Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Ратко Достанич съсипва отбора!

Мнениеот Martines » 30 юли 2009 15:04

Enravota написа:
Martines написа:
Enravota написа:Моля всички фенове на Левски да спрат с коментарите за отбора поне до реванша...
И ако може деца под 13 години да не отварят копи-пейст теми...
Всички се извъдиха журналисти

ти пък кой си,че ще ми казваш какви теми да отварям?......искам да чуя коментарите Ви за тази тема и какво мислите за състоянието на отбора и не съм на по-малко от 13 нито пък от 23 ;)

Не се ли усещаш че това провокация на "доброжелатели". Защо трябва ние феновете на Левски допълнително да нажежаваме обстановката...вместо да ги убие с мълчание тия подлоги...ти ми пействаш статии да коментираме...

ми недей коментира като не ти е интересно и като няма кво да кажеш.....
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Re: ПИТАНЕ

Мнениеот krum_kravov » 30 юли 2009 15:12

Абе вие на луди ли се правите или наистина не знаете кой е този? Това е ГЕОРГИ АТАНАСОВ.

windowpane
Контакти:

Мнениеот windowpane » 30 юли 2009 15:16

gorg написа:
windowpane написа:Подготовката, направена от Велев, е адски сбъркана. Ние реално нямахме контроли. 1 седмица преди първия ни официален мач, на официалното представяне на отбора, играчите въобще не се движеха като хората, ами се разхождаха по терена.

Е ти колко контроли искаш да имаш за 2 седмици подготовка?! И за толкова време на кое по - напред да се набляга - на тактика, физика или да се изграят контроли за избистряне на състава?! Нормално е всичко това да върви в комплект нали?!

Относно тактиката, не си спомням да има някакви радикални промени от миналата година. Контроли, освен за избистряне на тактиката, се правят и за избистряне на състава- ОК, изпълнителите си бяха на практика същите, единствените нови при Велев бяха Топчо и Бардон, които все пак не са съвсем нови, познават се с доста голяма част от състава и са играли доста време при същата схема.

При положение, че нищо в тактиката не е пипано и отборът си е сработен, остава да се работи в/у физика. Обаче резултати няма. И преди Левски е почвал рано в Европа (мачовете с Дюделанж, например), но някак си тогавашната подготовка е успяла да ни направи физически подготвени за далеч по- тежки мачове (като тези с Бешикташ) по същото време на годината.

И кой е виновен за 2-те седмици подготовка, все пак за по- важната част от състава шампионатът свърши след мача с Миньор?

Потребителски аватар
Shampiona
Контакти:

С Йовов в състава, играем с човек по-малко

Мнениеот Shampiona » 30 юли 2009 15:20

Приятели Левскари:
Последната година, когато ходя на мачовете на любимият Левски и тези, които гледам по телевизията съм ужасно разочарован от присъствието на Ицо Йовов в титулярният състав на Левски.Преди години, когато отиде в Кипърският Аполон си въздъхнах, че най-после сме се отървали от него, но когато Кокала го върна отново разбрах, че в офанзивен план отново ще сме трагедия, защото ще разчитаме на него.Тренирал съм известно време активен футбол и като го гледам Ицо, колко е безполезен, как неправилно отиграва топката, няма спринт, губи топката с дрибъл, няма точен пас или центриране, за бележене на голове да не говорим.Мислех си, че с Кокала и Ицо ще седне на пейката, но не би!Продължаваме да разчитаме на футболист, които няма футболно отиграване и липса на ефективност и ние продължаваме да разчитаме да поведе отбора да подаде голов пас, да вкара гол.Тези неща останаха в миналото, просто Йовов/при цялото ми уважение за заслугите му/не трябва да се толерира.Имам съмнение, че и Бардон вече не става, поне за Европа, физическите му сили се изчерпват много бързо и губи ефективността си.Имаме опции в фаза атака, но не ги използваме, Ники Димитров, Цачев, Киров, Огнянов, докога ще търкат пейката.
ЛЕВСКИ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 30 юли 2009 15:26

ministur написа:Това за климата не мога да го разбера!Абе пичове нашите играха в Азербайджан..............не в Боливия на 3500м надморска височина че да казваме че климата им пречел.

Един кратък урок по география: Азербайджан е разположен на западният бряг на Каспийско море, столицата Баку също е разположена на Каспийско море. Въздуха е много влажен и тежък и ако не си свикнал към местните условия ти е много трудно да покажеш добри физически резултати! Сръвнението ти с Боливия е много удачно... да играеш в Баку е почти същото като да играеш в Боливия - на едното място въздуха е по-рядък, а на другото адски влажен! Така че не се учудвай, че отпаднехте физически, казах вече два пъти, че заради спесификата на климата ФК Баку никога не е губил в ЕКТ, даже напротив отбора на Левски е първият, който не е загубил гостуването си на този отбор! Ако можеш да събереш 2 и 2 това трябва да ти говори нещо... ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 30 юли 2009 15:28

krum_kravov написа:Абе вие на луди ли се правите или наистина не знаете кой е този? Това е ГЕОРГИ АТАНАСОВ.

Хаха - без майтап!Наистина си приличат ужасяващо много по стил на писане (и съответно брой мозъчни клетки) ...

sergio
Контакти:

Re: С Йовов в състава, играем с човек по-малко

Мнениеот sergio » 30 юли 2009 15:28

За Ицето сам напълно съгласен с теб.......НО..... за Бардон ще спорим...според мен Седрик е един от наи ефективните заедно с Дарко......пас,пласиране,поглед върху играта....на нас точно такива като него ни трябват......а за Иовов не знам защо го пускат въобще толкова е зле ;) ;) ;)

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 30 юли 2009 15:30

Хичо според мен не е за Левски , но незнам тфа си е твое мнение . А за Ицо вярно , че сега не показва нищо но имам някакво предчувствие , че в скоро време отново ще ни радва с отиграванията и играта си ;)
1914

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 30 юли 2009 15:31

Ицо Йовов е в огромна дупка и изобщо няма място в титулярния състав... по-добре някой от юношите да играе вместо него... Мястото му е на пейката, докато не започне да играе футбол, а не сам да се финтира...
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 30 юли 2009 15:32

krum_kravov написа:Абе вие на луди ли се правите или наистина не знаете кой е този? Това е ГЕОРГИ АТАНАСОВ.

Не не - на мен по ми прилича на Макариев от ММ!:)

Върни се в “Архив”