Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sasho1977

Re: СТИГА СТЕ КРИТИКУВАЛИ ОТБОРА ВЕ.

Мнениеот sasho1977 » 29 юли 2009 16:27

АМАН ОТ НЕКЪДЪРНИЦИ
АМАН ОТ НЕМОЖАЧИ
АМАН ОТ НЕДОКАЗАНИ
АМАН ОТ НЕРАЗБИРАЩИ
АМАН ОТ ЙОВОВЦИ
АМАН ОТ ......... ВИЕ ЩЕ КАЖЕТЕ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 юли 2009 16:28

sasho1977 написа:АМАН ОТ НЕКЪДЪРНИЦИ
АМАН ОТ НЕМОЖАЧИ
АМАН ОТ НЕДОКАЗАНИ
АМАН ОТ НЕРАЗБИРАЩИ
АМАН ОТ ЙОВОВЦИ
АМАН ОТ ......... ВИЕ ЩЕ КАЖЕТЕ

Аман от собственици-адвокати :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 29 юли 2009 16:33

АМАН ОТ ГОШО ПЕТКОВ ИГРАЧ НА МАЧА !!!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ

Мнениеот gorg » 29 юли 2009 16:33

Old_death написа:Абе вие сте голями комици :!: Чета и се скъсвам от смях!До вчера гонехте Кокала а днес ревете за него!Ортега беше най-добрия ви полеви играч,а вие го плюете с пълна сила!Той ли е виновен за това,че най-добрия ви играч за пореден път бе Урсула!Наемник бил и други глупости!Къде бяха 90 минути тогава чистокръвните ви прехвалени сини играчи Йовов,Сърмов и другите "тартори" на отбора?Такива фенове са срам за отбора си.Съжалявам че се намесих във форумът ви,но безумието винаги ме е възмущавало.Дано играчите и ръководството ви си вземат необходимите поуки за реванша,защото рискувате да си сложа още една дата в подписа ;) Пожелавам ви успех в реванша в София!

Ти къде прочете, че плюем Ортега?! Напротив - мисля, че преобладаващите мнения са, че се е представил доста по - добре от някои по - стари играчи в отбора! Колкото до Кокала - мисля доста хора бяхме против неговото отстраняване!

Потребителски аватар
Acm1899
Контакти:

Мнениеот Acm1899 » 29 юли 2009 16:35

BoB0 написа:АМАН ОТ ГОШО ПЕТКОВ ИГРАЧ НА МАЧА !!!

Гошо Вратаря е най-класния играч на Левски според мен.Единствения европеец в отбора.

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: Дарко Тасевски

Мнениеот milen.hrisrov » 29 юли 2009 16:35

Levski_Sf написа:През последните дни се появяваха всякакви информации за Дарко-бил давал информация на Гьоко,сега пък бил симулирал травма.Истина е,че това са версии само на една медия и тя е ***.Връх на всичко е днешната статия там.Не искам да я цитирам,защото е много грозна и брутална.В нея пише,че всички фенове на Левски се съмняват в Дарко и България го призовавала да си изкара медицинско.Аз лично изобщо не се съмнявам в него,днес говорих с много приятели Левскари,които са на същото мнение.Докога ще търпим една медия да се подиграва с любимите ни отбори и да използва всеки един момент да се опитва по брутален начин да обижда малкото хубаво в българския футбол.
Моля всички Левскари тук да коментираме случая-продажен ли Дарко.Според мен-НЕ и ако се окаже,че не е въпросната медия трябва да бъде съдена.Така се прави в цивилизованите страни,така трябва да бъде и тук.Не може по такъв начин да се подиграваш с един футболист,личност,и преди всичко човек.А и според мен това е подигравка спрямо клуба Левски и всички Левскари. Аз съм твърдо зад Дарко Тасевски,а вие?

***!
Какво да коментираме повече? :evil:
Този профил вече не съществува.

nikikolevst
Контакти:

Мнениеот nikikolevst » 29 юли 2009 16:36

Типично по нашенски най-обичаме да даваме акъл. Всеизвестно е че в България всеки разбира от футбол.
Да Левски не игра своята игра в Баку, но в крайна сметка ще продължи.
какво искаме от тях- какво е нивото на БГ футбола че да искаме игра като на Юнайтед или Барселона.
Какво е нивото на националният отбор- същото.
Просто това е положението. Изостанахме в последните години много.
За мен Левски не игра чак толкова трагично. В началото на мача се видя че Баку са респектирани от нашият отбор и се бяха позиционирали в центъра. Левски владееше топката, може би подходи и той малко плахо, но е нормално все пак са гости.Ако бе влязло положението на Ортега резултата щеше да е друг.
не ка дадем спокойствие на момчетата, те ще победят.
странно защо обаче играчите не играеха със Зе Соареш, бе много изолиран. Това може би за мен е един пропуск в играта. Центъра бе наш.Много може би ще ме попитат кой мач съм гледал, но това е така, Сърмов и Гаджев печелеха почти всяко единоборство.
Лошо впечатление ми направи Муджири, който съвсем по селски влизаше, буташе и блъскаше. Той това си и може, още преди в ЦСКА го показваше, а таранът им е просто смешен, особенно онези финтове със скорост, на които публиката им се радваше, но толкова си могат момчетата.
Ще видите че в София Левски ще победи убедително, просто над момчетата тегне страшно много негативизъм от последно време то от журналисти, фенове и всякакви разбирачи.
Момчета нека застанем зад нашият отбор.Стига вече плюене, това няма да помогне на никого.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 29 юли 2009 16:36

Ти на балона не вярвай

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 29 юли 2009 16:36

Acm1899 написа:
BoB0 написа:АМАН ОТ ГОШО ПЕТКОВ ИГРАЧ НА МАЧА !!!

Гошо Вратаря е най-класния играч на Левски според мен.Единствения европеец в отбора.

+1
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 29 юли 2009 16:37

Levski_Sf написа:През последните дни се появяваха всякакви информации за Дарко-бил давал информация на Гьоко,сега пък бил симулирал травма.Истина е,че това са версии само на една медия и тя е ***.Връх на всичко е днешната статия там.Не искам да я цитирам,защото е много грозна и брутална.В нея пише,че всички фенове на Левски се съмняват в Дарко и България го призовавала да си изкара медицинско.Аз лично изобщо не се съмнявам в него,днес говорих с много приятели Левскари,които са на същото мнение.Докога ще търпим една медия да се подиграва с любимите ни отбори и да използва всеки един момент да се опитва по брутален начин да обижда малкото хубаво в българския футбол.
Моля всички Левскари тук да коментираме случая-продажен ли Дарко.Според мен-НЕ и ако се окаже,че не е въпросната медия трябва да бъде съдена.Така се прави в цивилизованите страни,така трябва да бъде и тук.Не може по такъв начин да се подиграваш с един футболист,личност,и преди всичко човек.А и според мен това е подигравка спрямо клуба Левски и всички Левскари. Аз съм твърдо зад Дарко Тасевски,а вие?

И АЗ! БЕЗ ДАРКО И ЖО СЕ ВИДЯ НАКЪДЕ СМЕ

Върни се в “Архив”