля че на финала легнахме на братския СССР) Благодаря,че ме сравняваш с такива успешни трениори,но аз съм далече от това,просто съм един от сините фенове милиони

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 яну 2012 12:21

nomer9bativo написа:към TristaNNN

Защо реши,че съм Димитър Пенев? Може би не харесваш начина ми на изказване?Много съм малък да ме оприличаваш на Пенев. За мен лично Пенев и Васил Методиев Шпайдела са най големите катили като трениори.И при двамата са най големите успехи на ЦСК и Левски. България при Пенев стана 4та в света,а България при Шпайдела се класира за Мексико 86 преди това 12 години не се класирахме на световното първенство (макар че тогава беше помощник на Вуцата) Левски при Шпайдела имаше най успешния отбор,който червените кмери Милко Балев,Джуров,Шпатов и др..административно разбиха през лятото на 85г. Мисълта ми е че от Локо София винаги излизат кадърни тренииори Шпайдела Пенев , Г. Берков при него станахме олимпийски витше шампиони през 68г. (мисля че на финала легнахме на братския СССР) Благодаря,че ме сравняваш с такива успешни трениори,но аз съм далече от това,просто съм един от сините фенове милиони

[offtopic]Начинът по който беше написал коментара поразително ми заприлича на чичо Митковите изказвания :)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”