Domo trifft sechs Mal
Nach dem Wechsel dauerte es 15 Minuten, bis das muntere Toreschießen fortgesetzt wurde - Domovchiyski traf per Foulelfmeter. Der Bulgare erzielte noch einen Treffer und war mit sechs Toren der erfolgreichste Schütze. Chermiti traf im zweiten Durchgang noch drei Mal, dazu kamen noch Treffer von Prisic (1), Sascha Bigalke (2) und Shervin Radjabali Fardi (2).
Nach diesem munteren Scheibenschießen wird es für die Herthaner nun ernst. Am Samstag geht´s in der ersten Runde des DFB-Pokals zum Regionalligisten Preußen Münster. Anstoß im Preußenstadion ist um 19.30 Uhr.
So spielte Hertha: Burchert (46. Gäng)- Janker (46. Arguez), Kaka, Neumann, Lucio - Perisic, Perdedaj, Ayew (46. Radjabali-Fardi), Ebert (46. Bigalke) - Domovchiyski, Chermiti
Tore: 0:1 Ebert (12.), 0:2 Domovchiyski (13.), 0:3 Domovchiyski (14.), 0:4 Ayew (18.), 0:5 Perdedaj (21.), 0:6 Kaka (25.), 0:7 Ebert (27.), 0:8 Ebert (30.), 0:9 Perisic (35.), 0:10 Domovchiyski (37.), 0:11 Ayew (38.), 0:12 Chermiti (41.), 0:13 Domovchiyski (43.), 0:14 Domovchiyski (60., FE), 0:15 Chermiti (65.), 0:16 Radjabali Fardi (68.), 0:17 Chermiti (75., FE), 0:18 Domovchiyski (76.), 0:19 Chermiti (78., FE), 0:20 Perisic (80.), 0:21 Bigalke (81.), 0:22 Radjabali Fardi (88.), 0:23 Bigalke (90.)
Zuschauer: 2500
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ НОЩУВА НА ЛЕТИЩЕТО!!!
Ами, аз мисля, че това е и проблем на спортно- техническото ръководство, т.е. Гонзо.
Няма ли кой да провери на тръгване от София кога излитат самолетите, как се прави графикът???
Вероятно тази разпоредба на тъпото им летище в Баку не е от днес. Колкото повече закани се отправят, толкова по-зле. Толкова ли нямаше някой, който да уреди пътуването ... Много аматьорска история е това. И говори най-вече зле за организацията в Левски. Дори и да приемем, че Азърбейджан е най-идиотската държава на света, пак трябваше някой да е проучил как стоят нещата.
Ебати унижението!
Няма ли кой да провери на тръгване от София кога излитат самолетите, как се прави графикът???
Вероятно тази разпоредба на тъпото им летище в Баку не е от днес. Колкото повече закани се отправят, толкова по-зле. Толкова ли нямаше някой, който да уреди пътуването ... Много аматьорска история е това. И говори най-вече зле за организацията в Левски. Дори и да приемем, че Азърбейджан е най-идиотската държава на света, пак трябваше някой да е проучил как стоят нещата.
Ебати унижението!
Yasso написа:Това ще им е един вид наказанието за слабата игра срещу ФК Баку.![]()
Пък и така ще финтират част от запалянковците относно точния час на пристигане на полета и ще се оттърват от вероятното поднасяне на нови ролца тоалетна хартия и плакати от вида "Къде са ви сърцата"
![]()
Литекс преди няколко години обаче не успя да се оттърве от...Гриша Ганчев, който след едно гостуване и отпадане ( май беше срещу Видзев Лозд с дузпи ) ги изпрати направо на стадиона за наказателна тренировка вместо по домовете им......![]()
Едно е почти сигурно, утре ще бъде тиражирана идеята за отлагане на Суперкупата, което ще е кофти, защото ми се гледаше дерби още тази седмица...
Я ходи режи греди на Армията и не се притеснявай кой как ще бъде посрещан

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
vesodoc написа:Ами, аз мисля, че това е и проблем на спортно- техническото ръководство, т.е. Гонзо.
Ебати унижението!
