Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hegemon
Контакти:

Re: След Баку - Левски

Мнениеот hegemon » 28 юли 2009 20:59

Gateca написа:Играта бе повече от трагична . Играта бе грозна и жалка , абе отвартителна.
Според мен клеката Ортега пак се контузи яко и ще го лекуваме 6 месеца и хайде обратно в Славия.
Оставаме с Жоро Христов , който все още не може да се адаптира .За Бардон , Йовов , Хичо , Гаджев , Сърмоев , че и Зе даже по некадърно не можеше да играят . Без халфове , без нападател , 154 грешни паса , яко чистене напред , безброй спъвания в топката и за капак нито един точен удар във вратата на Баку :oops: :oops: :oops: . Добре , че азерите бяха слаби и , че имаме Гошо Петков в отбора . И колкото тъпо да звучи ако Баку вкара гол в София не ни виждам . Дано тук покажем друга игра и да ги отстраним .

Как да се адаптира Жоро Христов то вече мусе губи и желанието....неможе някакав мангал от Славия които ония ден доиде и е титуляр веднага ...това е същото като с Гаучо навремето от самолета, Достанич много от рано почна да слугува на дебелака от Славия !!!!

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 28 юли 2009 21:03

Как да се адаптира Жоро Христов то вече мусе губи и желанието....неможе някакав мангал от Славия които ония ден доиде и е титуляр веднага ...това е същото като с Гаучо навремето от самолета, Достанич много от рано почна да слугува на дебелака от Славия !!!![/quote]

Според мен въпросният 'мангал' беше един от най-активните и най-сърцатите футболисти на Левски. Поне през първото полувреме.

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 28 юли 2009 21:10

nikiwm написа:Как да се адаптира Жоро Христов то вече мусе губи и желанието....неможе някакав мангал от Славия които ония ден доиде и е титуляр веднага ...това е същото като с Гаучо навремето от самолета, Достанич много от рано почна да слугува на дебелака от Славия !!!!

Според мен въпросният 'мангал' беше един от най-активните и най-сърцатите футболисти на Левски. Поне през първото полувреме.[/quote]

да 25 мин беше и после си мислеще , че е в Славия и играят срещу Спартак Варна уредените им мачове , айде нема нужда от такива играчи в Левски ... :shock:

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 28 юли 2009 21:17

Поне се опита момчето .. за разлика от Йовов дето го мързеше да тича, ка моли да направи нещо смислено .. ама като цяло - трагедията е пълна.
Дано наистина заиграеме, 'щото мечтите ще свършат много бързо.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 28 юли 2009 21:18

Невероятно слаб мач на Левски!

Срещу противник, който има проблеми дори с пасове и изнасяне на топката!
Не знам какви ще ги вършим в 4-ти кръг, дори и да стигнем дотам..
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Luk4o
Контакти:

Мнениеот Luk4o » 28 юли 2009 21:24

brossy написа:
release_yourself написа:
futbolqga написа:Приятел, първо имаш много правописни грешки.
Второ, играта им беше безобразна. Юноша съм на ПФК "Литекс" Ловеч и футбола не го гледам просто като фен. Майната му на резултата, играта е ужасяваща. И при гол на Ортега не се променя мнението ми за мача.

А защо да става различен? Какво им попречи да го направят различен и да имат друго положение като на Ортега? А защо не се стреснаха когато съдията толкова мощно ги бутна като не отсъди дузпата? Възможно е в щатите подобно действие на Рабех да бъде тълкувано като федерално престъпление, съдията не даде дузпа. Защо не се вдигнаха тогава?

Положението на Рабех беше опит за непредумишлето убийство.от 10 до 15 години затвор

+1

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 юли 2009 21:27

Пълна трагедия-няма какво повече да се каже!Левски изигра един от най-слабите си мачове в Европа/за резултати не говорим...След една седмица няма да е за хора със слаби нерви,ВЕРВАЙТЕ МИ!!! :idea:

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 28 юли 2009 21:28

OBI4AM LEVSKI написа:След една седмица няма да е за хора със слаби нерви,ВЕРВАЙТЕ МИ!!! :idea:

;))
добре го каза
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 28 юли 2009 21:29

Аз съм на мнение, че и двата отбора бяха доста зле, понякога имам чувството , че аз и момчетата от квартала играем доста по-добре ....
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”