ФК Баку-Левски София [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: ФК Баку-Левски София [официална тема]

Мнениеот milen.hrisrov » 28 юли 2009 22:33

За вас не знам,но на мен ни ми хареса играта на Левски.Все повече си мисля след края на мача,че с Кокала щяхме да изиграем по добре мача(не съм предполагал,че някога ще го кажа :) ) .Много харесвам една фраза на един човек който в отбора се споменава само със страх в момента:''във футбола няма вчера,а само днес и утре''.Този Левски за мен е Левски на миналото(дано да не съм прав).
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 юли 2009 22:44

ehh написа:А иначе аз съм сравнително доволен от мача. Така или иначе очаквах труден мач. Виждате, какво става из Европа. Буквално не са останали слаби отбори. В момента има два полюса в Европа - на топ 4 държавите и всички останали.

И за финал - кога по дяволите, Ники "Гейчето" Димитров ще бъде изхвърлен от отбора? :x

Как да не са останали слаби отбори? Днес гледах 2 такива. Не знам от какво си доволен. Ти осъзнаваш ли,че Левски в абсолютно всеки мач трябва да води война за уважение и имидж? Ние не сме Ман или Ливърпуул. Те могат да си позволят и да паднат от такива кретени като азерите и пак да не направят трагедия.Защото дори и при отпадане Манчестър ще си остане Манчестър.Един от фаворитите за ШЛ следващата година.А,кои сме ние? Някакъв отбор от някаква държава,който не може да победи азербейджански отбор като гост.При това без да създаде голово положение и без удър във вратата на съперника. Всеки мач за нас трябва да е война за имидж,точки,коефициент,голова разлика. Проблема не е единия мач срещу Баку. Проблема е,че това е традиция,да не взимаме гостувания срещу отбори с 2-3 класи под нашата.
110 години любов!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 28 юли 2009 22:59

Дайте да се органиизраме едно подобаващо посрещане за тия цигани на летището като престигат....наще щели да нощват там..да ги насерем още от летището другата седмица
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 юли 2009 23:56

В София Левски ще бие с голяма разлика, този мач съм го гледал вече ;) Добре,че смениха кокала,че иначе щеше да стане лошо. Сега се видя,че могат да тичат добре. В другиден Цесекато ще падне вкъщи от Дерисити и всичко ще си дойде на мястото, сега има още много разбирачи......

Потребителски аватар
Radio Werewolf
Контакти:

Мнениеот Radio Werewolf » 29 юли 2009 00:36

Това ми припомни случката на резаните след онзи паметен мач срешу Акурейри. Също не можеха да излетят от Исландия до сутринта.

Жалко е, че се представихме днес под всякъква критика и се надявам Гонзо да ги стегне за след седмица. Както и да е, пожелавам успех на Черно Море и както и на Дери Сити срешу отбора на малцинствата.
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 юли 2009 06:21

от Radio Werewolf на 29 Юли 2009 00:36

Това ми припомни случката на резаните след онзи паметен мач срешу Акурейри. Също не можеха да излетят от Исландия до сутринта.

Жалко е, че се представихме днес под всякъква критика и се надявам Гонзо да ги стегне за след седмица. Както и да е, пожелавам успех на Черно Море и както и на Дери Сити срешу отбора на малцинствата.

Типично изказване на един "истински и чистокръвен българин"!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
gen4ev
Контакти:

Мнениеот gen4ev » 29 юли 2009 08:11

Както и очаквах, Достанич се оказа много тъп треньор.Сам да не пожелаеш да натиснеш отбор, които е получил 4 гола от Екранас, за да издрапаш до 0:0 е престъпление. Типична идея за селски футбол. Вън !
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 29 юли 2009 09:28

Момчета, айде малко по-спокойно да гледаме на нещата.
1. През първото полувреме бяхме тотални господари на терена, Баку не направи нищо опасно - центриране напред към Алмейда, където Топузаков и Рабех му вземаха топката. Голям кеф беше оня негов финт в 10-тата минута, когато си игра на крачета пред Топузаков и в крайна сметка стигна до корнер.
2. През първото полувреме имахме 2 реални положения за гол (Йовов и Ортега), които, ако бяха влезли, нямаше смисъл азерите да пътуват до София.
3. През второто полувреме азерите имаха по-чистите положения, но те бяха повече резултат на силни шутове към вратата на Петков и евентуално ако нещо влезе след рикошет. Реално погледнато, имаха 4 положения за гол - удара на Муджири от фаул в 51-та минута, удара с глава на Уилям Батиста в 81-ата, слабия удар на Уилям Батиста от ъгъла на наказателното поле в ръцете на Петков и положението в последната минута след грубата грешка на вечната надежда Ники Димитров.
4. Много странно се държеше топката - предполагам, че е от терена, щото все пак топката не е една, а се сменят от децата на тъча. Топка, ритната от вратар, тупвайки на земята много често отиваше не напред, а отскачаше назад. Не знам, може да ми се е сторило, но постоянно имаше някакво клюскане на топката, постоянно в центъра ставаха някакви меллета.
5. Имайте предвид, че не толкова жегите (както казаха преди мача, все пак не е Дубай), колкото влажния въздух прави мача тежък. Нашите просто окапаха в един момент след 60-тата минута, което не е оправдание, но е факт.
6. Не ми харесаха Бардон и Йовов - натежали, трудно достигат до топката. Ортега, колкото и странно да е, се включи добре - бори се напред за топката, опитваше се да се пласира така, че да отваря пространства за втора линия. Зе Соарес също се стара, но без особен успех, просто не му вървеше играта. За Ники Димитров няма какво да споменавам, той вторият Илиян Киряков, но поне се включи с желание и търча доста в момент, когато имахме нужда точно от свежи сили. Сърмов и Гаджев ми се изгубиха второто полувреме, особено Сърмата. Веско Минев просто изнемогна второто полувреме, Йовов почти не го покриваше.
7. Смятам, че ще ги отстраним тия юнаци, просто трябва малко търпение. Не ни трябва ШЛ, ще ни бият като тъпан; да си паднем следващия кръг и да ходим в ЛЕ, където можем и коеф. да натрупаме.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 29 юли 2009 09:37

Супер несъстоятелен ЛЕВСКИ срещу изключително слаб Баку! То ако ние тези не можем да бием за какви групи въобще говорим?! В ШЛ или ЛЕ ще ни дънят както ние андорците!!! Чета някакви коментари, че преса сме били налагали - каква преса бре - та половината първо полувреме играчите не знаеха къде се намират, за второто да не говорим, добре че азерите не стават за нищо иначе щяха да ни опукат яката!!! Бил добър турнирен резултат, в София щели сме да ги смачкаме - ще ги смачкаме ама друг път - хайде да си представим, че вземат и ни вкарат един случаен гол в началото на мача - направо да свирят края ако това стане, и без това само ще се мъчат на терена!
Едиственото оправдание на треньора за толкова слабата игра е, че му е първи официален мач, но пък за това Батков си е виновен, защото се поддаде на някакви наркоманчета! Дано не съм прав и визията на ЛЕВСКИ в снощния мач да е била в резултат тактиката на тренера, а на реванша да покажем съвсем друг облик и да отстраним азерите, дано в събота срещу Литекс видим един различен ЛЕВСКИ, дано и в плейофите за ШЛ на терена да излезе отбор, който знае за какво е излязъл на терена!!! ДАНО!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 юли 2009 10:59

Много слаб Левски, много слаб Баку! Получи се истинско дерби... Но няма как да е по друг начин. Все пак да не забравяме Батков кога смени треньора...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”