Задържали са ги 2:30 заради проверка.Така 4е едва ли Гонзо има вина
- Pro-European
- Контакти:
vesodoc написа:Ами, аз мисля, че това е и проблем на спортно- техническото ръководство, т.е. Гонзо.
Ебати унижението!
Спортният директор не се занимава с резервации и административни въпроси.
Обикновено административните въпроси в западните фирми са към финансиста. Така че - Баждеков, не го ли проверихме това?
Авторът на темата: Ще спре ли..
вие всичките изпускате най главното в цялата случка - на никой не му пука за България.
Тука едни се жалят как може да се постъпва така, други злобеят и потриват доволно ръце, а истината е, че би трябвало ВСИЧКИ ние да се чувстваме жестоко обидени и утре заран вместо да се дърляме по форуми всички дружно пред посолството на тия малоумници!!
Представете си как ,примерно, играят с Манчестър и после не им пуснат самолета да се върне? или дори с АЕК или Панайтинайкос? Нали се сещате, че на другия ден целият ЕС ще наскача срещу тоя смахнат президент. А ние, вярвайте ми, ще си траем. Дано поне новият ни външен министър да се сети да прати една нота....
Истината е че никой не ни бръсне и за слива!
ЗАТОВА ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ- БИЙ ПО РЕД. НЕКА ЛЕВСКИ ГИ СМАЖЕ ОТ БОЙ, НЕКА ЦСКА ВКАРА И 10 ГОЛА НА ДЕРИ СИТИ, НЕКА МОРЕТО ДА ОТСТРАНИ ПСВ.
БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!!!
нямам предвид физически бой!
само така всички ще се научат да се съобразяват и с нас. Иначе си оставаме завинаги последната дупка в кавала...
Тука едни се жалят как може да се постъпва така, други злобеят и потриват доволно ръце, а истината е, че би трябвало ВСИЧКИ ние да се чувстваме жестоко обидени и утре заран вместо да се дърляме по форуми всички дружно пред посолството на тия малоумници!!
Представете си как ,примерно, играят с Манчестър и после не им пуснат самолета да се върне? или дори с АЕК или Панайтинайкос? Нали се сещате, че на другия ден целият ЕС ще наскача срещу тоя смахнат президент. А ние, вярвайте ми, ще си траем. Дано поне новият ни външен министър да се сети да прати една нота....
Истината е че никой не ни бръсне и за слива!
ЗАТОВА ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ- БИЙ ПО РЕД. НЕКА ЛЕВСКИ ГИ СМАЖЕ ОТ БОЙ, НЕКА ЦСКА ВКАРА И 10 ГОЛА НА ДЕРИ СИТИ, НЕКА МОРЕТО ДА ОТСТРАНИ ПСВ.
БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!!!
нямам предвид физически бой!
само така всички ще се научат да се съобразяват и с нас. Иначе си оставаме завинаги последната дупка в кавала...
- levskarinvt
- Контакти:
Абе заеби. И ги пускат на групички за вода. По бетер от първолаци са в момента
Re: Какво искате в крайна сметка?
Много пъти се заричам да не пиша във форума, но
като виждам колко "компетентни" мнения се из-
казват и че с футбол професионално са се занима-
вали поне 7 милиона българи, ми се приисква и аз
да взема отношение. Вярно, че кариерата ми в
спорта е дълготрайна, но това в никакъв случай
не ме прави равностоен на тези 7 милиона, които
са шампиони и по джаги.
А бе хора, отговорете ми само с да или не
Добро ли е физическото състояние на футболисти-
те?
Прав ли съм, че Бардон, Топузаков и Ортега седя-
ха по-добре физически от останалите и замисляте
ли се, че именно те не бяха в Самоков?
Велев и старото ли ръководство проведаха основни-
те подготвителни лагери?
Връзките между крайните играчи Зе Соарес и Мила-
нов, Минев - Йовов /Н.Димитров, Жоазиньо/, могат
ли да се изградят за една седмица, като този
синхрон беше нарушаван продължително време?
Ясна ли бе тактическата схема на Левски при Ве-
лев и бе ли съобразена с кокретните против-
ници?
Научени ли са нашите футболисти, да действат
разумно, да задържат топката, да търсят праз-
ни пространства, да стрелят от разстояние и
това не е ли целогодишен процес, а не едносед-
мичен акт?
Харесваше ли ви играта при предишното ръко-
водство и преличаше ли отбора на истинския
Левски?
Не ми опонирайте само с мача Левски - цска, за-
щото в тези срещи и при който и да е треньор,
играчите сами се надъхват на терена и определят
схемата за игра?
Отчетахте ли, че през първото полувреме Левски
игра преса по целия терен и че това не се бе случ-
вало от година? Вярно силите стигнаха само за 45
минути, но още през следващите дни - тази тен-
денция ще се увеличава.
Вярно е и, че имаше много грешни пасове и отигра-
вания, но, аз питам:
Как се чувстват 7 милиона специалисти, когато
играят при силен страничен вятър и не им ли бяга
топката?
Точни ли са средните и дългите пасове, когато
вятъра си играе с топката и променя причудливо
нейната посока? Ами цетриранията?
Айде стига с критикарството и не е ли време, да
спреме да нагнетяваме напрежение, което и без
това е бол!
Доколкото до "специалистта", който проглуши
форума с оценката за "грубянина" Рабех, искам
да го посъветвам, да прочете правилника! Там
играта на Рабех се квалифицира като опасна, кое-
то нарушението се наказва с двоен удар. Само, че
в алинея три е описано, че ако противната страна
е на задна позиция и се е навел при атаката на
топката, тогава нарушение не се санкционира.
като виждам колко "компетентни" мнения се из-
казват и че с футбол професионално са се занима-
вали поне 7 милиона българи, ми се приисква и аз
да взема отношение. Вярно, че кариерата ми в
спорта е дълготрайна, но това в никакъв случай
не ме прави равностоен на тези 7 милиона, които
са шампиони и по джаги.
А бе хора, отговорете ми само с да или не
Добро ли е физическото състояние на футболисти-
те?
Прав ли съм, че Бардон, Топузаков и Ортега седя-
ха по-добре физически от останалите и замисляте
ли се, че именно те не бяха в Самоков?
Велев и старото ли ръководство проведаха основни-
те подготвителни лагери?
Връзките между крайните играчи Зе Соарес и Мила-
нов, Минев - Йовов /Н.Димитров, Жоазиньо/, могат
ли да се изградят за една седмица, като този
синхрон беше нарушаван продължително време?
Ясна ли бе тактическата схема на Левски при Ве-
лев и бе ли съобразена с кокретните против-
ници?
Научени ли са нашите футболисти, да действат
разумно, да задържат топката, да търсят праз-
ни пространства, да стрелят от разстояние и
това не е ли целогодишен процес, а не едносед-
мичен акт?
Харесваше ли ви играта при предишното ръко-
водство и преличаше ли отбора на истинския
Левски?
Не ми опонирайте само с мача Левски - цска, за-
щото в тези срещи и при който и да е треньор,
играчите сами се надъхват на терена и определят
схемата за игра?
Отчетахте ли, че през първото полувреме Левски
игра преса по целия терен и че това не се бе случ-
вало от година? Вярно силите стигнаха само за 45
минути, но още през следващите дни - тази тен-
денция ще се увеличава.
Вярно е и, че имаше много грешни пасове и отигра-
вания, но, аз питам:
Как се чувстват 7 милиона специалисти, когато
играят при силен страничен вятър и не им ли бяга
топката?
Точни ли са средните и дългите пасове, когато
вятъра си играе с топката и променя причудливо
нейната посока? Ами цетриранията?
Айде стига с критикарството и не е ли време, да
спреме да нагнетяваме напрежение, което и без
това е бол!
Доколкото до "специалистта", който проглуши
форума с оценката за "грубянина" Рабех, искам
да го посъветвам, да прочете правилника! Там
играта на Рабех се квалифицира като опасна, кое-
то нарушението се наказва с двоен удар. Само, че
в алинея три е описано, че ако противната страна
е на задна позиция и се е навел при атаката на
топката, тогава нарушение не се санкционира.
-
- Контакти:
Малко им е на това ,че ще спят на летището.Тези некадърници,тези боклуци,които са срам за България трябва да се приберат пеша.Добре,че съдията не свири дузпата,че тогава в чували трябваше да ги прибират.Тези недорузумения са срам за България.