Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 21:57

zlatan написа:milene,ти в крайна сметка не разбра ли как и в каква схема ще играем.
Ами я ми кажи Алекси Санчес и Давид Вия нападатели ли са.
Копираме стила и начин на игра на Барса-колкото и налудничаво да звучи.Няма да сме Балканската Барса просто копираме стила им на игра.
Там гледаш как играт затова Арс не му е нужен-друг е въпроса че Цжетков е адски бавен и не става за тази схема.

Просто казвам,че нямаме игарчи за подобна схема, и не ми харесва новата схема. Барса е от друга планета

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 22:02

Tommi написа:
milen.hristov написа:Този футбол без наппадтели и преди казах не го разбирам, за мен е страхлив. Головете са солта на футбола, а те се вкарват от нападатели, а не да се разчита на някой атакуващ халф

Ние ще имаме един нападател в средата и двама по фланговете. Нещо не мога да те разбера.

Ако новият нападтел не му тръгне някой мач с кой ще го сменим, ами ако се контузи или пък го накажат. Трябват ни мтрима нападатели, ама иситнски, за да има вариетивност и нокй да не е спокоен за мястото си.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 яну 2012 22:08

milen.hristov написа:
Tommi написа:
milen.hristov написа:Този футбол без наппадтели и преди казах не го разбирам, за мен е страхлив. Головете са солта на футбола, а те се вкарват от нападатели, а не да се разчита на някой атакуващ халф

Ние ще имаме един нападател в средата и двама по фланговете. Нещо не мога да те разбера.

Ако новият нападтел не му тръгне някой мач с кой ще го сменим, ами ако се контузи или пък го накажат. Трябват ни мтрима нападатели, ама иситнски, за да има вариетивност и нокй да не е спокоен за мястото си.

С Цветков. Ти сигурно няма да го приемеш за истински нападател, но Костов предпочита него пред такива като Арс. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 21 яну 2012 22:19

Тук гледам, че съвсем скоро е играл в Серия А този каде е на проби: http://www.whoscored.com/Players/83690/ ... ernandinho

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 22:23

Tommi написа:
milen.hristov написа:
Tommi написа:Ние ще имаме един нападател в средата и двама по фланговете. Нещо не мога да те разбера.

С Цветков. Ти сигурно няма да го приемеш за истински нападател, но Костов предпочита него пред такива като Арс. ;)

Levski Sofia 14 (3)
Страшен нападател е просто
Дори Жоро Христов е с повече голове от него
2008 - 2010 Левски (София) 37(13)
а даже и Жеан Кралош
2008-2009 Levski Sofia 17 (11)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 яну 2012 22:30

milen.hristov написа: Levski Sofia 14 (3)
Страшен нападател е просто
Дори Жоро Христов е с повече голове от него
2008 - 2010 Левски (София) 37(13)
а даже и Жеан Кралош
2008-2009 Levski Sofia 17 (11)

Нали се сещаш, че не беше нападател във всички мачове? При Костов има два цели мача (в единият е сменен накрая) и два мача с по 1 полувреме, в които е вкарал 2 гола.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
KDimoff
Контакти:

Мнениеот KDimoff » 21 яну 2012 22:32

Направо човек да се чуди как един модератор с неговите футболни знания не е станал треньор. Относно новия бразилец-практика е в големите отбори на единичен пост(вратар, в случая дефананзивен халф и нападател) да има по трима заместници. Дори и в най-големите отбори има постоянно текучество на играчи на проби, така че не резбирам защо помислихте, че вече сме го взели.Отностно нападателите, г-н Христов, в момента в Левски има схема на игра, в която няма изнесен нападател и до голяма степен се препокрива с атакуващия халф. Точно затова по непотвърдена информация се интересувахме от подобен играч. В момента там могат да играят Йовов, Калво,Младенов, дори и Райков. За последно бих желал да се извиня на тези, които съм обидил. Понякога забравям, че хора, имащи достъп до Левски само на мач(може би дори на мач не ходят) знаят да подредят отбора по-добре от професионалист, който работи с тях всекидневно.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 яну 2012 22:34

milen.hristov написа:
Tommi написа:

Най- сетне някой да се сети да го зададе този въпрос! Гоните Арш и с колко централни оставате?Цветков ли ,дали ще бъде на ниво предвид годините му или Бижутера ще запълва дупки?
Заприличахте на Локо Сф. кърпежи, ден да мине друг да дойде.Като ще взимате играчи на проби докарайте двама -трима да може да изберете някой.Сега идва един, ако не става другата седмица втори и той шампионата ще започне.Станахте по-зле и от нас преди поне може и да нямаше пари поне имаше някакъв ред.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 22:47

KDimoff написа:Направо човек да се чуди как един модератор с неговите футболни знания не е станал треньор. Относно новия бразилец-практика е в големите отбори на единичен пост(вратар, в случая дефананзивен халф и нападател) да има по трима заместници. Дори и в най-големите отбори има постоянно текучество на играчи на проби, така че не резбирам защо помислихте, че вече сме го взели.Отностно нападателите, г-н Христов, в момента в Левски има схема на игра, в която няма изнесен нападател и до голяма степен се препокрива с атакуващия халф. Точно затова по непотвърдена информация се интересувахме от подобен играч. В момента там могат да играят Йовов, Калво,Младенов, дори и Райков. За последно бих желал да се извиня на тези, които съм обидил. Понякога забравям, че хора, имащи достъп до Левски само на мач(може би дори на мач не ходят) знаят да подредят отбора по-добре от професионалист, който работи с тях всекидневно.

1) с абонаментна карта съм
2)никъде не казвам,че всики трябва да са на моето мнение, просто споделих, че тазисхема за мен не приляга на Левски защото предполага страхлив футбол
3) като нападател спокойно можеш да добвиш и Грийн
4)никого не съмтвърдял,че съм футболен капацитет, пък ти как си прецениел за два месеца във форума уменията ми незнам

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 22:54

Левски винаги е бил силен когато е имал изявен нападател, а не някъкви вори нападатели или атакуващи халфове, мисля няма нужда от даване на примери

Върни се в “Архив”