Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Защо Жак Коен не е в групата за лагера в Турция, някой има ли информация?
абе аз да попитам,днес само питам.За Мариянчо платена ли е трансферна сума или пак е клубна тайна,не ми се вярва все пак да сме го подарили.
LEVSKI_FOREVER
- blue avalanche
- Контакти:
raikonen22 написа:Защо Жак Коен не е в групата за лагера в Турция, някой има ли информация?
Добре,де...Нали искахте и Асен?Не може да вземат целия юношески отбор на лагер!Когато взеха Коен в Кипър-къде е Асен,когато взеха Асен-къде е Коен...
Коен има контузия в глезена. Получи я на една тренировка в Кипър, а в контролата с Агия Напа тя се усложни след едно влизане. Вероятно са решили, че ситуацията може да се влуши, предвид очертаващите се тежки от физическа страна лагери, и са решили да не рискуват.
Мъри ако беше подходил към Огнянов без злоба и завист.........сега щяхте друга песен да пеете.Аз му пожелавам успех в новия отбор и се надявам Радуканов да го възроди/това за мен е научен футболист/
NAKEV написа:Gonzi_407 написа:Мангето заминаааааааааааааааааа
УРаааааааа Ураааааааааааааа!!!
Мъри ако беше подходил към Огнянов без злоба и завист.........сега щяхте друга песен да пеете.Аз му пожелавам успех в новия отбор и се надявам Радуканов да го възроди/това за мен е научен футболист/
Я не ставай смешен,ква злоба може да има към тоя мангал...научен е към алкохола прав сии...Да си заминава от 5 години го чакам тоя ден

- messi7
- Контакти:
blue avalanche написа:raikonen22 написа:Защо Жак Коен не е в групата за лагера в Турция, някой има ли информация?
Добре,де...Нали искахте и Асен?Не може да вземат целия юношески отбор на лагер!Когато взеха Коен в Кипър-къде е Асен,когато взеха Асен-къде е Коен...
Нема угодия, човек. Писна ми да влизам в тоя син форум вече, честно ти казвам. Такива мрънкалници нема. Ама то българите сме такива(по-голямата част)

Успех на Огнянов, в Ботев Пд!

Левски завинаги в моето сърце
- bojo0o0o94
- Контакти:
Сензация! Левски краде ас на ЦСКА - Мишел Платини
Да не е това бразилеца за когото се говори?
Да не е това бразилеца за когото се говори?