Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nomer9bativo
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот nomer9bativo » 23 яну 2012 20:00

Нека да оставим легендите на клуба като (Насо,Мъри,Ники И. , пачата Панов,Борето и др.)да се изказват свободно -всеки има право на мнение.Нали Левски значи свобода. А ние сините фенове милиони сме свободни хора,нали.Нека да изчакаме края на трансферния прозорец и първия пролетен мач.И тогава ще видим за какво ставаме и неставаме.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 20:23

NAKEV написа:
tevez написа:
Най-успешният ръководител в съвременната история на ПФК Левски - Наско Сираков, не дава в последно време интервюта, но за сметка на това изразява свобдно мнението си в социалната мрежа "Facebook"" в типичния за него стил - "Право куме в очи". Сираков отговаря без кол****ие на каквито и да било въпроси, свързани със "синия" отбор, включително и за селекционната политика на клуба.

В тази връзка, наш екип забеляза интересно изказване на бившата силна фигура на "Герена", свързано с чаканото ново попълнение Зезиньо, който на думи и информации в медиите се очертава като трансферен удар №1 на Левски тази зима.

Сираков обаче изразява съмнение относно този трансфер - "От Сантос можеш да вземеш играч, само ако е куц или от 5 милиона евро нагоре. Дай Боже да не съм прав", е краткият му коментар по темата.

Още не сме видели Зезиньо в действие, поради което няма да избързваме със заключенията. Когато обаче говори разбирач на футбола от калибъра на Сираков, трябва да имаме не едно, а две наум. Предстои да видим кой бил прав и кой крив...

Насо специалиста кой го пита...........та нали той ни натресе Чилика и изби рибата за сумата която платиха сините именно по негова заръка.Да се завре в кучи гъз и да си трае.....то бива интриги от злоба и завист а аз да го попитам да си каже истината за шибаното САФАРИ и за отношението към Топчо в най важните мачове за Левски.....за изутите гащи и подигравките към сините фенове......айде нема нужда от такива великани :roll:

Чиликов 2001-2005 Левски 97 (57) брех този слаб напдател
Сираков още първият път отговори, за гащите
Въпроса за за сафарито ще му го задам лично, и ще ти пратя отговорът му

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 яну 2012 20:31

milen.hristov написа:Сираков още първият път отговори, за гащите

Щом имаш възможност, попитай го и за трансфера му в Ботев. Не един път постави парите над Левски. Да, всеки работи за пари, но той печелеше достатъчно и в Левски, а избра малко повече пари пред Левски и обичта на сините фенове. ;)
Благодарен съм му за всичко, което е направил за Левски, а то определено не е малко. Също така са факт и някои негови срамни постъпки свързани с Левски. Лично аз не го искам отново в клуба, но ако се върне някой ден, определено няма да го псувам и обиждам, както сега правят някои с Гонзо. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 20:40

Rivaldo10 написа:

Щом имаш възможност, попитай го и за трансфера му в Ботев. Не един път постави парите над Левски. Да, всеки работи за пари, но той печелеше достатъчно и в Левски, а избра малко повече пари пред Левски и обичта на сините фенове. ;)
Благодарен съм му за всичко, което е направил за Левски, а то определено не е малко. Също така са факт и някои негови срамни постъпки свързани с Левски. Лично аз не го искам отново в клуба, но ако се върне някой ден, определено няма да го псувам и обиждам, както сега правят някои с Гонзо. ;)

Няма проблем, в момента е за няколко дни в чужбина и не гарантирам кога ще отговори.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 яну 2012 21:00

За мен привличането на Зезиньо е добър трансфер ...
От него зависи вече, дали трансфера от добър, ще се превърне в страхотен !
Въобще не ме притеснява това, че вероятно амплоато му не е център нападател ...
Достатъчно е да е техничен, комбинативен и повратлив !
По важното - комбинативен ... Защото дървото Арш провали не-малко атаки на Левски миналата година с невъзможноста си да влиза в комбинации със съотборниците си.
А това, да даде голов пас или да изостри атака ... граничеше с филма "Матрицата".

От Мъри насам, стила на Левски е такъв, че тежките нападатели, тип - тарани по-скоро пречеха, пречат и ще пречат на отбора до момента, в който ще се залага на комбинативният и техничен стил.
А и никой голям, успешен и истински класен отбор към момента в световен мащаб, не играе вече с тежки нападатели.
Адмирирам решението, Левски също да заложи на такъв начин и стил !
Имам добро предчувствие за бразилеца ... Също и за Калво, Младенов, Цветков и компания :!:
А червеничките усещат синята буря из българските терени тази пролет ... И за момента нямат друг ход, освен да се опитват да омаловажават всичко около Левски.
После обаче, ние си знаем ... Ще завартят латерната с познатото: "Титлата беше уредена за Левски, и ЦСКА + Лудогорец са участвали в заверата". :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 23 яну 2012 21:01

milen.hristov написа:
Rivaldo10 написа:

Няма проблем, в момента е за няколко дни в чужбина и не гарантирам кога ще отговори.

Наско вече прекалява като се изказва като крайна инстанция. Той като "доведе" супер мега хипер звездата Жеан Карлош и го рекламираше като машина за голове, а в последствие какво се оказа?! Да не говорим за разните Диану, Вава, Зимунич, Брент Рахим (спомняте ли си го пък този образ), Милованович и още мн. други... Хубаво е човек да знае кога да замълчи, а не все да се извисява над всички и да си мисли, че той е "пътят, и истината, и живота..."
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 яну 2012 21:34

Изображение

:mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 23 яну 2012 21:51

ehh написа:Изображение

:mrgreen:

Да бе ,срам го е :lol: Срама нямат тия крадци!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 23 яну 2012 22:03

Anderson de Carvalho Santos е трансферна цел на Левски, обаче се изчаква ситуацията с Фернандиньо (бразилеца на проби), а има и други варианти за дефанзивен халф.

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 23 яну 2012 22:21

Левски с нов удар, уговаря бодигарда на Неймар

Пазарлък за заплата спъва Левски за нов удар н атрансферния пазар. "Сините" са договорили със "Сантос" Андерсон Карвальо, който се изявява на терена като бодигард на Неймар.

Върни се в “Архив”