KDimoff написа:Направо човек да се чуди как един модератор с неговите футболни знания не е станал треньор. Относно новия бразилец-практика е в големите отбори на единичен пост(вратар, в случая дефананзивен халф и нападател) да има по трима заместници. Дори и в най-големите отбори има постоянно текучество на играчи на проби, така че не резбирам защо помислихте, че вече сме го взели.Отностно нападателите, г-н Христов, в момента в Левски има схема на игра, в която няма изнесен нападател и до голяма степен се препокрива с атакуващия халф. Точно затова по непотвърдена информация се интересувахме от подобен играч. В момента там могат да играят Йовов, Калво,Младенов, дори и Райков. За последно бих желал да се извиня на тези, които съм обидил. Понякога забравям, че хора, имащи достъп до Левски само на мач(може би дори на мач не ходят) знаят да подредят отбора по-добре от професионалист, който работи с тях всекидневно.
1) с абонаментна карта съм
2)никъде не казвам,че всики трябва да са на моето мнение, просто споделих, че тазисхема за мен не приляга на Левски защото предполага страхлив футбол
3) като нападател спокойно можеш да добвиш и Грийн
4)никого не съмтвърдял,че съм футболен капацитет, пък ти как си прецениел за два месеца във форума уменията ми незнам