Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: играта на левски
Тази тема е за ЛЕВСКАРИ, а не за червени ЛАЙНАРИ... кво правиш тук свиня червена, бягай, докато не съм разучил IP-адреса ти и да те намеря, шопар мръсен
Re: играта на левски
levski7 написа:Евроидиот е червеният комунистически отбор,унищожил българския футбол и записал нулеви успехи в Европа при 60-те си години жалко съществуване!Говеда комунистически,отговорете ми,защо на целия Балкански полуостров само България няма поне един финал в ЕКТ,при цялата държавна подкрепа ,коята се оказваше на измисления комунистически отбор цдна през тези години?!
Пич, осъзнай се малко! Я се сети колко страни има на Балканския полуостров и реално колко от тях не са имали отбор на финал.
И точно сега не е момента да плюеш по противника, когато нашият отбор е много зле.
В противен случай е ти завираш зурла в калта като някои заблудени субекти с червеникав оттенък, които не могат да си държат езика зад зъбите

България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Re: Трябва ли Вили Вуцов да се върне в Левски?
Със сигурност не трябва да се връща!!!Смяната му беше може би едно от малкото хубави неща направени от Батков!Просто няма нужните качества според мен да води отбор като Левски.Но ще го видим и на кормилото на Славия какво ще направи,може да ни обори нас-неговите критици.Иначе според мен Мъри е най-добрият вариант за български треньор!
-
- Контакти:
Re: никво ходене на мачове
Стига сте се карали , не бъдете като прасетата.Само Левски !
Със синьо знаме в нашите ръце ще разбием всичките свине нашата страна е БЪЛГАРИЯ шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Само Левски. И в сряда съм там.
Re: Жоро Христов или Ортега?
someoneelse13 написа:Жоро ХРИСТОВ 100 %
+1
Dumbara написа:Само Левски. И в сряда съм там.
Тогава за какво агитираш за глупости и настройваш хората? Дайте им 5 дни спокойствие на тия хора. С това говорене само допълнително наливат "гипса".

Re: Трябва ли Вили Вуцов да се върне в Левски?
Не трябва да се връща , но той и не трябваше да идва както Кокала и Достанич.
Истината е , че след Мъри Левски е на автопилот - без нормален треньор
Истината е , че след Мъри Левски е на автопилот - без нормален треньор
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел