Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Изводите от някой факти ...

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2009 00:42

Ма как да не играят, гранд са... Хайде по-сериозно. И Баку и Дери са отбори, срещу които трябва да бъдат пускани единствено резервите на юноши 95, да ги разцъкат с 5 гола и да си ходят..

iskkren

Мнениеот iskkren » 31 юли 2009 00:49

До батцеко пич ако имаш лош вкус в устата просто измийси зъбите и стига си плакал че има някаква конспирациа срещу твоито отборче как там се казваше. Днес ЦСКА победи и това е истината независимо с колко малко, но от сърце в северна ирландия ще им вкараме повече, а колко до вас малки злобни душички злобеите колкото си искате не ми пречите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 31 юли 2009 00:58

Е те и ЦСКА и Левски ще ги отстранят тия и ще продължат, според мен, ама проблема е, че ние си пишеме тука разни неща за полуфинали, четвъртфинали и други велики истории и малко сме загубили връзка с реалността. Журналистите, изглежда, и те.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 31 юли 2009 01:06

за цска не бих се тревожил и да водеха с 3 на 0 и да падаха с 3 на 0. аз съм фен на левски софия и се интересувам от моя си отбор. и чистосърдечно признавам, че и на сляп човек нямаше да му хареса нашата игра с баку и изобщо цялостното състояние на клуба, които се определят с едно прилагателно - "неадекватно". и това не е от днес или вчера. за цска аз нямам тревоги. който квото иска да си пише. аз имам очи да гледам мачове, не съм куц за да не присъствам на тях, и имам някъв мозък за да си правя изводите за себе си, както и воля да не ги променям. нямам нужда от суфльори, още по-малко пък да сравнявам сини с червени такива.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 31 юли 2009 01:18

А_У_А написа:за цска не бих се тревожил и да водеха с 3 на 0 и да падаха с 3 на 0. аз съм фен на левски софия и се интересувам от моя си отбор. и чистосърдечно признавам, че и на сляп човек нямаше да му хареса нашата игра с баку и изобщо цялостното състояние на клуба, които се определят с едно прилагателно - "неадекватно". и това не е от днес или вчера. за цска аз нямам тревоги. който квото иска да си пише. аз имам очи да гледам мачове, не съм куц за да не присъствам на тях, и имам някъв мозък за да си правя изводите за себе си, както и воля да не ги променям. нямам нужда от суфльори, още по-малко пък да сравнявам сини с червени такива.

Много точно! Е, с уточнението, че аз се интересувам от ЦСКА, ама то е, колкото да кажа, че и там е същата простотия. А да се коментират журналистите е смешно по принцип, само идиот взема насериозно глупостите им.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 31 юли 2009 01:18

Хора много е тъпо така да коментирате нашия мач.Поне бихме срещу 9 човека защита.Още по-тъпо е че Левски точно така НЕ отстраниха БАТЕ.Защото и борисовците се бяха затворили.А хайде да не си кривим душата, че Левски точно срещу противник затворен пред наказателното е също толкова зле, колкото и ЦСКА..
Изображение

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 31 юли 2009 01:56

... Пиша тази тема с ясното съзнание че вероятно много скоро ще бъде заключена и след това изтрита , но няма как .... а темата е следната - вземете лист и химикалка и напишете само заглавията на статиите във сайта на Гонг по повод на мачовете на Левски и на цска от последните два дни ... после прочетете заглавията едно след друго - откривате ли разлики .. какво ви говорят като синтезирана информация .... както и да го въртите всички заглавия говорят едно - Левски се е осрал тотално в Баку , а цска започват с победа похода в европа срещу колоса Дери сити като последни се е отървал само с 1 на 0 ....... и след всичко това ако сте гледали внимателно и двата мача и сте повече от наясно че Левски е далече от истината и ако не се промени нещо нищо няма да стане , а цска вероятно направи един трите най грозни и безидейни мача за тази година в лига европа ..... а само по Левски се плюе яко , а за цска или хубаво или нищо , или в най добрия случай заключена тема ....какъв вкус ще ви остане в устата ..... предполагам че отговора не е че нещата стоят така , щото г-н Алескандров се води шеф или нещо от сорта на сайта .... и като прибавим и факта че и във доста от другите медии нещата стоят по подобен начин ... дали не редно да направим извод че има нещо нередно ... и че онези с контейнерите от титан са минали и раздали по редакциите коледните надбавки малко по рано през лятото .... нима е толкова трудно да си обективен .... или поне да се опиташ да бъдеш .. . а Ники .... а какво да кажем за мача на черно море , все едно са играли срещу отбор от сан марино , това са им коментарите това не са журналисти , а зависими фенове , а за да бъдеш журналист е нужно поне малко да се разграничиш от любимият отбор

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 31 юли 2009 02:13

Номера е следния:

Пиша една глупост във форума - след товасе скатавам - и гледам сеира на останалите които се дърлят и се опитват да ме надговорят - НО , остава заглавието и първата мисъл -И АЗ СЪМ ГЕРОЯ НА ДЕНЯ!!!

Иначе по темата - ако съм левскар - ми е много убидно , че немога да се бъзикам с приятелите си ЦСКАри , щото имам 14 поредни неуспеха срещу профи отбори в Европа, а загубените чорбари , без отбор , без идея ,без саможертва и умиране по терена - взеха ,че биха .
е ма*му мразим ги тея чорбари....

svis2ov1
Контакти:

Мнениеот svis2ov1 » 31 юли 2009 05:09

Тази кампания срещу Левски почна отдавна, първо заради завист, а след това... по иниерция... Червената преса беше задействувана, на всички нива! Никой не каза нищо, че БАТЕ направи една много добра за класата си кампания! Никой не каза за Жилина, че за нивото си се представи достойно! Само брояха головете в нашата врата! Който играе срещу нас са "аматьори", "сервитьори", "скиори", "трактористи", етц., все е помия във футбола Не се връзвайте на червената преса! Ако ние сме зле, те са две класи под нас!!!
Ако ние сме "евроидиотите", те са ни тоалетната хартия. И като си помисля за нашите реални успехи в Европа, трябва да сме били с диария, тъй че... как ли изглежда нашата тоалетна хартия?

Потребителски аватар
devkalion
Контакти:

Мнениеот devkalion » 31 юли 2009 05:44

Дери били като Сант Жулия... хахахах (които Левски били отстранили вече). Браво! Еваллата! Добре, че бяха тези аматьори да си прекъсне "синият" отбор приятната серийка от няколко годинки без победа в Европа. Че нещо и Баку(р) май се опъват... кофти, кофти. Ах, колко жалко е да си левскар...
"20 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на <Герена>!"

Върни се в “Архив”