Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Kakво е състоянието на Ортега ??
на кои му пука за ПОДУЯНСКО ГОВЕДО,срама продължава
Хайде върви гушни мама и си лягай за лека нощ.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: Какво искате в крайна сметка?
ehh написа:Абе я се осъзнайте.
Къде вече виждате отбори-слабаци? Ама в буквалния смисъл.
FT Aktobe 0 - 0 Maccabi Haifa

ЛЕВСКАР до гроб!
Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ
PFC Litex написа:sf_west написа:Кажете какво е състоянието на Ортега ако е възможно?
При положение, че от Гонг в Азърбейджан беше само Грънчаров, както и факта, че Ортега не е минал прегледи, Русев как да каже какво е състоянието?
еми тогава ти кажи като всичко знаеж модераторче и казвам кажете а не кажи на Томислав да му се обади примерно да го пита но ти явно си по осведомен от тях
Levski or death
takae zapada sa mnogo kraini . welew nadigra penew w derbito totalno ama nikoi ot du4etata ne wikna sre6to penew za6toto toi sie tehen i sigo uwagawat atia zapada,s 10na 0 la litraba6e kokala da gi bie, ama te pak 6tiaha da go owikwa ,za6toto te nego poznawat, te neznait kwo iskat, te dori nerazbirat ot futbol. te samo gra4at, edin smikrofon pred tiah i wika ffff. poftariate ite dawai kato owze, tapazi .
anakin написа:А относно Йовов.. нямаше кой да пусне.. не може цял мач Жорето Христов по крилото.спрете да се филмирате.
ami nikoi da ne puska be,po-dobre shtiame da igraem,otkolkoto nqkakav smeshnik s pra-fintove(nito navreme napraveni,nito efektivni,nito atraktiivni) da ni pogubva atakite i da nemoje da gi razvie i nemoga da poviarvam zashto po davolite go durjaha do 70min?!?!?........triabvashe na poluvremeto da go smeni,ako ne e taka nqkoi da mi kaje che ne sum prav,kato nqma koi da pusne,da napravi prazna smiana,vadi Yovov i ne puska nikoi....mamucata mu na Gonzo!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
liverpul8 написа:на кои му пука за ПОДУЯНСКО ГОВЕДО,срама продължава
Това малко розово с вито опашле още не се е гътнало от свински грип ...
ЛЕВСКАР до гроб!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
cvetan написа:likov написа:Ми получи се неква контузия и го смениха ти незнам кво си гледал ако си гледал въобще
а, БЕ УБИИЦИ - що не питате кво стана на онова моче дето го пратихте в нокдаун?
Е-а ти ситуацията - да те блъснат в гърба , да те ритнат в главата и кво --НИЩО
фал в нападение.
евроНЕЩАСНИЦИ - само така можете да постигнете резултати...
иначе момчетата се стараха - признавам го
Абе ти у ред ли си?!?Май НЕ!Рабех игра за топката!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
make_it_real написа:Е кво не му хареса на Ортега, раздаваше се сякаш играе в Левски от 10 години....само дето пропусна добро положение. А Топчо си е Топчо, всичко там е до моментна форма
Ми това дето показа и аз (може би и ти можеш) мога да го играя-ганкиното
С изключение на пропуска(за който не го виня, изигра си го идеално), нищо, ама нищо, разбираш ли , незная ти кой мач гледа, ама нашите са мноооооо зле, начело с топчо и Ортиега и да не забравим най-големия тъпанар- Хичо-тоя какво прави още в ЛЕВСКИ не знам, ама ако аз имах неговия гръб, сигурно в националния на Германия да ме бяха взели!!!
Вие сте егати хората...
Абе, фенове сини, какво ви става, не знам?
Пуснали сте хиляди абсурдни теми с критики, песимизъм, предложения и т.н. Вуцов да се връща, Велев, баба ми и други подобни.
Дайте малко въздух на Левски, оставете ги да си изиграят на спокойствие мача. Не знам, не виждате ли, какво става из Европа, че разсъждавате на това елементарно ниво и чакате да бием, където отидем.
Не спадайте до нивото на някои прасета (буквално) от червеният сектор. Бъдете зад Левски, дайте му шанс и ако има критика, нека е градивна.
Нека не изперкваме в средата на лятото. Знам, че е жега. Виждаме, че и Батков се влият от емоции и нека се надяваме сега, тези неочаквани промени да бъдат за добро. Но това зависи и много от нас...
Пуснали сте хиляди абсурдни теми с критики, песимизъм, предложения и т.н. Вуцов да се връща, Велев, баба ми и други подобни.
Дайте малко въздух на Левски, оставете ги да си изиграят на спокойствие мача. Не знам, не виждате ли, какво става из Европа, че разсъждавате на това елементарно ниво и чакате да бием, където отидем.
Не спадайте до нивото на някои прасета (буквално) от червеният сектор. Бъдете зад Левски, дайте му шанс и ако има критика, нека е градивна.
Нека не изперкваме в средата на лятото. Знам, че е жега. Виждаме, че и Батков се влият от емоции и нека се надяваме сега, тези неочаквани промени да бъдат за добро. Но това зависи и много от нас...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!