Левски-Фк Баку [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: След Баку - Левски
Левски направи постижение, което доскоро бе по силите само на тимове от страни като Люксембург, Сан Марино, Андора, Лихтещайн и прочие футболни джуджета. "Сините" записаха в Азербайджан 14-и пореден мач без победа срещу отбор с професдионален статут. За 4 години "евроидиотите" са били само един състав - сбирщината от готвачи, туристи и монтажисти от Андора, наречена Сант Жулия.
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
groti написа:brossy написа:Положението на Рабех беше опит за непредумишлето убийство.от 10 до 15 години затвор
Стига де.Опита се да изчисти топката.Дали правилно или не е друг въпрос. В крайна сметка надали има защитник,който в подобна ситуация ще остави нападателя да играе.
Говоря в преносен смисън,но определено беше за 2ри жълт картон и дузпа.Първо го бутна в кръста после му заби ритник.
- release_yourself
- Контакти:
groti написа:brossy написа:Положението на Рабех беше опит за непредумишлето убийство.от 10 до 15 години затвор
Стига де.Опита се да изчисти топката.Дали правилно или не е друг въпрос. В крайна сметка надали има защитник,който в подобна ситуация ще остави нападателя да играе.
Правилно или не?
Та Рабех дори не игра с топката, изцяло в главата попадна ударът
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw
PetarBG написа:Болшинството тук тотално сте мръднали.Насралисте се направо.Ако азерите вкарали гол оле малеле какво ще правим. Достанич виновен Гонзо виновен.Има още един мач.Играли сме зле.Ортега ако бе вкарал гол какво щяхте да пеете.Мачът бе под контрол грешките на някой играчи доведоха до техните" мега" опасности.Честно очаквах повече от БАКУ но явно толкова си могат.Сега съм спокоен.Реванша е наш.С някой може да се видиме вероятно в ШЛ а по-вероятно в УЕФА.
По принцип си прав - тоя отбор на Баку с нищо не ни изненада. Според мен няма да имаме проблем на реванша, но с тази игра няма как да сме спокойни за бъдещето. Със сигурност тези играчи могат много повече.
RED_FEN написа:Левски направи постижение, което доскоро бе по силите само на тимове от страни като Люксембург, Сан Марино, Андора, Лихтещайн и прочие футболни джуджета. "Сините" записаха в Азербайджан 14-и пореден мач без победа срещу отбор с професдионален статут. За 4 години "евроидиотите" са били само един състав - сбирщината от готвачи, туристи и монтажисти от Андора, наречена Сант Жулия.
Погледнато от друга страна - 3 мача без загуба!
release_yourself написа:groti написа:brossy написа:Положението на Рабех беше опит за непредумишлето убийство.от 10 до 15 години затвор
Правилно или не?
Та Рабех дори не игра с топката, изцяло в главата попадна ударът
С тази разлика,че бразилеца беше зад Рабех в този момент.Рабех някакси няма как да знае,че бразилеца ще си пъхне главата точно там,точно тогава. Стига търсил под вола теле. Вероятно има рефери,които биха дали дузпа за това,но в никакъв случай тази дузпа не беше безусловна.
110 години любов!
release_yourself написа:hegemon написа:играеме ли така като днес , след мача с Литекс в 3 кръг ще имаме нов трениор , сигурен съм в Бай Ганя
Да ти кажа мачът с Литекс е още тази събота, така че може и преди мачът с Литекс за първенство да имате нов треньор. Като вземем предвид играта ви днес и подготвителния лагер на Литекс в Холандия, трудно ми е да си представя как ще направите нещо срещу Литекс.
тая купа не е важна , но впредвид тежката ни програма от началото на първенството , максимум до 3 кръг на това ръководство ...и нищо чудно и Кокала да се върне , Бай Ганя е просто незаменим когато става въпрос за осирания ....
Играта бе повече от трагична . Играта бе грозна и жалка , абе отвартителна.
Според мен клеката Ортега пак се контузи яко и ще го лекуваме 6 месеца и хайде обратно в Славия.
Оставаме с Жоро Христов , който все още не може да се адаптира .За Бардон , Йовов , Хичо , Гаджев , Сърмоев , че и Зе даже по некадърно не можеше да играят . Без халфове , без нападател , 154 грешни паса , яко чистене напред , безброй спъвания в топката и за капак нито един точен удар във вратата на Баку
. Добре , че азерите бяха слаби и , че имаме Гошо Петков в отбора . И колкото тъпо да звучи ако Баку вкара гол в София не ни виждам . Дано тук покажем друга игра и да ги отстраним .
Според мен клеката Ортега пак се контузи яко и ще го лекуваме 6 месеца и хайде обратно в Славия.
Оставаме с Жоро Христов , който все още не може да се адаптира .За Бардон , Йовов , Хичо , Гаджев , Сърмоев , че и Зе даже по некадърно не можеше да играят . Без халфове , без нападател , 154 грешни паса , яко чистене напред , безброй спъвания в топката и за капак нито един точен удар във вратата на Баку

„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
- release_yourself
- Контакти:
hegemon написа:release_yourself написа:hegemon написа:играеме ли така като днес , след мача с Литекс в 3 кръг ще имаме нов трениор , сигурен съм в Бай Ганя
Да ти кажа мачът с Литекс е още тази събота, така че може и преди мачът с Литекс за първенство да имате нов треньор. Като вземем предвид играта ви днес и подготвителния лагер на Литекс в Холандия, трудно ми е да си представя как ще направите нещо срещу Литекс.
тая купа не е важна , но впредвид тежката ни програма от началото на първенството , максимум до 3 кръг на това ръководство ...и нищо чудно и Кокала да се върне , Бай Ганя е просто незаменим когато става въпрос за осирания ....
Не ви знам приоритетите, за нас всяка купа е важна, но и след мача с Литекс за първенство да си смените треньора, какво ще помогне това? Сменяйте Хичо, Рабех и останалите "звезди и тартори" на отбора. Само тогава ще имате промяна.
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw
Изключително слаби отбори , Лефски извадиха късмет и съдийска аванта за пореден път. Сега шансовете им да продължат са по-големи , макар нищо да не е решено .
Определено не са за ШЛ , срещу смислени отбори не ги виждам.
Определено не са за ШЛ , срещу смислени отбори не ги виждам.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .