Левски - Литекс, финал за СУПЕРКУПАТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Re: Левски - Литекс, финал за СУПЕРКУПАТА

Мнениеот 9.Tsarya » 30 юли 2009 10:05

Добра репетиция на отбора и на публиката за най-важния ни мач за годината в сряда. Достанич да заложи на по-голямата част от тези които не взеха участие в Баку, за да си има представа от всички и на 05.08. да заложи на най-добрите!
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 юли 2009 10:33

Литекс са с много силен отбор! За щастие имаме 3 официални мача. Това е единственият ни плюс. Съгласен съм да загубим събота, но на всяка цена да спечелим в сряда!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 30 юли 2009 13:12

bigbonusprize написа:Литекс са с много силен отбор! За щастие имаме 3 официални мача. Това е единственият ни плюс. Съгласен съм да загубим събота, но на всяка цена да спечелим в сряда!!!

Е то всеки предпочита така, но за съжаление не можем да си избираме кога да бием и кога да падаме :-)
Все пак за самочувствие най-добре да си вземем тази купа за да играем с настроение в сряда пред препълнения стадион "Георги Аспарухов"!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 юли 2009 13:57

Ако от началото на сезона започваме да пазиме играчите да не се преуморят...баси пародията! Срещу Литекс нищо друго освен победата. Сега е момента да биеме пряк конкурент за титлата,може би най-качествения отбор в България в момента. Една евентуална победа ще донесе страшно много позитиви и настроение,което е явно,че ни трябва.Ако загубиме с игра,няма проблеми.Няма да има трагедии и т.н. Ам ако,от ръководството и треньорския щаб са готови да жертват суперкупата току така,просто ще затвърдят впечатленията ми от мача с Баку. Има нещо много сбъркано в цялата тази работа.
110 години любов!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 30 юли 2009 16:06

Една евентуална победа ще ни помогне страшно много за реванша с Баку - доста самочувствие и настроение ще налее в момчетата

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 30 юли 2009 20:57

как си биете с резервите бе вие чувате ли се? :lol: Вие с титулярите някви азербаиджанци не можете да биете а се точите на Литекс с резервите! Това ми се струва малко смешно!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 30 юли 2009 21:04

runnersa написа:как си биете с резервите бе вие чувате ли се? :lol: Вие с титулярите някви азербаиджанци не можете да биете а се точите на Литекс с резервите! Това ми се струва малко смешно!

То в момента в Левски е трудно да се каже кой е титуляр и кой резерва, просто защото никой нищо не показва.
Давам пример... Йовов го сцеппиха от оплюване и освиркване, да наистина не играе добре, но вместо него влиза Хичо и е 3 пъти по-трагичен, смешен, че набраво бих казах, че се представи като на махленски мач. Не може да центрира, спира топката и отгове на всичко губи топката в нашата половина и като по чудо не ни вкараха гол... това е положението. Така, че на мен ми е трудно да кажа, кой е титуляр и кой резерва и ако все пак ги разграничим не съм сигурен дали на пейката не остават по-мотивираните и тези, които биха играли с по-голямо желание футболисти...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 30 юли 2009 21:47

Офф наи добре да излизаме с младите и 1-2ма по-опитни . Да загреят за Баку . И ако паднем за сукер купата ще е допланителна мотивация та разбием баку . Но Левски трябва да излезе за попеда и да покаже кой е шампиона на България 8-)
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 30 юли 2009 21:51

litex02 написа:Искам всички титуляри да ви играят !! :!: Много ще бием над 2 гола :P

Ооо да за вас супер купата може да е голямо нещо ,но на фона на ШЛ тя не струва ништо...какво ли ви говора на вас няма да ме разберете 8-) :twisted:
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
devkalion
Контакти:

Мнениеот devkalion » 31 юли 2009 06:00

n0.merCy написа:
litex02 написа:Искам всички титуляри да ви играят !! :!: Много ще бием над 2 гола :P

Ооо да за вас супер купата може да е голямо нещо ,но на фона на ШЛ тя не струва ништо...какво ли ви говора на вас няма да ме разберете 8-) :twisted:

И три години без победа в Европа да им кажеш, пак няма да те разберат, мани... Какви хора има само! Виж, ако му го кажеш както ти идва (МУУУ), нещата може да придобият по-интересен отенък :)
"20 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на <Герена>!"

Върни се в “Архив”