треньорът на «Баку» Гьоко Хаджиевски сподели своето мнение за първата среща с «Левски» завършила (0:0).
«Беше много нелепо да загубим Феликс, но мисля, че в края на краищата всичко ще свърщи добре за него. Футболисът вече се чувства по-добре. Що се касае за мача, той беше изключително труден за нас. Много съжалявам, че феновете на ФК Баку не можаха да видят победата ни, но си мисля, че те видяха нашата борбеност и желание. «Левски» е много силен отбор, техните футболисти имат голям международен опит, което им помогна в срещата.
По време на почивката ние направихме няколко тактически рокади, но за жалост не можахме да вкараме гол. Плюсът за «Левски» е, че вторият мач те ще играят пред своя публика, но от друга страна те не успяха да вкарат гол тук. Това от своя страна е добре за нас, тъй като всеки вкаран гол от нас в София, може да стане решаващ».
Нищо не мога да кажа за епизода на нарушението. Имаше контакт в наказателното поле между футболистите. Мисля, че и двата отбора играеха много твърдо.
В Софии ние ще се постараем да играем по- бързо. Днес ние играхме без Солтанов, а Феликс се контузи, което спираше нашата игра в атакуващ план. Но Бахтияр ще се върне в нашите редици за мача на българска земя» - сподели Хаджиевски пред журналисти на azerisport.com.
ето линк
http://azerisport.com/articles.php?item ... 2&sec_id=2