Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот yasen_ov4arov » 28 юли 2009 20:48

emigo написа:
yasen_ov4arov написа:Да,проблемът ми е ,че съществуват недодялани глупаци като теб.Ако имаш нещо смислено да казваш кажи го бе:нека позная-завиждам на Левски нали :lol: ?Това вече го минахме ,ако можеш да оспориш твърденията ми давай,но смислено.Ако просто ще ме псуваш давай на лични.

Няма как да стане! Има една форма на съществуване, която не може да се стегне... Тя само засъхва и хваща коричка! :lol:

Къци,тези смешки кога ги научи-преди или след като постигнахте невижданите успехи в Европа?За теб се отнася същото,което е и за горния индивид.
П.С:вземи да прочетеш някоя и друга книга вместо да ми философстваш става ли :roll: ?

Не съм психиатър,но мисля,че имаш шизофрения.Къде съм те псувал.И как разбра,че съм "недодялън простак"?
Р.Р.Ще си позволя и един съвет: Отвори някой учебник по история.
Еми не те бива да мислиш какво друго да ти кажа :) .Пък уж живееш спокойно-селски въздух,кравички,градинка...би трябвало с избистрена глава да си,но явно просто природата толкова ти е дала :) .Та ако ще коментираш темата давай ,ако не наистина да се заключва .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Dumbara
Контакти:

Re: никво ходене на мачове

Мнениеот Dumbara » 28 юли 2009 20:50

The deacon написа:
Dumbara написа:Така ли? А как ще променим нещата? Със спокойствие за отбора? Ти самият си сложил аватар на Гунди!

Абе, момченце, недей да споменаваш името господне!!! Ти си едно от онези лайна от София-запад или там как му викат на едни лайнарчета, дето все са недоволни може би от дозата хероинче?!! Ей, нацистчета гадни, много имате вина за настоящото положение на Левски!!!Но ще ви изметем хитлеристки подлоги!!! Нямате място на Герена!!! Нямате нищо общо с Левски!!! Боклуци!!!

Момченце? Мери си просто думите! Като ти гледам приказките, хероина не е при мен! И земи прочети, ако можеш, де, какви мнения съм написал тук!!! А на Герена имам място, откакто се помня. Ти си помисли какво защитаваш. И кого. Нито Гонзо е Левски, нито Батков. За Ратко не говоря, все пак е един мач.

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Re: играта на левски

Мнениеот Prizrachen » 28 юли 2009 20:50

А когато биехме в в Уефа и Шампионска лига нищо не викаше а глупако?

pensioner

Re: Трябва ли Вили Вуцов да се върне в Левски?

Мнениеот pensioner » 28 юли 2009 20:51

Овчата глава хяхяхяхяяхяяяяя

pensioner

Мнениеот pensioner » 28 юли 2009 20:51

леФСКиуууууууу хуйуяяяяяяяйяаяяяьяь

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Re: играта на левски

Мнениеот levski7 » 28 юли 2009 20:51

Евроидиот е червеният комунистически отбор,унищожил българския футбол и записал нулеви успехи в Европа при 60-те си години жалко съществуване!Говеда комунистически,отговорете ми,защо на целия Балкански полуостров само България няма поне един финал в ЕКТ,при цялата държавна подкрепа ,коята се оказваше на измисления комунистически отбор цдна през тези години?!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 28 юли 2009 20:52

Dumbara написа:От миналата година ви казвам, да не ходим на мачове, докато не се промени нещо. Не може една кошница пияндурници и пушачи да играят в Левски. Това е Левски! Левски не е Батков, не е Кокала, не е Ратко, най- вече не е Гонзо, че и Наско не е. Но всеки си решава сам за себе си.
Аз лично съм против пенсионерски клуб. И против цинизма на Батков. Тъй че, в Русия съм, в Русия съм, нанана!!!

Такива като тебе по-добре да не стъпват на Герена.....завинаги оставам аз Левскар....Левскар дори и след смърта.... всички сме на Герена следващата седмица и ги мачкаме тия "ботуши". Видя се, че ако нашите играят сериозно тия немогат да минат центъра.
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 юли 2009 20:53

pensioner написа:леФСКиуууууууу ***уяяяяяяяйяаяяяьяь

Пак ли започваш с безумните мнения???? :?: :?: :?: :?:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

мнението на Гьоко Хаджиевски за мача с Левски

Мнениеот neznaiko » 28 юли 2009 20:53

треньорът на «Баку» Гьоко Хаджиевски сподели своето мнение за първата среща с «Левски» завършила (0:0).

«Беше много нелепо да загубим Феликс, но мисля, че в края на краищата всичко ще свърщи добре за него. Футболисът вече се чувства по-добре. Що се касае за мача, той беше изключително труден за нас. Много съжалявам, че феновете на ФК Баку не можаха да видят победата ни, но си мисля, че те видяха нашата борбеност и желание. «Левски» е много силен отбор, техните футболисти имат голям международен опит, което им помогна в срещата.

По време на почивката ние направихме няколко тактически рокади, но за жалост не можахме да вкараме гол. Плюсът за «Левски» е, че вторият мач те ще играят пред своя публика, но от друга страна те не успяха да вкарат гол тук. Това от своя страна е добре за нас, тъй като всеки вкаран гол от нас в София, може да стане решаващ».

Нищо не мога да кажа за епизода на нарушението. Имаше контакт в наказателното поле между футболистите. Мисля, че и двата отбора играеха много твърдо.

В Софии ние ще се постараем да играем по- бързо. Днес ние играхме без Солтанов, а Феликс се контузи, което спираше нашата игра в атакуващ план. Но Бахтияр ще се върне в нашите редици за мача на българска земя» - сподели Хаджиевски пред журналисти на azerisport.com.

ето линк
http://azerisport.com/articles.php?item ... 2&sec_id=2

Потребителски аватар
Dumbara
Контакти:

Мнениеот Dumbara » 28 юли 2009 20:55

Nikona написа:
Dumbara написа:От миналата година ви казвам, да не ходим на мачове, докато не се промени нещо. Не може една кошница пияндурници и пушачи да играят в Левски. Това е Левски! Левски не е Батков, не е Кокала, не е Ратко, най- вече не е Гонзо, че и Наско не е. Но всеки си решава сам за себе си.
Аз лично съм против пенсионерски клуб. И против цинизма на Батков. Тъй че, в Русия съм, в Русия съм, нанана!!!

Такива като тебе по-добре да не стъпват на Герена.....завинаги оставам аз Левскар....Левскар дори и след смърта.... всички сме на Герена следващата седмица и ги мачкаме тия "ботуши". Видя се, че ако нашите играят сериозно тия немогат да минат центъра.

Къв Левскар си ти бе? Какво подкрепяш? Начи ботевци са по- големи левскари, защото ни показват как трябва да се борим. А ти си с властта, каквато и да е тя! Истински Левскар казва истината в очите! Затова Левски винаги е бил свобода.

Върни се в “Архив”